Jos yrityksesi myy laskulla, kannattaa selvittää aina asiakkaiden luottotiedot

Olemme koonneet aloitteville ja pienille yrityksille omat palvelupaketit, joiden avulla riskienhallinnasta tulee yksinkertaista. Paketteihin kuuluvilla raporteilla selvität olemassa olevien ja uusien asiakkaiden tiedot helposti ja säännöllisesti. Kiinteän kuukausihinnan ansiosta myöskään laskut eivät sinua yllätä. Alla olevasta taulukosta näet, mitä palveluita ja raportteja eri paketteihin sisältyy. Pyydä yhteydenotto ja kerromme sinulle lisää.


LITE

tietopaketti

39 €/kk

Online

tietopaketti

72 €/kk

SUOSITUIN

PRO

tietopaketti

120 €/kk

PRO+

tietopaketti

197 €/kk


Tule sopimusasiakkaaksi

Lite on oikea valinta, kun tarvitset liiketoiminnassasi joko silloin tällöin tai säännöllisesti tietoja yrityksen tai yksityishenkilön taustoista ja luottokelpoisuudesta. 

Online on laadittu tukemaan liiketoimintaa, jossa on laaja vakiintunut tai kasvava asiakaskunta. Online-paketti antaa hyvät eväät ylläpitää ja kasvattaa liiketoimintaa kannattavasti. 

Pro on suunniteltu keskeiseksi osaksi yrityksen liiketoimintaa. Pro on oikea valinta, kun yritykselläsi on jo melko suuri asiakaskanta ja haet siihen myös kasvua. Paketti sisältää myös palveluita, joiden avulla teet onnistunutta ulkomaankauppaa.

Pro+  sisältää monipuoliset luoton- ja riskienhallinnan palvelut. Voit asettaa valvontaan 200 sinua kiinnostavaa yritystä ja saat käyttöösi myös kohderyhmätyökalun uusien asiakkaiden hankintaan. Pro+-paketti sisältää palveluita myös kansainväliseen kauppaan ja voit lisätä pakettiisi myös Kiinteistötietopalvelumme. 

Mobiilipalvelun käyttö sisältyy kaikkien kiinteähintaisten pakettiemme kuukausimaksuun. Sen avulla saat selvitettyä nopeasti yrityksen perustiedot, taloudellisen tilanteen sekä vastuuhenkilöt. 

*Kiinteistötietopalvelut, tilattavat ulkomaanraportit sekä Arvoraportti laskutetaan erikseen. Ne eivät sisälly kiinteään kuukausihintaan. Osaan paketeista kuuluu tietty määrä kontaktihakuja Yritysfiltteri Pro -kohderyhmäpalvelusta. Sen jälkeen palvelua voi käyttää hinnaston mukaisesti. 

** Voit tulostaa Yritysfiltteri Pro -kohderyhmäpalvelusta mainitun määrän kontaktirivejä maksutta vuodessa. Tämän jälkeen rivien tulostus hinnaston mukaisesti.


Ota yhteyttä


Luottamukselliset sähköpostiviestit voitte lähettää Asiakastiedon suojatun yhteyden kautta.

Jos yrityksesi tiedot ovat muuttuneet katso ohjeet muutoksiin täältä.