Luottolista

EU:n tietosuoja-asetuksen siirtymäaika päättyy toukokuussa ja sen jälkeen asetus koskee meitä kaikkia. Luottolista 3/2018 kertoo juurta jaksaen, mitä yritysten tulee tehdä täyttääkseen GDPR:n vaatimukset.

BLOGIT

Rekisterit kuntoon

16.3.2018

Yritysten asiakasrekistereissä 30-40 prosenttia on virheellistä tai tarpeetonta tieto.

Lue lisää »


Suunnittele perintä kunnolla!

27.2.2018

Tärkeää on saada rästissä olevat saatavat perittyä, mutta ilman maksajaa kunnioittavaa asennetta asiakassuhde ei välttämättä jatku.

Ville Kauppi

Lue lisää »


Tiliote kertoo velkaantumisesta

18.1.2018

Tiliote kertoo joskus jopa velkaantumisen juurisyyt, jotka on tärkeä tunnistaa. Silloin esimerkiksi velkajärjestelyllä on aidosti mahdollista tervehdyttää ylivelkaantunut talous. Keskeistä on myös ymmärtää, ettei kuluttava ihminen toimi rationaalisesti, kirjoittaa Takuusäätiön toimitusjohtaja Juha A. Pantzar.

Lue lisää »


Petossarjasta puolen miljoonan vahingot

28.8.2017

Suomessa tehtiin poikkeuksellisen laaja petossarja, jossa kolme miestä teki satoja petoksia ja huijauksia väärillä identiteeteillä. Asiakastiedossa tapaus tutkittiin oppimismielessä perinpohjaisesti.

petoscase

Lue lisää »


Tunnistatko edunsaajan?

12.5.2017

Osakeyhtiössäkin rahallisista tuloksista nauttii ns. tosiasiallinen edunsaaja, joka on ihminen. Hänet on tunnettava, kirjoittaa kehitysjohtaja Helena Kainulainen.

Helena Kainulainen

Lue lisää »


Myyjä, ole sinnikäs!

17.3.2017

Myyjän on helppoa hoitaa vain sovittu, mutta se ei riitä. Työ vaatii jatkuvaa sinnikkäänä oloa, jotta kauppaa syntyisi, muistuttaa myyntitohtori Pia Hautamäki.

Pia Hautamäki

Lue lisää »


Oulussa yrityksen arvo kasvaa

17.2.2017

Yritysten euromääräinen arvo kehittyy eri suuntiin. Oulussa arvo kasvaa nopeimmin, kirjoittaa päätoimittaja Ville Kauppi.

Ville Kauppi

Lue lisää »


Mainekohun voi ennakoida

19.1.2017

Maineen tulisi kuulua teemana yrityksen hallituksen jatkuvalle agendalle. Mediallistuneessa yrityksessä johdon viestinnällä on keskeinen merkitys, kirjoittaa Jukka Saksi.

 

Lue lisää »

 

 

Tilaa näytenumero

Luottolista-lehti

Luottolista-lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Lehden jokaisessa numerossa on yrityksiä ja yrityspäättäjiä kiinnostava teema, jota käsitellään asiantuntevissa artikkeleissa useasta eri näkökulmasta. Lisäksi jokaisessa numerossa on Muistio, joka ainoana julkaisuna sisältää mm. täydellisen listauksen liiketoimintakiellossa olevista henkilöistä yritysyhteyksineen. Yritykset voivat halutessaan tilata Luottolistan joko alueelliset (etelä, pohjoinen, itä, länsi) tai koko maan uudet maksuhäiriömerkinnät sisältävänä versiona.Luottolista-lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Lehden jokaisessa numerossa on yrityksiä ja yrityspäättäjiä kiinnostava teema, jota käsitellään asiantuntevissa artikkeleissa useasta eri näkökulmasta. Lisäksi jokaisessa numerossa on Muistio, joka ainoana julkaisuna sisältää mm. täydellisen listauksen liiketoimintakiellossa olevista henkilöistä yritysyhteyksineen. Yritykset voivat halutessaan tilata Luottolistan joko alueelliset (etelä, pohjoinen, itä, länsi) tai koko maan uudet maksuhäiriömerkinnät sisältävänä versiona.

Tutustu ja tilaa Luottolista -lehti »