Töihin meille

Suomen Asiakastieto Oy on vakaa ja luotettava työpaikka, jossa yhteistyötä tehdään läpi organisaation. Toimitusjohtajasta lähtien kaikkien ovet ovat avoinna keskustelulle ja uusille ideoille. Digitalisaatio ja tiedon määrän kasvu luovat niin yritykselle kuin työntekijöillekin valtavasti mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä.

Asiakas keskiössä

Toimintamme mahdollistajia ovat luonnollisesti asiakkaamme. Heiltä saatu palaute on meillä toiminnan lähtökohta, joka huomioidaan esimerkiksi tuotekehityksessä. Asiakkaat ovat olleet mukana monessa projektissa ja opettelemme jatkuvasti uusia tapoja kuunnella ja huomioida asiakkaidemme tarpeita. Laajaan asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä kaikilta toimialoilta ja kaikista kokoluokista.

Isoja asiakkaitamme ovat mm. pankit, vakuutusyhtiöt ja teleoperaattorit. Asiakastiedossa työskentelee eri aloilta tulleita ihmisiä, joka mikä osaltaan auttaa meitä tunnistamaan eri alojen tarpeita. 

Asiakastieto tuottaa asiakkailleen palveluita, jotka mahdollistavat kannattavan ja vastuullisen liiketoiminnan harjoittamisen.  

Juuremme ovat syvällä, mutta katse tiukasti tulevaisuudessa

Yrityksemme juuret ulottuvat suomalaisen luottotietotoiminnan perustamiseen. Meillä ollaan ylpeitä historiasta ja perinteistä, mutta se ei ole ollut koskaan este uudistumiselle. Meillä on suomalaisessa yhteiskunnassa ja liiketoiminnassa vahva asema, jonka kannamme ylpeästi ja vastuullisesti. 

Asiakastiedossa tehdään töitä hyvällä sykkeellä, mutta joustavasti. Liukuva työaika ja etätyöt mahdollistavat työ- ja arkielämän sujuvan sovittamisen. Asiakastiedossa on töissä noin 160 ammattilaista, jotka työskentelevät mm. myynnin, markkinoinnin, tuotekehityksen, IT:n, analysoinnin sekä mallinnuksen ja palveluhallinnan tehtävissä. 

Ilmoitamme näillä sivuilla avoimista työpaikoista. Voit toki aina ottaa yhteyttä HR-osastoomme ja kertoa itsestäsi. 

Tämä sinun on hyvä tietää Suomen Asiakastiedosta työpaikkana