Lendo

Lendo

KANSAINVÄLISESTI KASVAVA Lendo Oy on pankeista ja rahoituslaitoksista riippumaton pohjoismainen johtava lainanvälittäjä, joka vertailee ja kilpailuttaa luottoja kuluttaja-asiakkaan puolesta. Asiakastiedon palvelut auttavat selvittämään luotonhakijan taustatiedot helposti ja luotettavasti etukäteen. 

”Haluamme olla vastuullinen toimija ja tarkistaa luotonhakijoiden tiedot huolella. Meille on tärkeää tuntea jokainen asiakas. Luottotietotarkistuksen avulla pystymme löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun kunkin hakijan yksilölliseen tilanteeseen”, kertoo Lendon tuotepäällikkö Mikael Leppänen.

Reaaliaikaiseen ja oikeelliseen dataan perustuvan maksuvaralaskennan suorittaminen helpottui, kun PSD2-maksupalveludirektiivi toi Asiakastiedon asiakkaille mahdollisuuden tarkastella luotonhakijoiden tilidataa näiden omalla hyväksynnällä. 

”PSD2:n tarjoama tieto palvelee myös asiakkaitamme. Mitä paremmin tiedämme ja tunnemme heidät, sitä parempia ja tarkempia tarjouksia voimme antaa. Samalla teemme asioinnin helpommaksi, nopeammaksi ja kevyemmäksi”, Leppänen sanoo.

Lendo on päässyt jättämään Asiakastiedon PSD2-palveluun (Account Insight) myös oman kädenjälkensä, sillä se on ollut mukana sitä kehittäneessä pilottiryhmässä. Pilotoinnissa Lendo on voinut nostaa esiin omaan toimintaansa liittyviä erityiskysymyksiä, jotka huomioidaan jatkossa palvelun taustalla. Leppänen kiitteleekin Asiakastiedon proaktiivista lähestymistapaa ja mahdollisuutta ratkoa ongelmia yhdessä.

”Kun tulossa on uusia palveluita, Asiakastieto kertoo niistä nopeasti ja kysyy, onko meillä haasteita, joita voisimme yhdessä taklata. Olen valtavan iloinen tiiviistä yhteistyöstämme ja siitä, miten palveluita on työstetty”, Leppänen sanoo.