Asiakastieto Media


St1 Finance haluaa palvella asiakkaitaan reaaliaikaisesti

Artikkeli04.05.2018

St1 Finance haluaa palvella asiakkaitaan reaaliaikaisesti

St1 Finance Oy haluaa tarjota nykyai­kaisia maksuratkaisuja, jotka asiakas saa heti käyttöönsä. Vuonna 2016 pe­rustettu yhtiö mukautuu liiketoimin­nan dynaamiseen markkinaan St1 Way -mobiiliapplikaation avulla, jonka kautta asiakas saa luottopäätöksen heti minä vuorokauden aikana tahansa. Kulutta­jille suunnattu St1 Mastercard -luotto­kortti on heti liitettävissä St1:n mobiili­maksamisen ratkaisuihin ja Apple Pay -sovellukseen.

”Olimme Asiakastietoon välittömästi yhteydessä, kun saimme kesäkuussa 2017 maksulaitostoimilupamme”, ker­too St1 Finance Oy:n Minna Lehikoi­nen.

”Asiakastieto on se taho, joka tulee ensimmäisten joukossa mieleen, kun tarvitaan tukea luottopäätösten auto­matisoinnissa sekä scoring-mallien ra­kentamisessa ja kehittämisessä. Yhteis­työmme lähti vauhdikkaasti käyntiin, koska halusimme lanseerata St1 Master­card -luottokorttimme jo vuoden 2017 puolella.”

Asiakastiedon tarjoamaa 3D Päätös­palvelua kehitetään asiakkaan kanssa yhteistyössä. St1 Financen kohdalla toi­miva, automaattiseen luottopäätökseen pohjautuva palvelu on avainasemassa.

”Kilpailuvalttimme on reaaliaikaisuus, ja Asiakastiedon palvelut mahdollistavat maksuvälineen myöntämisen hakijalle ”online”, mistä olemme saaneet asiak­kailta paljon kiitosta”, lisää Lehikoinen.

Liitteet

Yhteyshenkilöt

Ville Kauppi

Ville Kauppi

Lehdistökontakti

PR and Communications Manager

ville.kauppi@asiakastieto.fi

+358102707504