Ensimmäinen kuukausi vain 1 €

Tilaus jatkuu normaalihintaisena (7,90 €/kk) ensimmäisen kuukauden jälkeen.

Tietovahti

Tietovahti

 

Henkilötietojen väärinkäyttö on jatkuvasti kasvava ongelma. Tietovahdin avulla selvität helposti luottotietosi ja valvot omia tietojasi verkossa. Palvelu vahtii automaattisesti luottotietojasi sekä muita valvontaan asettamiasi tietoja ja ilmoittaa sinulle mahdollisista väärinkäytöksistä (identiteettivarkaus). Palvelun kautta saat myös tukea ja neuvoja miten toimia, jos saat ilmoituksen tai tarvitset apua. Palvelu sisältää myös ajantasaiset luottotietoihin liittyvät raporttisi.


KAMPANJA! Tietovahdin ensimmäinen kuukausi 1 €, sen jälkeen 7,90 €/kuukausi

  • Automaattinen luottotietojen valvonta
  • Onlinevahti, joka vahtii seurantaan asettamiasi henkilökohtaisia tietoja ja ohjeistaa, miten sinun kannattaa toimia mikäli tietojasi esiintyy salatuissa verkoissa (darknet, dark web)
  • 24/7 - Asiantuntijatiimin tukipalvelu

Tilausvaihtoehdot

Tietovahti-palvelu sisältää

24/7 LUOTTOTIETOVAHTI

Luottotietojasi valvotaan ja saat ilmoituksen mikäli tiedoissa tapahtuu muutoksia tai niitä on kyselty. Ajantasaiset luottotietoraporttisi, luottoluokkasi ja yritysyhteytesi aina saatavilla.

24/7 ASIAKASPALVELU

Saat apuja ja neuvoja, jos epäilet joutuneesi tietojen väärinkäytön uhriksi. Voit myös pyytää ennakoivaa apua identiteettivarkauden ennaltaehkäisemiseen.

24/7 ONLINEVAHTI

Auttaa sinua valvomaan ja hallitsemaan henkilötietojesi käyttöä internetissä. Jos tietoja löytyy, saat ilmoituksen ja neuvoja miten sinun kannattaa toimia.

NETTIHÄIRIKKÖTUKI

Palvelu auttaa sinua poistamaan epätoivotun sisällön verkosta. Kyseessä voi olla esimerkiksi luvatta julkaistu kuva tai nimiisi luotu valeprofiili. Tukihenkilömmme auttavat sinua sisällön poistamisessa mahdollisuuksien mukaan.

Onlinevahti

Onlinevahti

Osana Tietovahtia

 

Onlinevahti pitää huolta yksityisyydestäsi. Kun lisäät henkilötietosi palveluun, se vahtii niitä puolestasi sekä avoimessa verkossa että deep webissä ja darknetissä. Jos palvelu havaitsee, että henkilötietojasi saatetaan yrittää väärinkäyttää, saat välittömästi varoituksen sähköpostitse. Kirjautumalla palveluun voit selvittää, mistä henkilötiedot löytyivät, kuinka vakava haavoittuvaisuus on ja mitä toimenpiteitä tilanne vaatii. Tarpeen vaatiessa saat apua kokeneilta toimihenkilöiltä, jotka kartoittavat petosyritykset ja auttavat vahinkojen minimoinnissa. Palvelun tarjoaa Asiakastiedon yhteistyökumppani Tenerity.

Valvomme puolestasi

Tietoturva-analyytikkojen tekemän työn ja pimeän verkon seurannan yhdistelmällä tiedämme ensimmmäisinä, ovatko henkilötiedot paljastuneet tietovuodossa.

Minimoimme seuraukset

Kokenut toimihenkilö auttaa sinua ikävän tilanteen käsittelyssä. Jos joudut identiteettivarkauden kohteeksi, toimihenkilö avustaa sinua minimoimaan vahingot. Hän kartoittaa tilanteen laajuuden, kiistää maksupyynnöt ja opastaa sinulle kaikki tarvittavat toimenpiteet.

Henkilökohtaista palvelua

Saat henkilökohtaista palvelua ympäri vuorokauden. Opastamme hallitsemaan riskejä sekä annamme vinkkejä ja neuvoja verkkoturvallisuutesi parantamiseen. Meihin kannattaa ottaa yhteyttä myös tilanteiden ennaltaehkäisemiseksi.

Miten otan palvelun käyttööni?

Tunnistaudu

Tunnistaudu helposti oman pankkisi verkkopankkitunnuksilla.

Maksa

Maksa raportti verkkopankissa tai luottokortilla.

Siirry palveluun

Vahvasti tunnistautumalla kirjaudut palveluun missä vain, milloin vain.

Osta

Tietovahti ensimmäinen kuukausi  1 /jatkuva kuukausitilaus