Luottolista

Huijari naruttaa arvaamatonta yrittäjää

Nykyään huijaukset ovat erilaisia, valitettavasti todella paljon yleisempiä, vaikka tiedon ja ymmärryksen pitäisi koko ajan lisääntyä. Ihmisten ja yritysten pitäisi olla jatkuvasti valmiimpia havaitsemaan, milloin joku yrittää meitä huijata. Luottolistan 8/2017 teemana on HUIJAUS.

BLOGIT

Petossarjasta puolen miljoonan vahingot

28.8.2017

Suomessa tehtiin poikkeuksellisen laaja petossarja, jossa kolme miestä teki satoja petoksia ja huijauksia väärillä identiteeteillä. Asiakastiedossa tapaus tutkittiin oppimismielessä perinpohjaisesti.

petoscase

Lue lisää »


Tunnistatko edunsaajan?

12.5.2017

Osakeyhtiössäkin rahallisista tuloksista nauttii ns. tosiasiallinen edunsaaja, joka on ihminen. Hänet on tunnettava, kirjoittaa kehitysjohtaja Helena Kainulainen.

Helena Kainulainen

Lue lisää »


Myyjä, ole sinnikäs!

17.3.2017

Myyjän on helppoa hoitaa vain sovittu, mutta se ei riitä. Työ vaatii jatkuvaa sinnikkäänä oloa, jotta kauppaa syntyisi, muistuttaa myyntitohtori Pia Hautamäki.

Pia Hautamäki

Lue lisää »


Oulussa yrityksen arvo kasvaa

17.2.2017

Yritysten euromääräinen arvo kehittyy eri suuntiin. Oulussa arvo kasvaa nopeimmin, kirjoittaa päätoimittaja Ville Kauppi.

Ville Kauppi

Lue lisää »


Mainekohun voi ennakoida

19.1.2017

Maineen tulisi kuulua teemana yrityksen hallituksen jatkuvalle agendalle. Mediallistuneessa yrityksessä johdon viestinnällä on keskeinen merkitys, kirjoittaa Jukka Saksi.

 

Lue lisää »

Arvoraportti tarjous

 

 

Tilaa näytenumero

Luottolista-lehti

Luottolista-lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Lehden jokaisessa numerossa on yrityksiä ja yrityspäättäjiä kiinnostava teema, jota käsitellään asiantuntevissa artikkeleissa useasta eri näkökulmasta. Lisäksi jokaisessa numerossa on Muistio, joka ainoana julkaisuna sisältää mm. täydellisen listauksen liiketoimintakiellossa olevista henkilöistä yritysyhteyksineen. Yritykset voivat halutessaan tilata Luottolistan joko alueelliset (etelä, pohjoinen, itä, länsi) tai koko maan uudet maksuhäiriömerkinnät sisältävänä versiona.Luottolista-lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Lehden jokaisessa numerossa on yrityksiä ja yrityspäättäjiä kiinnostava teema, jota käsitellään asiantuntevissa artikkeleissa useasta eri näkökulmasta. Lisäksi jokaisessa numerossa on Muistio, joka ainoana julkaisuna sisältää mm. täydellisen listauksen liiketoimintakiellossa olevista henkilöistä yritysyhteyksineen. Yritykset voivat halutessaan tilata Luottolistan joko alueelliset (etelä, pohjoinen, itä, länsi) tai koko maan uudet maksuhäiriömerkinnät sisältävänä versiona.

Tutustu ja tilaa Luottolista -lehti »