Automaattinen luottopäätös

Automaattinen luottopäätös tehostaa myyntiäsi ja on helppo integroida esimerkiksi verkkokauppaasi. Tunnistat asiakkaan sähköisellä allekirjoituksella tai todennat yrityksen nimenkirjoittajat automaattisesti. Voit yhdistää sisäistä ja ulkoista tietoa luottopäätöksen tueksi ja räätälöidä palvelun omiin tarpeisiisi sopivaksi.


Asiakkaiden vaatimukset palvelukokemuksesta kasvavat

  • Verkko on kasvattanut vaatimuksia ja mobiilikäytön yleistyminen lisää painetta. Asiakkaat haluavat luottopäätöksen heti.
  • Riskienhallinnan näkökulmasta päätösten laatu ei saa kärsiä eli luottoriskiä tulee pystyä ennustamaan ja hallitsemaan.
  • Luottopäätös on samalla myös myyntiä: asiakkaalle ei ehkä kannata sanoa ”ei” jos voi tarjota profiiliin sopivaa luottoa. Samoin asiakkaalle voi ehdottaa myös hieman suurempaa luottoa jos maksuvara ja riskiprofiili sen sallivat.

 

Kolme näkökulmaa asiakkaaseen

  • 3D Päätöspalvelu luo nimensä mukaisesti kolmitahoisen näkökulman asiakkaaseen:
  1. Luottohakemus 
  2. Luotottajan asiakkuustiedot
  3. Asiakastiedon luottotiedot ja luokituspalvelut
  • Päätössäännöt on helppo asettaa palveluun ja tarvittaessa niiden muuttaminen on nopeaa.
     

 

Pyydä lisätietoa asiantuntijoiltamme


Tutustu palveluihimme

Sopimusasiakkaaksi

Turvaa liiketoimintasi sopimusasiakkaan palveluilla. Saat käyttöösi laajemman valikoiman ja yksittäisetkin palvelut kertaostoa edullisemmin. Tutustu »


Tunne asiakkaasi

Tunnista ja tunne kumppani ja toimittaja, joiden kanssa aiot tehdä liiketoimia. Hanki riittävästi tietoa yrityksestä ja taustoista. Lue lisää »