Suomen Asiakastieto Oy
Yrityshaku
Yhteensä {{ cart.getSum() | price }}
Ostoskorisi on tyhjä. Tee uusi haku.

Suomen Asiakastieto Oy

Suomen Asiakastieto Oy on johtava yritysjohdon, taloushallinnon, riskienhallinnan sekä myynnin ja markkinoinnin tietopalveluyhtiö Suomessa. Autamme yrityksiä tehostamaan päätöksentekoprosesseja ja asiakkuuksien hallintaa automatisoiduilla yritys- ja luottotietoratkaisuilla.

Pidämme yllä Suomen suurinta yksityistä yritystietokantaa, joka sisältää ajantasaiset tiedot kaikista suomalaisyrityksistä sekä niiden avainhenkilöistä. Olemme tosiaikaisessa yhteydessä moniin muihin julkisiin ja yksityisiin tietolähteisiin. Ylläpidämme myös rekisteriä yksityishenkilöiden luottotiedoista. Valtaosa palveluistamme on käytettävissä suoraan verkossa.

Suomen Asiakastieto Oy:n yritystietopalvelusta haet kätevästi kaiken tarvitsemasi tiedon yrityksistä. Maksuttomien taustatietojen lisäksi voit ostaa raportteja, joiden avulla saat tärkeää lisätietoa yritysten maksukäyttäytymisestä. Palveluiden avulla tiedät minkä yritysten kanssa kannattaa kauppaa tehdä ja mistä löydät yrityksellesi sopivia asiakkaita.

Löydä uusia asiakkaita - Selvitä kumppaneidesi taustat - Seuraa nykyisten asiakkaidesi tilannetta- Lisää kauppaa riskit huomioiden

Rekisteritiedot

Kun harkitset yhteistyötä yrityksen kanssa, on tärkeä selvittää, että se kuuluu eri rekistereihin. Tämän avulla voit varmistaa, että noudatat esimerkiksi tilaajavastuulakia tai että olet oikeutettu tekemään esimerkiksi kotitalousvähennykset yrityksen lähettämästä laskusta.

Taloustiedot

Yrityksen taloustiedoista näet miten sen liiketoiminta on kehittynyt viime vuosina. Saat hyvän peruskäsityksen sen toiminnasta liikevaihdon, tuloksen, omavaraisuuden ja henkilöstön määrän perusteella. Luvut näet viideltä viimeiseltä vuodelta. Perustietoja rikastat helposti raporteilla, jotka avaavat tarkemmin taustat yrityksen tilanteeseen. Raporttien avulla saat myös kuvan yrityksen tulevaisuuden näkymistä. Taloustiedot perustuvat tilinpäätöksiin, joten perustietoja rikastat helposti selvittämällä yrityksen luottoluokan.

Luottotiedot

Kun tehdään yritysten kanssa kauppaa tai sopimuksia, kannattaa aina selvittää sen luottotiedot. Mahdolliset maksuhäiriömerkinnät tai myöhässä maksetut laskut ovat usein varoitusmerkkejä, joita ei kannata jättää huomiotta. Edullisilla raporteilla saatat säästyä merkittäviltä kustannuksilta. Vai miltä kuulostaa, että urakan aloittanut yritys menee konkurssiin kesken projektin tai yritys ei maksakaan kallista laitetta, joka sille on laskulla myyty. Sitä tarkemmin taustat kannattaa selvittää mitä suuremmasta kaupasta tai sopimuksesta on kysymys.

Päättäjät

Yrityksen päättäjät on erittäin oleellinen tieto muiden yritystietojen lisäksi. Päättäjätiedoista näet esimerkiksi, että kenellä on oikeus kirjoittaa yrityksen nimissä sopimuksia. Päättäjätietoja voi vielä syventää esimerkiksi osoitteessa omatieto.fi, jos haluaa selvittää mitä muita yhteyksiä kyseisellä henkilöllä on tai selvittää taustahenkilön luottotiedot. Joskus hyvältäkin näyttävän yrityksen taustalla toimii henkilöitä, joka kasvattaa merkittävästi yrityksen maksuhäiriöiden riskiä.

Seuraa yritystä

Selvitettyäsi yrityksen taustat, kannattaa tietoja alkaa myös seurata. Muutokset yrityksen tai sen vastuuhenkilöiden tiedoissa kannattaa aina huomioida. Sen kautta voi tunnistaa riskejä, mutta useimmiten kyseessä on mahdollisuudet myynnille. Yrityksen seuraaminen on maksuton lisäominaisuus, joka sinun kannattaa ehdottomasti hyödyntää.