Kasvata myyntiä ja tehosta markkinointia

Kasvata myyntiä ja tehosta markkinointia. Haluatko tunnistaa ja löytää juuri ne asiakkaat, jotka ovat liiketoimintasi kannalta tärkeitä tai haluatko selvittää minkälainen potentiaali yrityksesi tuotteilla ja palveluilla voisi olla? Avullamme pääset etsimään kohderyhmiä koko Suomen yritys-, yrityspäättäjä- tai kuluttajajoukosta ja pääset suunnittelemaan yrityksesi myynti- ja markkinointitoimenpiteitä alueellisesti tai toimialoittain. Kauttamme saat käyttöösi myös luotettavan ja kotimaisen sähköisen markkinoinnin ja uutiskirjeviestinnän palvelun Emailerin, jonka avulla tavoitat sekä kuluttaja- että yritysasiakkaasi vaivattomasti ja nopeasti.

Haluatko kuulla lisää? Jätä tietosi niin otamme yhteyttä.

Varmista kampanjoidesi onnistuminen

Kun myynnin ja markkinoinnin kohdentamisessa halutaan onnistua, on tärkeää tunnistaa asiakkaiden erottavia ominaisuuksia. Mitä tarkempia kohderyhmiä luot, sitä paremmin pystyt kohdistamaan viestisi oikein. Segmentointi ja kohderyhmien luonti kannattaa siis aloittaa asiakasanalyysillä, joka sisältää tarpeeksi tietoa, eli dataa asiakkaistasi.

Lue lisää

Varmista asiakasdatasi laatu

Asiakasrekisterisi sisältämän datan käyttökelpoisuus ja oikeellisuus määrittelevät, kuinka hyvin yrityksesi menestyy myynnissä ja markkinoinnissa. Asiakastiedon avulla pystyt päivittämään, valvomaan sekä rikastamaan asiakasrekisterisi sisältöä helposti.

Lue lisää

Sähköpostimarkkinointia Emailerilla

Emaileri-palvelu on luotettava kotimainen sähköisen markkinoinnin ja uutiskirjeviestinnän palvelu. Emailerin avulla tavoitat sekä kuluttaja- että yritysasiakkaasi vaivattomasti ja nopeasti. Sähköpostien lisäksi emailerilla on mahdollista luoda yksilöllisiä tekstiviestejä.

Lue lisää

Goava Discover

Seuraava liiketoimintamahdollisuutesi on nyt vain yhden klikkauksen päässä. Älykäs uusien asiakkaiden etsintätyökalu Goava Discover kertoo, mihin yritykseen sinun kannattaa ottaa yhteyttä ja mitä yritykselle kannattaa kertoa.

Lue lisää

Tutustu palveluihimme

Sopimusasiakkaaksi

Turvaa liiketoimintasi sopimusasiakkaan palveluilla. Saat käyttöösi laajemman valikoiman ja yksittäisetkin palvelut kertaostoa edullisemmin. Tutustu »


Seuraa ja ylläpidä asiakaskantaasi

Asiakkaittesi tiedot muuttuvat jatkuvasti. Pidä asiakaskantasi tiedot ajan tasalla palveluidemme avulla. Lue lisää »

 


Kysyttävää palveluistamme?

Täytä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.

Ota yhteyttä


Luottamukselliset sähköpostiviestit voitte lähettää Asiakastiedon suojatun yhteyden kautta.

Jos yrityksesi tiedot ovat muuttuneet katso ohjeet muutoksiin täältä.