Suomen Asiakastieto Oy
Yrityshaku
Yhteensä {{ cart.getSum() | price }}
Ostoskorisi on tyhjä. Tee uusi haku.

Sertifikaattituotteiden tilausehdot

Suomen Asiakastieto Oy (jäljempänä Asiakastieto) myy ja markkinoi Suomen Vahvimmat -sertifikaattituotteita. Sertifikaattituotteita ovat Suomen Vahvimmat Hopea-, Suomen Vahvimmat Kulta- ja Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti. Näitä tilausehtoja sovelletaan kaikkiin Suomen Vahvimmat -sertifikaattitilauksiin.

Tilausvahvistus

Asiakastieto lähettää tilaajalle sähköpostitse sertifikaattituotteiden tilausvahvistuksen, joka sisältää seuraavat tiedot:

 • Tilaajan tiedot
 • Tilausnumeron / tilausnumerot
 • Tilatut tuotteet
 • Tilauksen kokonaishinnan

Tilausvahvistus toimitetaan tilaajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Mikäli tilaajalla on tilausvahvistuksen suhteen huomautettavaa, tilaaja ottaa yhteyttä Asiakastiedon asiakaspalveluun. Tilausvahvistuksen huomautusaika on yksi (1) vuorokausi, joka lasketaan tilausvahvistuksen päivämäärästä.

Tuotetoimitus

Asiakastieto lähettää tilaajalle sähköpostitse sertifikaattituotteiden tuotetoimituksen, joka sisältää seuraavat tiedot:

 • Tilaajan tiedot
 • Tilausnumeron / tilausnumerot
 • Tilatut tuotteet
 • Ohjeet digitaalisten sertifikaattituotteiden käyttöönottoon
 • Linkit digitaalisiin sertifikaattituotteisiin

Digitaaliset sertifikaattituotteet toimitetaan kolmen (3) päivän kuluessa tilausvahvistuksen päivämäärästä. Tuotetoimituksen linkeissä olevat digitaaliset tuotteet suositellaan tallennettaviksi yrityksen omiin tiedostoihin viivytyksettä. Kehystetty sertifikaatti toimitetaan postitse 1 - 2 viikon kuluessa.

Tuotetoimitusviesti toimitetaan tilaajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Mikäli tuotetoimituksessa on huomautettavaa, tilaaja ottaa yhteyttä Asiakastiedon asiakaspalveluun. Tuotetoimituksen huomautusaika on yksi (1) vuorokausi, joka lasketaan tuotetoimituksen päivämäärästä.

Tilausmuodot

Sertifikaattitilauksen voi tehdä toistaiseksi voimassa olevana tilauksena tai kertatilauksena.

 1. Kertatilaus

  Kertatilaus on kertaluontoinen ja laskutetaan kuukauden kuluessa tilauksen alkamisesta voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

 2. Toistaiseksi voimassa oleva tilaus

  Toistaiseksi voimassa oleva tilaus on voimassa ilman uudistamista, kunnes se irtisanotaan. Toistaiseksi voimassa oleva tilaus edellyttää luottoluokitusehtojen täyttymistä uuden tilausjakson alkaessa. Uuden tilausjakson alkaessa toimitamme luottoluokituksen mukaiset sertifikaattituotteet (Suomen Vahvimmat Hopea, Suomen Vahvimmat Kulta tai Suomen Vahvimmat Platina). Tilauksen tilausmaksu laskutetaan uuden kahdentoista (12) kuukauden tilausjakson alkaessa kulloinkin voimassa olevaan tilaushintaan. Toistaiseksi voimassa olevan tilauksen irtisanomisesta on ilmoitettava kirjallisesti Asiakastiedon asiakaspalveluun viimeistään yksi (1) viikko ennen tilausjakson päättymistä.

Rekisteröity tavaramerkki

Suomen Vahvimmat® on Asiakastiedon omistama rekisteröity tavaramerkki ja tavaramerkkilainsäädännön suojaama. Sertifikaatin käyttäminen ilman Asiakastiedon kanssa tehtyä voimassaolevaa sopimusta on lainvastaista. Sertifikaatin visuaalista ulkoasua tai sisältöä ei saa muuttaa.

Käyttörajoitukset

Suomen Vahvimmat – tuotteet ovat tarkoitettu vain tilaajan käyttöön. Tilaajalla ei ole oikeutta luovuttaa tuotteita eteenpäin.

Yhteystiedot

Tiedustelut ja lisätiedot sertifikaattituotteisiin ja -tilauksiin liittyen:

Suomen Asiakastieto Oy
Asiakaspalvelu
Puh. 010 270 7200 (arkisin 9.00-16.00)
asiakaspalvelu@nullasiakastieto.fi
www.asiakastieto.fi