Seuraa ja ylläpidä asiakaskantaasi

Pidä huolta asiakaskannastasi. Helpon GDPR-palvelumme avulla henkilörekisterisi täyttävät tietosuoja-asetuksen vaatimukset nopeasti. Myös asiakasrekisterin sisällöstä kannattaa huolehtia ja avullamme päivität, valvot ja kirkastat sisältöä helposti. Tarjoamme valmiin integraation CRM Dynamics järjestelmääsi, jotta saat siitä kaiken tehon irti.

Haluatko kuulla lisää? Jätä tietosi niin otamme yhteyttä.

Kuluttajaosoiterekisterien päivityspalvelut

Asiakastieto tarjoaa yrityksellesi palvelut kuluttajaosoiterekisterien ja kuluttajamyynnin puhelinnumeroiden päivitykseen sekä asiakastietokantasi rikastamiseen, jotta sinä voit pitää yrityksesi asiakasrekisterin tuottavana.

Lue lisää

Integroi CRM-järjestelmäsi

Yhdistä Suomen laadukkain yritystietokanta CRM järjestelmääsi Asiakastiedon Dynamics integraatiolla. Yhdistäminen mahdollistaa yksittäisten tietojen tuomisen ja päivittämisen sekä kokonaisten kohderyhmien siirtämisen markkinointilistoiksi. Integraation keskeisimmät ominaisuudet ovat: uuden yrityksen perustaminen, yritystietojen päivittäminen, yrityksen korkeimman päättäjän hakeminen, kolmiportainen riskiluokitus yrityksestä, tukea kenttämyyntiin antava Myyjän raportti sekä yritystietojen helppo ylläpito ja päivittäminen

Lue lisää

Asiakaskannan valvonta

Valvonta on olennainen osa luotonvalvontaa ja asiakassuhteen elinkaaren hallintaa, ja se auttaa varmistamaan saamisten kertymisen. Luottokelpoisuuden muutoksella voi olla positiivinen tai negatiivinen vaikutus asiakassuhteen aikana. Asiakkaiden aktiivinen seuranta auttaa hallitsemaan riskejä ja välttämään luottotappioita.

Lue lisää

Saatavien luottoriskit

Tiedätkö kuinka suuri luottoriski piilee saatavissasi? Entä tiedätkö millainen on asiakaskantasi rakenne? Kokeile Asiakasoptimia.

Lue lisää

Sopimusasiakkuus kannattaa

Sopimusasiakkaaksi

Turvaa liiketoimintasi sopimusasiakkaan palveluilla. Saat käyttöösi laajemman valikoiman ja yksittäisetkin palvelut kertaostoa edullisemmin. Tutustu »


 


Kysyttävää palveluistamme?

Täytä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.

Ota yhteyttä


Luottamukselliset sähköpostiviestit voitte lähettää Asiakastiedon suojatun yhteyden kautta.

Jos yrityksesi tiedot ovat muuttuneet katso ohjeet muutoksiin täältä.