Kasvata myyntiä ja tehosta markkinointia

Kasvata myyntiä ja tehosta markkinointia. Haluatko tunnistaa ja löytää juuri ne asiakkaat, jotka ovat liiketoimintasi kannalta tärkeitä tai haluatko selvittää minkälainen potentiaali yrityksesi tuotteilla ja palveluilla voisi olla? Avullamme pääset etsimään kohderyhmiä koko Suomen yritys-, yrityspäättäjä- tai kuluttajajoukosta ja pääset suunnittelemaan yrityksesi myynti- ja markkinointitoimenpiteitä alueellisesti tai toimialoittain. Kauttamme saat käyttöösi myös luotettavan ja kotimaisen sähköisen markkinoinnin ja uutiskirjeviestinnän palvelun Emailerin, jonka avulla tavoitat sekä kuluttaja- että yritysasiakkaasi vaivattomasti ja nopeasti.

Haluatko kuulla lisää? Jätä tietosi niin otamme yhteyttä.

Yritys- ja päättäjäkohderyhmät

Löydä tuotteistasi ja palveluistasi kiinnostuneita yrityksiä ja päättäjiä ja kasvata myyntiäsi. Autamme rakentamaan myyntinne ja markkinointinne kannalta teille parhaat kohderyhmät kaikista Suomalaisista aktiivisista yrityksistä kymmenillä erilaisilla rajausmahdollisuuksilla mm. riskiluokitus, kasvuluokitus, tilinpäätöstiedot, toimiala, kokoluokka.

Lue lisää

Kuluttajamarkkinoinnin palvelut

Hyödynnä kuluttajamarkkinoinnissa Asiakastiedon analytiikkapalvelut, tarkat kohderyhmät ja kuluttajaosoiterekisterien päivityspalvelut.

Lue lisää

Sähköpostimarkkinointia Emailerilla

Emaileri-palvelu on luotettava kotimainen sähköisen markkinoinnin ja uutiskirjeviestinnän palvelu. Emailerin avulla tavoitat sekä kuluttaja- että yritysasiakkaasi vaivattomasti ja nopeasti. Sähköpostien lisäksi emailerilla on mahdollista luoda yksilöllisiä tekstiviestejä.

Lue lisää

Yritysfiltteri Pro

Yritysfiltteri Pro -kohderyhmätyökalulla löydät sellaisia yrityksiä ja päättäjiä, jotka todennäköisemmin ovat kiinnostuneita juuri sinun tarjoamista tuotteista ja palveluista. Palvelun avulla teet enemmän kauppaa ja etsit esimerkiksi sellaisia yrityksiä, jotka muistuttavat nykyisiä parhaita asiakkaitasi. Yritysfiltteri Pro hyödyntää Asiakastiedon luotettavaa yritystietokantaa.

Lue lisää

Customer Pro

Rakenna toimivia kuluttajakohderyhmiä helposti. Customer Pro -palvelun avulla suunnittelet ja luot kuluttajakohderyhmät helposti ja nopeasti. Rajauskriteerien avulla löydät juuri ne henkilöt ja taloudet, joita sinuna kannattaa tavoitella. Customer Pro -palvelulla rakennat sekä paikallisia että valtakunnallisia kuluttajakohderyhmiä.

Lue lisää

Tutustu palveluihimme

Sopimusasiakkaaksi

Turvaa liiketoimintasi sopimusasiakkaan palveluilla. Saat käyttöösi laajemman valikoiman ja yksittäisetkin palvelut kertaostoa edullisemmin. Tutustu »


Seuraa ja ylläpidä asiakaskantaasi

Asiakkaittesi tiedot muuttuvat jatkuvasti. Pidä asiakaskantasi tiedot ajan tasalla palveluidemme avulla. Lue lisää »

 


Kysyttävää palveluistamme?

Täytä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.

Ota yhteyttä


Luottamukselliset sähköpostiviestit voitte lähettää Asiakastiedon suojatun yhteyden kautta.

Jos yrityksesi tiedot ovat muuttuneet katso ohjeet muutoksiin täältä.