Oma luottokielto

19,95

/2 vuotta

Oma luottokielto - Suojaa luottotietosi


Oma luottokielto vähentää henkilötietojesi väärinkäytön mahdollisuutta. Palvelu kannattaa ottaa, jos henkilötietosi ovat päätyneet vääriin käsiin tai epäilet sitä. Kun haluat itse tehdä luotollisia sopimuksia, voit laittaa Oman luottokiellon tauolle.

  • Palvelu on voimassa 2 vuotta kerrallaan
  • Oma luottokielto -todistus on aina ladattavissa Omatieto.fi-palvelusta
  • Oma luottokielto vähentää tietojesi väärinkäytön mahdollisuutta, mutta ei estä sitä täysin
  • Oma luottokielto näkyy Asiakastiedon luottotietorekisteriä käyttäville yrityksille


19,95 € /2 vuotta.Edunvalvoja, näin teet valvottavallesi Oma luottokielto -merkinnän

  1. Oman luottokiellon asettamiseen tarvitaan henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset.
  2. Toisen henkilön puolesta asioidessasi, ole yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostilla lisäohjeiden saamiseksi. Huomioithan, että asiointia varten sinulla tulee olla mahdollisuus toimittaa kopio valtakirjasta asiakaspalveluumme, ilman sitä emme voi antaa yksittäiseen henkilöön liittyviä tietoja tai ottaa vastaan toimeksiantoja liittyen Oma luottokiellon asettamiseen.
  3. Oma luottokielto -merkinnän asettamiseen tarvitsemme henkilön henkilötunnuksen, koko nimen ja osoitteen sekä kopion sinulle osoitetusta valtakirjasta hoitaa henkilön asioita. Toimita edellä mainitut tiedot yhdessä pyynnön kanssa salattuna sähköpostina osoitteeseen omatieto@asiakastieto.fi. Voit lähettää viestin Asiakastiedolle salattuna tätä kautta https://mail.asiakastieto.fi
  4. Oma luottokielto on maksullinen palvelu. Palvelu maksaa 19,95 € ja on voimassa 2 vuotta kerrallaan. Jos osoite, johon lasku Oma luottokielto -palvelusta tulee lähettää, on eri kuin henkilön kotiosoite, ilmoitathan myös laskutusosoitteen.
Identiteettivarkauden uhri

Identiteettivarkaus: Tonnin lasku ja raskas selvitystyö

Video

Niko Norisalo joutui identiteettivarkauden uhriksi, vaikka oli pyrkinyt hoitamaan tietoturva-asiat aina huolella. Tapauksesta hän selvisi lopulta pienillä kuluilla, mutta suurella vaivalla. Niko otti käyttöönsä Oma luottokielto -turvamerkinnän sekä Tietovahti-palvelun (ent. Minun Omatietoni -palvelu).

Miten otan palvelun käyttööni?

Anna omat tiedot

Oma luottokielto -merkintä on laillista asettaa ainoastaan itselleen.

Maksa

Maksa tilaus verkkopankissa tai luottokortilla.

Lataa todistus palvelusta

Maksamisen jälkeen todistus luottokiellostasi on noudettavissa tarvittaessa Omatieto-palvelusta.

Osta

Oma luottokielto   19,95   /2 vuotta