Töihin meille

We build trust. We grow together. We care and dare.

Uudistamme toimintaamme ketterämpään suuntaan ja kehitämme jatkuvasti tuotteitamme ja palveluitamme uutta rohkeasti kokeillen. Osaamistasi pääset päivittämään aina halutessasi, sillä koulutus ja kehittyminen ovat meille tärkeitä asioita. Yhteisöllisyyttä meillä luodaan yhdessä tekemällä sekä töissä että harrasteiden parissa aktiivisen Pelinrakentajat-porukkamme organisoimana.

Yrityksenä olemme tasaisessa kasvuvauhdissa ja teemme vahvaa tulosta, mikä luo hyvän ja turvallisen fiiliksen tulla aamuisin töihin. Uudet, modernit toimitilamme  Kalasatamassa tukevat uusia työn tekemisen tapojamme. Syksyllä 2020 saimme Great Place To Work -sertifikaatin, josta olemme todella ylpeitä.

Ilmoitamme näillä sivuilla avoimista työpaikoista. Voit toki aina ottaa yhteyttä HR-osastoomme ja kertoa itsestäsi.


Katso videot, joilla asiakastietolaiset kertovat työstään sekä mahdollisuuksista kehittää itseään

 

Avoimet työpaikat

 

Etkö löytänyt etsimääsi? Tilaa ilmoitus avoimista työpaikoista!

 

 

Arvot

We grow together
Meillä on rohkeutta ja valmiutta muutokseen sekä itsemme ja toistemme haastamiseen.  Tunnemme olomme turvalliseksi esittää eriäviä mielipiteitä sekä ottaa vastaan epäonnistumisia, joiden kautta voimme kehittyä. Kehitämme uusia innovaatioita ja uusia ajattelutapoja eri osastojen kanssa yhteistyössä ja olemme sitoutuneet kehittämään jatkuvasti itseämme ja toimintaamme.

We Build Trust
Pidämme lupauksemme, luotamme toisiimme ja teemme kestäviä päätöksiä. Olemme myös rohkeita ja avoimia kommunikoimaan ja ottamaan vastuuta.

We care and dare
Uskallamme olla omia itsejämme ja arvostamme yhdenvertaisuutta. Kunnianhimoisina ja luottavaisina olemme mukana luomassa uusia ratkaisuja ja uusia mahdollisuuksia.

Juuremme ovat syvällä,
mutta katse tiukasti tulevaisuudessa

Yrityksemme juuret ulottuvat suomalaisen luottotietotoiminnan perustamiseen. Meillä ollaan ylpeitä historiasta ja perinteistä, mutta se ei ole ollut koskaan este uudistumiselle. Meillä on suomalaisessa yhteiskunnassa ja liiketoiminnassa vahva asema, jonka kannamme ylpeästi ja vastuullisesti. 

Asiakastiedossa tehdään töitä hyvällä sykkeellä, mutta joustavasti. Liukuva työaika ja etätyöt mahdollistavat työ- ja arkielämän sujuvan sovittamisen. 

Asiakastiedossa on töissä noin 160 ammattilaista, jotka työskentelevät mm. myynnin, markkinoinnin, tuotekehityksen, IT:n, analysoinnin sekä mallinnuksen ja palveluhallinnan tehtävissä. Asiakastieto on osa pohjoismaista asiantuntijayritystä Enento Groupia, jonka liikevaihto vuodelle 2019 oli 146 miljoonaa euroa ja jolla on 420 työntekijää Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Millaista on työskennellä Asiakastiedossa?

 

Oletko utelias selvittämään, millaista on työskennellä kanssamme?
Katso oheinen video.