Mainosta Suomen Asiakastieto Oy:n yritystietopalvelussa

Voit nyt mainostaa suositussa yritystietopalvelussamme. Palvelussa yrityspäättäjät ja yrityksistä kiinnostuneet kuluttajat hakevat yritystietoa päätöksenteon tueksi esim. uutta kauppaa tehdessään, kilpailuttaessa tai valmistellessa yhteistyösopimusta. Sivustolla vierailee yli 150 000 suomalaista viikossa, joten mainostamalla palvelussamme saavutat ison yrityspäättäjäkohdeyleisön. Sivuston kävijät ovat tutkimustemme mukaan hyvätuloisia sekä korkeassa asemassa olevia.  Tutustu yritystietopalveluun. 

Sivuston statistiikkaa

Uniikit kävijät: 150 000 viikossa

Sivulataukset: 400 000 viikossa

Kävijäprofiilit

40 % kävijöistä tulot ovat yli 75 t€ vuodessa

22 % 35-44 -vuotiaita

35 % 45-54-vuotiaita

26 % yli 55-vuotiaita

Mainosformaatit ja hinta

Mainosformaatit: 980x120, 300x300 ja 468x400

Tutustu mainosformaatteihin ja -paikkoihin tarkemmin

Suomen Asiakastieto Oy

Suomen Asiakastieto Oy on yksi Suomen johtavista yritysjohdon, taloushallinnon, riskienhallinnan sekä myynnin ja markkinoinnin tietopalvelujen toimittajista. Autamme yrityksiä tehostamaan päätöksentekoprosesseja ja asiakkuuksien hallintaa automatisoiduilla yritys- ja luottotietoratkaisuilla.

Asiakastiedon kehittyvä ydin on kattava yritystietokanta, joka sisältää useista julkisista ja yksityisistä lähteistä jatkuvasti päivittyvää tietoa suomalaisyrityksistä, niiden juridista vastuuhenkilöistä ja päättäjistä. Ylläpidämme myös rekisteriä yksityishenkilöiden luottotiedoista. Yksittäisiä tietoja rikastamalla, yhdistelemällä ja analysoimalla tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä parhaat päätökset helposti kaikissa omien asiakkuuksiensa elinkaaren vaiheissa.

Läpinäkyvyyttä ja luottamusta

Asiakastieto on puolueeton tiedontuottaja, joka luo läpinäkyvyyttä ja luottamusta liiketoimintaan. Näin turvaamme sekä yritysten että kuluttajien toimintamahdollisuudet luottoihin ja kaupankäyntiin liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä

Kun haluat mainostaa sivuillamme, ota yheyttä ja kehitetään yhdessä yrityksellesi toimiva ratkaisu. Digitaalista mediamyyntiähoitaa Nostemedia Oy, jonka tavoitat puhelimitse 040356133 tai sähköpostitse mikael@nostemedia.fi.