Tietovahti

7,90

/

Tietovahti - Suojaudu identiteettivarkaudelta


  • Automaattinen luottotietojen valvonta
  • Onlinevahti, joka vahtii seurantaan asettamiasi henkilökohtaisia tietoja ja ohjeistaa, miten sinun kannattaa toimia mikäli tietojasi esiintyy salatuissa verkoissa (darknet, dark web)
  • 24/7 - Asiantuntijatiimin tukipalvelu
  • Luottotietoraportti (FI & EN), Luottoluokkaraportti, Yritysyhteytesi

Tilausvaihtoehdot:

Jatkuva kuukausitilaus

Vuositilaus ennakkomaksulla


Tietovahti-palvelu sisältää

24/7 LUOTTOTIETOVAHTI

Luottotietojasi valvotaan ja saat ilmoituksen mikäli tiedoissa tapahtuu muutoksia tai niitä on kyselty. Ajantasaiset luottotietoraporttisi, luottoluokkasi ja yritysyhteytesi aina saatavilla.

24/7 ASIAKASPALVELU

Saat apuja ja neuvoja, jos epäilet joutuneesi tietojen väärinkäytön uhriksi. Voit myös pyytää ennakoivaa apua identiteettivarkauden ennaltaehkäisemiseen.

24/7 ONLINEVAHTI

Auttaa sinua valvomaan ja hallitsemaan henkilötietojesi käyttöä internetissä. Jos tietoja löytyy, saat ilmoituksen ja neuvoja miten sinun kannattaa toimia.

NETTIHÄIRIKKÖTUKI

Palvelu auttaa sinua poistamaan epätoivotun sisällön verkosta. Kyseessä voi olla esimerkiksi luvatta julkaistu kuva tai nimiisi luotu valeprofiili. Tukihenkilömmme auttavat sinua sisällön poistamisessa mahdollisuuksien mukaan.

Onlinevahti

Osana Tietovahtia

Onlinevahti

 

Onlinevahti pitää huolta yksityisyydestäsi. Kun lisäät henkilötietosi palveluun, se vahtii niitä puolestasi sekä avoimessa verkossa että deep webissä ja darknetissä. Jos palvelu havaitsee, että henkilötietojasi saatetaan yrittää väärinkäyttää, saat välittömästi varoituksen sähköpostitse. Kirjautumalla palveluun voit selvittää, mistä henkilötiedot löytyivät, kuinka vakava haavoittuvaisuus on ja mitä toimenpiteitä tilanne vaatii. Tarpeen vaatiessa saat apua kokeneilta toimihenkilöiltä, jotka kartoittavat petosyritykset ja auttavat vahinkojen minimoinnissa. Palvelun tarjoaa Asiakastiedon yhteistyökumppani Tenerity.

Valvomme puolestasi

Tietoturva-analyytikkojen tekemän työn ja pimeän verkon seurannan yhdistelmällä tiedämme ensimmmäisinä, ovatko henkilötiedot paljastuneet tietovuodossa.

Minimoimme seuraukset

Kokenut toimihenkilö auttaa sinua ikävän tilanteen käsittelyssä. Jos joudut identiteettivarkauden kohteeksi, toimihenkilö avustaa sinua minimoimaan vahingot. Hän kartoittaa tilanteen laajuuden, kiistää maksupyynnöt ja opastaa sinulle kaikki tarvittavat toimenpiteet.

Henkilökohtaista palvelua

Saat henkilökohtaista palvelua ympäri vuorokauden. Opastamme hallitsemaan riskejä sekä annamme vinkkejä ja neuvoja verkkoturvallisuutesi parantamiseen. Meihin kannattaa ottaa yhteyttä myös tilanteiden ennaltaehkäisemiseksi.

Identiteettivarkauden uhri

Identiteettivarkaus: Tonnin lasku ja raskas selvitystyö

Video

Niko Norisalo joutui identiteettivarkauden uhriksi, vaikka oli pyrkinyt hoitamaan tietoturva-asiat aina huolella. Tapauksesta hän selvisi lopulta pienillä kuluilla, mutta suurella vaivalla. Tietovahti-palvelu (ent. Minun Omatietoni) olisi hänen mielestään nopeuttanut rikoksen havaitsemista.

Miten otan palvelun käyttööni?

Tunnistaudu

Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Maksa

Tallenna debit- tai credit-kortti jatkuvaa maksamista varten.

Siirry palveluun

Vahvasti tunnistautumalla kirjaudut palveluun missä vain, milloin vain.

Osta

Tietovahti  7,90   /jatkuva kuukausitilaus