Jos olet saanut Vastaamolta tietoturvailmoituksen, voit saada Vastaamolta hyvityksen näistä Asiakastiedon turvapalveluista. Tilaa ja maksa valitsemansa palvelut itse Omatiedosta ja Asiakastieto palauttaa sinulle vuosimaksut sitten, kun Psykoterapiakeskus Vastaamo on varmistanut asiakkaan henkilöllisyyden ja suostumuksen hyvitykseen. Lue tarkat toimintaohjeet Vastaamon kotisivuilta.
Oma luottokielto

Oma luottokielto

 

Suojaa luottotietosi petosten varalta. Luottokielto vähentää riskiä joutua identiteettivarkauden uhriksi, esimerkiksi jos henkilötiedoillasi yritetään hakea lainaa.

Luotollista sopimusta tehtäessä luotonmyöntäjä, joka käyttää Suomen Asiakastieto Oy:n luottorekisteriä näkee asettamasi merkinnän. Oma luottokielto - merkintä vähentää tietojesi väärinkäytön mahdollisuutta, mutta ei estä sitä täysin.

  • Kielto voimassa 1 vuoden
  • Todistus merkinnästä ladattavissa palvelusta
Osta

Oma luottokielto  9,90 /vuositilaus ennakkomaksulla

Tietovahti

Tietovahti

 

Seuraa luottotietojasi. Palvelu ilmoittaa sinulle automaattisesti kun tietojasi kysellään ja kuka kyselyn on tehnyt. Näin pysyt paremmin tiedon tasalla mikäli henkilötietojasi yritetään käyttää väärin esimerkiksi luotonhaussa (identiteettivarkaus).

  • Automaattinen luottotietojen valvonta identiteettivarkauksien varalta
  • Voimassa 1 vuoden
Osta

Tietovahti  14,90 /vuositilaus ennakkomaksulla