Töihin meille

Sykkiikö sydämesi digitaalisille ratkaisuille ja kehitykselle? Jos vastasit kyllä, tulet varmasti viihtymään kanssamme. Etsimme jatkuvasti innostuneita kykyjä. Meillä työskentelet ympäristössä, jossa pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintatapojamme ja olemaan palvelukehityksessämme innovatiivisia. Työskentelisit lähellä ihmisiä ja yrityksiä, joilla on mahdollisuuksia vaikuttaa.

Modernit toimitilamme Kalasatamassa tukevat uusia työn tekemisen tapoja. Työskentelemme hybridimallin mukaisesti, joka mahdollistaa sekä toimistotyöskentelyn, että etätyön edut. Mallimme perustuu yhdelle ydinarvollemme, luottamukselle.

Lue lisää arvoistamme. We build trust. We grow together. We care and dare. »

Panostamme jatkuvasti työntekijöiden hyvinvointiin ja haluamme kiinnittää huomiota hyvään ja mielen voimavaroja vahvistavaan työn arkeen huolehtimalla palautumisesta työnpäivän lomassa, tarjoamalla ammatillisen kehittymisen mahdollisuuksia ja vahvistamalla yhteisöllisyyttä. Asiakastiedolle on myönnetty Hyvän mielen työpaikka® -merkki MIELI ry:n toimesta, ja olemme siitä todella ylpeitä.

Asiakastieto on vakaa yritys, mikä luo hyvän ja turvallisen fiiliksen työpäiviin. Olemme myös osa Enento Groupia, eli varusteltu pohjoismaisilla mahdollisuuksilla.

Ilmoitamme näillä sivuilla avoimista työpaikoista. Voit myös aina ottaa yhteyttä meihin ja jättää avoimen hakemuksen.


Avoimet työpaikat

 

Etkö löytänyt etsimääsi? Tilaa ilmoitus avoimista työpaikoista!

Asiakastiedossa sekä koko Enento Groupissa työskennellään hybridimallilla. Näin voimme yhdistää toimistotyöskentelyn edut muualla työskentelyn hyötyihin. Hybridimallissa tiimit saavat itsenäisesti sopia siitä, milloin haluavat olla toimistolla. Mallimme perustana on ydinarvomme luottamus. Täältä voit lukea lisää »

Asiakastieto on Hyvän Mielen Työpaikka!

 

Asiakastieto sai Hyvän Mielen Työpaikka -sertifikaatin. Henkilöstöjohtaja Sari Ek-Petroff kertoo, mitä Asiakastiedossa on tehty koko organisaation mielen hyvinvoinnin vahvistamiseksi.

 

 

 

 

 


Arvot

We grow together
Meillä on rohkeutta ja valmiutta muutokseen sekä itsemme ja toistemme haastamiseen. Tunnemme olomme turvalliseksi esittää eriäviä mielipiteitä sekä ottaa vastaan epäonnistumisia, joiden kautta voimme kehittyä. Kehitämme uusia innovaatioita ja uusia ajattelutapoja eri osastojen kanssa yhteistyössä ja olemme sitoutuneet kehittämään jatkuvasti itseämme ja toimintaamme.

We Build Trust
Pidämme lupauksemme, luotamme toisiimme ja teemme kestäviä päätöksiä. Olemme myös rohkeita ja avoimia kommunikoimaan ja ottamaan vastuuta.

We care and dare
Uskallamme olla omia itsejämme ja arvostamme yhdenvertaisuutta. Kunnianhimoisina ja luottavaisina olemme mukana luomassa uusia ratkaisuja ja uusia mahdollisuuksia.

Millaista on työskennellä Asiakastiedossa?

 

Tuoteomistaja Teemu Välilä kertoo, millaista on olla töissä Asiakastiedossa. Ympärillä on osaavia työkavereita ja tarjolla koko ajan uusia mielenkiintoisia työtehtäviä. Hän arvostaa sitä, että Asiakastieto kannustaa rahallisesti ja ajallisesti ihmisiä liikkumaan ja pitämään itsestään huolta.


 

 

 

Juuremme ovat syvällä, mutta katse tiukasti tulevaisuudessa

Yrityksemme juuret ulottuvat suomalaisen luottotietotoiminnan perustamiseen. Meillä ollaan ylpeitä historiasta ja perinteistä, mutta se ei ole ollut koskaan este uudistumiselle. Meillä on suomalaisessa yhteiskunnassa ja liiketoiminnassa vahva asema, jonka kannamme ylpeästi ja vastuullisesti. 

Asiakastiedossa tehdään töitä hyvällä sykkeellä, mutta joustavasti. Liukuva työaika ja etätyöt mahdollistavat työ- ja arkielämän sujuvan sovittamisen. 

Asiakastiedossa on töissä noin 172 ammattilaista, jotka työskentelevät mm. myynnin, markkinoinnin, tuotekehityksen, IT:n, analysoinnin sekä mallinnuksen ja palveluhallinnan tehtävissä. Asiakastieto on osa pohjoismaista asiantuntijayritystä Enento Groupia, jonka liikevaihto vuodelle 2023 oli 155,9 miljoonaa euroa ja jolla on 404 työntekijää Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Millaista on työskennellä Asiakastiedossa?

 

Oletko utelias selvittämään, millaista on työskennellä kanssamme?
Katso oheinen video.