...

Suomen Vahvimmat - vahva todiste yrityksesi luottokelpoisuudesta

Suomen Vahvimmat –sertifikaatti on näkyvä todiste yrityksen luottokelpoisuudesta, luotettavuudesta ja erinomaisesta maksukyvystä. Sertifikaatti kertoo asiakkaille, yhteistyökumppaneille, luotottajille ja muille sidosryhmille, että yhteistyö sertifioidun yrityksen kanssa on kestävällä pohjalla.

Suomen Vahvimmat –sertifikaattiin oikeutettuja ovat Asiakastiedon 7-portaisen Rating Alfan kahteen ylimpään luottoluokkaan kuuluvat yritykset, joita on noin 12 % suomalaisyrityksistä. Vaatimukset näihin luokkiin pääsemiselle ovat yrityksen erinomaiset taloudelliset tunnusluvut, yrityksen positiiviset taustatiedot ja maksukäyttäytyminen.

Esittele erinomainen saavutus yrityksesi kotisivuilla

Yhä useampi ensivaikutelma luodaan yrityksen kotisivuilla. Monien yritysten asiakasvirta liikkuu tänä päivänä verkossa ja tästä syystä kannattaa varmistaa, että kotisivuilla on aina tuorein tieto yrityksen loistavasta kunnosta. Suomen Vahvimmat online-sertifikaatti on markkinoiden ensimmäinen, kotisivukäyttöön tarkoitettu automaattisesti päivittyvä, aina ajantasainen todiste yrityksen luottokelpoisuudesta.

Suomen Vahvimmat on Asiakastiedon omistama rekisteröity tavaramerkki.

Suomen Vahvimmat on yritys, joka luo voimaa tulevaisuuden talouselämään!

Näin otan palvelun käyttöön

Sopimusasiakkaat