Luottolista

Huoneistotiedon digitalisointi tehostaa taloyhtiön toimintaa ja tekee mm. asuntokaupasta jouhevampaa. Huhtikuun Luottolista kertoo myös isännöinnin moderneista toimintatavoista ja siitä, miten taloyhtiön kannattaa kilpailuttaa hankintansa.

BLOGIT

Ota tieto taloyhtiösi hyödyksi!

18.4.2018

Lue lisää »


Rekisterit kuntoon

16.3.2018

Yritysten asiakasrekistereissä 30-40 prosenttia on virheellistä tai tarpeetonta tieto.

Lue lisää »


Suunnittele perintä kunnolla!

27.2.2018

Tärkeää on saada rästissä olevat saatavat perittyä, mutta ilman maksajaa kunnioittavaa asennetta asiakassuhde ei välttämättä jatku.

Ville Kauppi

Lue lisää »


Tiliote kertoo velkaantumisesta

18.1.2018

Tiliote kertoo joskus jopa velkaantumisen juurisyyt, jotka on tärkeä tunnistaa. Silloin esimerkiksi velkajärjestelyllä on aidosti mahdollista tervehdyttää ylivelkaantunut talous. Keskeistä on myös ymmärtää, ettei kuluttava ihminen toimi rationaalisesti, kirjoittaa Takuusäätiön toimitusjohtaja Juha A. Pantzar.

Lue lisää »


Petossarjasta puolen miljoonan vahingot

Suomessa tehtiin poikkeuksellisen laaja petossarja, jossa kolme miestä teki satoja petoksia ja huijauksia väärillä identiteeteillä. Asiakastiedossa tapaus tutkittiin oppimismielessä perinpohjaisesti.

Lue lisää »


Tunnistatko edunsaajan?

Lue lisää »


Myyjä, ole sinnikäs!

Lue lisää »


Oulussa yrityksen arvo kasvaa

Lue lisää »


Mainekohun voi ennakoida

Lue lisää »

 

 

Tilaa näytenumero

Luottolista-lehti

Luottolista-lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Lehden jokaisessa numerossa on yrityksiä ja yrityspäättäjiä kiinnostava teema, jota käsitellään asiantuntevissa artikkeleissa useasta eri näkökulmasta. Lisäksi jokaisessa numerossa on Muistio, joka ainoana julkaisuna sisältää mm. täydellisen listauksen liiketoimintakiellossa olevista henkilöistä yritysyhteyksineen. Yritykset voivat halutessaan tilata Luottolistan joko alueelliset (etelä, pohjoinen, itä, länsi) tai koko maan uudet maksuhäiriömerkinnät sisältävänä versiona.Luottolista-lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Lehden jokaisessa numerossa on yrityksiä ja yrityspäättäjiä kiinnostava teema, jota käsitellään asiantuntevissa artikkeleissa useasta eri näkökulmasta. Lisäksi jokaisessa numerossa on Muistio, joka ainoana julkaisuna sisältää mm. täydellisen listauksen liiketoimintakiellossa olevista henkilöistä yritysyhteyksineen. Yritykset voivat halutessaan tilata Luottolistan joko alueelliset (etelä, pohjoinen, itä, länsi) tai koko maan uudet maksuhäiriömerkinnät sisältävänä versiona.

Tutustu ja tilaa Luottolista -lehti »