Palvelupaketit pienyrityksille

Tarjoamme aloitteleville ja pienille yrityksille palvelupaketteja, joiden avulla riskienhallinnasta tulee yksinkertaista. Palvelupaketteihin kuuluvilla raporteilla selvität olemassa olevien ja uusien asiakkaiden tiedot helposti, säännöllisesti ja nopeasti.


Kolme tehokasta palvelupakettivaihtoehtoa erilaisiin tarpeisiin

Lite on oikea valinta, kun tarvitset liiketoiminnassasi satunnaisesti tai hieman säännöllisemmin tietoja yrityksen tai yksityishenkilön taustoista ja luottokelpoisuudesta.
Lite 39 €/kk, sisältää 25 hakua kuukaudessa.

Online on laadittu tukemaan liiketoimintaa, kun yrityksen asiakaskunta on laajentunut ja vakiintunut tai asiakaskunta on kasvussa. Online-paketti antaa hyvät eväät ylläpitää ja kasvattaa liiketoimintaa kannattavasti.
Online 89 €/kk, sisältää 50 hakua kuukaudessa.

Pro on suunniteltu keskeiseksi osaksi yrityksen liiketoimintaa. Pro on oikea valinta, kun yritykselläsi on jo melko suuri asiakaskanta ja haet siihen myös kasvua. Paketti sisältää myös palveluita, joiden avulla teet onnistunutta ulkomaankauppaa.
Pro 139 €/kk, sisältää 100 hakua kuukaudessa.

 

Kaikkien palvelupakettien kuukausihintaan sisältyy myös rajoittamaton Asiakastieto Mobile yrityshaku -palvelun käyttö. Mobiilipalvelun avulla selvität nopeasti yrityksen perustiedot, taloudellisen tilanteen sekä vastuuhenkilöt missä ja milloin tahansa. Helppokäyttöinen sovellus on ladattavissa sovelluskaupoista iOS- ja Android -versioina

Kiinnostuitko? Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin asiantuntijamme ovat sinuun yhteydessä, ja auttavat sinua valitsemaan tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon.

Ota yhteyttä


Luottamukselliset sähköpostiviestit voitte lähettää Asiakastiedon suojatun yhteyden kautta.

Jos yrityksesi tiedot ovat muuttuneet katso ohjeet muutoksiin täältä.