Tausta
       
       
       
       
       
   
 
 
 
Markkinointiesite
 
 
Lataa yrityksen logo tiedostosta

Yrityslogon laatuvaatimukset

  • tiedostomuoto: JPG tai PNG
  • tiedoston maksimikoko: lev. 65mm x kork 20mm, 2Mt
  • resoluutio: 300 ppi
  • väritila: CMYK (4-V) tai Grayscale (MV)
  • mielellään vaakalogo

Mikäli logo ei täytä näitä vaatimuksia, emme valitettavasti voi vastata logon laadusta painotuotteessa.

Yrityksen nimi esitteen kanteen
Yrityskuvaus
Kerro yrityskuvauksessa omin sanoin yrityksesi toiminnasta, tuotteista ja palveluista

Yrityskuvaus voi sisältää toiminnan kuvauksen lisäksi esim. tietoa yrityksen tuotteista ja palveluista, referensseistä, jälleenmyyjistä, jäsenyyksistä sekä laatujärjestelmistä. Yrityskuvaukseen ei sisällytetä taloudellisia tunnuslukuja eikä yritystä kuvata ylisanoin (esim. Suomen suurin ja paras). Yrityskuvauksen maksimipituus on 500 merkkiä sisältäen välilyönnit.

Huomioi, että tekstinkäsittelyohjelma ei tavuta automaattisesti tekstiä. Lisää tarvittaessa tavutus.

Yrityskuvauksella saat tämän esitteen lisäksi veloituksetonta lisänäkyvyyttä Asiakastiedon avoimissa verkkopalveluissa ilmaisten perustietojen yhteydessä sekä sopimusasiakkaiden verkkopalvelussa Yritysfaktojen Yrityskuvaus-osiossa. Asiakastieto tarkistaa aina yrityskuvaustekstit ennen niiden julkaisemista omissa palveluissaan ja pidättää itsellään oikeuden muuttaa virheellistä tietoa tai jättää sen julkaisematta.
Merkkejä käytetty
Yrityskuvaus voi olla maksimissaan 500 merkkiä (sisältäen välilyönnit) ja 10 riviä pitkä. Katso lisätietoja ?-ohjeesta ja lyhennä tekstiä.
Yhteystiedot
Tarkista yrityksesi yhteystiedot

Mikäli yrityksesi yhteystiedot ovat virheelliset, ilmoita muuttuneet yhteystiedot ensisijaisesti Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä YTJ:lle (www.ytj.fi), josta ne päivittyvät Asiakastiedon tietokantaan. Jos muuttuneet tiedot on jo ilmoitettu YTJ:lle, mutta ne eivät ole ehtineet päivittyä, ilmoitus voidaan tehdä osoitteeseen tuoreutus@asiakastieto.fi
Yrityksen nimi
Osoite
Postiosoite
Puhelin
Email
Kotisivu
 
     
  © Suomen Asiakastieto Oy