Tietoa kuluttajille

Suomen Asiakastiedosta selvität omat luottotietosi ja niiden oikeellisuuden sekä suojaat henkilötietojasi väärinkäytöksiltä. Helpoiten teet sen verkossa.

Siirry Suomen Asiakastiedon Omatieto-verkkopalveluun, josta löytyy kuluttajien luottotiedot sekä palvelu omien tietojen seuraamiseen ja suojaamiseen.

» Siirry palveluun 


Tietoa henkilöluottotiedoista

Miten tarkastat omat luottotietosi? Mihin henkilöluottotietoja saa käyttää? Mitä maksuhäiriömerkintöjä luottotietorekisterissä voi olla? Kuinka kauan maksuhäiriömerkinnät säilyvät rekisterissä?

» Lue lisää henkilöluottotiedoista


Yritysten taustatiedot

Kun rakennat, remontoit tai ostat - isoissa taloudellisissa päätöksissä on hyvä varmistaa liikekumppanin tai työnantajan tausta- ja taloustiedot Verkkokauppa -palvelun yritystiedoista.

» Tutustu Verkkokauppa -palveluun

Palvelujen integrointi

Asiakastiedon palvelut voidaan sovittaa osaksi yrityksen tai organisaation tietojärjestelmiä. Automatisoidut myynti- ja luottopäätösprosessit vähentävät manuaalista tietojenkäsittelyä ja varmistavat, että yritykselläsi on käytössä yhdenmukaista ja reaaliaikaista tietoa.

Lue lisää »

Näin hyödyt sopimusasiakkuudesta

Turvaa liiketoimintasi sopimusasiakkaan palveluilla. Saat käyttöösi laajemman valikoiman ja yksittäisetkin palvelut kertaostoa edullisemmin.

Lue lisää