vastuullinenyritys.fi

Yritysten rikostuomiot hakkereiden käsiin

24.11.2017

Asiakastieto rakentaa ympärilleen aktiivisen ekosysteemin. Osana matkaa osallistumme Euroopan suurimpaan hackathoniin, Junction 2017 Espoossa 25.-26.11. Tapahtuma on yhteensä 77 kansallisuutta edustavien tuhansien kehittäjien, designereiden ja yrittäjien kohtaamispaikka.

Asiakastieto on mukana rakentamassa tulevaisuuden palveluita työelämän kehittämiseksi tarjoamalla Työmarkkinatorin "hack the job"-haasteessa ’hackkaajien’ käyttöön yritystietoa. Hakkerit pääsevät möyrimään Asiakastiedon keräämää, juuri lanseerattua tietokantaa yritysten rikostuomioista ja seuraamusmaksuista. He saavat käyttöönsä myös Asiakastiedon yritysten luottoluokitukset, jotka kertovat miten todennäköisesti yritykset maksavat laskunsa. Tarjoamamme data on tiukasti ajassa kiinni, sillä vastuullisuus on vahvasti kasvava trendi myös työmarkkinoilla. Moni työnhakija vertailee työnantajia nykyään niiden arvojen ja vastuullisuuden perusteella. Siksi Asiakastietokin haluaa tukea juuri läpinäkyvän työllistymisen arvoja.

Asiakastiedon pitkän tähtäimen tavoitteena on luoda ympärilleen aktiivinen ekosysteemi, jossa yhdistyy yli 100-vuotiaan fintech-yrityksen erittäin mielenkiintoiset tietovarannot ja nykypäivän ketterimmät kehittäjät uuden liiketoiminnan kehittämiseksi.

Osallistuminen Junction 2017 -tapahtumaan on vain yksi askel tällä kehityspolulla. Seuraavaksi Asiakastieto onkin avaamassa valittuja tietosisältöjään API-rajapintojen kautta. Voit ilmoittaa kiinnostuksesi jo nyt täällä: https://www.asiakastieto.fi/web/fi/ketteradata/api.html


Markus Hallberg
Liiketoiminnan kehityspäällikkö
Suomen Asiakastieto Oy


Suomen Asiakastieto Oy:n Vastuullisuusraportti-palvelun avulla pystyt selvittämään reaaliaikaisesti yrityksen taustat selvästi entistä laajemmin. Raportti sisältää tiedot mm.  yritykselle langetetuista yhteisösakoista sekä seuraamus- ja laiminlyöntimaksuista. Palvelu auttaa yrityksiä standardoimaan vastuullisuuteen liittyviä prosesseja ja hallitsemaan riskejä paremmin. Suurilta yrityksiltä vaaditaan vuodesta 2018 lähtien raportointia omasta vastuullisuudestaan tilinpäätöksen yhteydessä. Raportoinnissa korostuu myös alihankintaketjun ja yhteistyökumppanien vastuullisuuden seuraaminen.

Lue lisää vastuullisesta yritystoiminnasta ja vastuullisuuden varmistamisesta: www.vastuullinenyritys.fi

Jätä yhteydenottopyyntö asiantuntijoillemme

 

Ota yhteyttä

Suomen Asiakastieto Oy

myynti@asiakastieto.fi

Puh. 010 270 7200 (arkisin 9-16)