Globaalia riskin hallintaa ja tehokasta muutosten seurantaa

Palveluita mahdollisuuksien kartoittamiseen ja päätöksenteon tueksi yli kotimaan rajojen! Selvitä ulkomaisten yritysten luottotiedot, maksuhäiriöt ja muut taloustiedot helposti Asiakastiedon Ulkomaanpalveluilla. Saat tietoosi myös yrityksen taustatiedot kuten vastuuhenkilöt, omistajatiedot sekä yhteystiedot.


Ulkomaanpalveluilla saat tietoa ympäri maailmaa!

Kun teet kansainvälisesti kauppaa, on erittäin tärkeää, että käytössäsi on kattavasti tietoa mahdollisuuksiesi kartoittamiseen ja päätöksenteon tueksi. Ulkomaanpalveluidemme avulla voit löytää uusia asiakkaita, tarkastella virallista ja luotettavaa rekisteritietoa sekä tarkistaa yritys- tai yksityisasiakkaiden luottotiedot. Voit myös asettaa asiakkaitasi seurantaan, jotta saat heti ilmoituksen, mikäli heidän tiedoissaan tapahtuu muutoksia.

Ulkomaan raportit - laajenna luotollista kaupankäyntiä helposti ja turvallisesti

Ulkomaan Online-raporttien avulla voit kartoittaa luottotietoja Euroopasta, USA:sta, Kiinasta ja Venäjältä. Meiltä saat tietoosi yritystiedot, ulkomaiset luottoluokitukset ja yritysten maksuhäiriötiedot. Tiedot tuotetaan yhteistyössä maailman johtavimpien luottotietoyritysten kanssa. Luottotietoraportit ovat yhtenäisessä ja helposti ymmärrettävässä muodossa, ja niiden tiedot ovat reaaliaikaisia. Raportit ovat keskenään vertailukelpoisia.

Raporttityyppejä on kolme ja ne on suunniteltu eri käyttötarpeisiin:

  • Comprehensive: Kattava luottotietoraportti sisältäen kaikki luottopäätökseen tarvittavat tiedot
  • Risk Check: Matalariskiseen päätöksentekoon helppokäyttöinen, taustatietoa antava raportti
  • Company Profile: Raportti, joka sisältää perustiedot, yhteystiedot ja kuvauksen yrityksen tilasta


Integroi ulkomaantiedot järjestelmiisi API-rajapinnan kautta

Asiakastiedon tarjoamat eri tietokokonaisuudet ulkomailta ovat saatavissa nyt myös API-rajapinnan kautta. Näin pystyt integroimaan tiedot suoraan omiin järjestelmiisi.

 

Ulkomaan Valvonta - Kattava valvontapalvelu ulkomaan raporttien muutoksista

Seuraa tauotta asiakkaittesi taloudellisessa asemassa tapahtuvia muutoksia ja vastaanotat hälytykset automaattisesti sähköpostiisi. Automaattinen seurantapalvelu vapauttaa resursseja ja vähentää luottotappioita ja manuaalista työtä. Näin sinulle vapautuu lisää aikaa liiketoimintasi kasvattamiseen ja pystyt toimimaan tehokkaasti muuttuneessa tilanteessa. Lue Lisää  »

Tilattavat ulkomaan raportit – Muista maailman maista raportit saatavilla toimeksiannosta

Ulkomaan tuontiraporttien avulla luotollista kaupankäyntiä voi laajentaa helposti ja turvallisesti myös maihin, joista online-raportteja ei ole saatavissa. 

Toimeksiannon tekeminen on helppoa. Tiedot täytetään erilliselle toimeksiantolomakkeelle mahdollisimman täydellisinä. Lisäksi voit kirjata lisäkysymyksiin ja –tietoihin ne asiat, joihin erityisesti toivot vastausta. Raportit tuotetaan konsulttityönä, nopeimmillaan 1-5 päivän kuluessa.

Ulkomaan yritysfaktat - Ulkomaan yritystietoja yritysfaktojen kautta

Ulkomaan yritystietoja yritysfaktojen kautta, tietosisältö vastaa mahdollisimman tarkasti kotimaisten yritysten tietoja. Yhteistyökumppanina yritysfaktojen toimittamisessa käytämme CreditSafea, joka on globaali yritysraportteja tarjoava toimija.

Tarjolla raportteja Euroopasta, USA:sta, Meksikosta ja Etelä-Koreasta, yhteensä 33 maasta.

EBR - Tarvitsetko virallisia rekisteritietoja tai kaupparekisterin asiakirjoja?

Ulkomaanpalvelumme tarjoaa virallista ja luotettavaa rekisteritietoa suoraan kunkin maan kansallisesta kaupparekisteristä reaaliaikaisesti. Kyseessä on eurooppalaisten maiden kaupparekisterin yhteinen tietopalvelu (European Business Register EBR).

Ulkomaan henkilöraportit

Henkilöluottotietoraportteja kolmesta naapurimaasta

  • Norja
  • Ruotsi
  • Viro


Henkilöraportin sisältämät tiedot vaihtelevat kunkin maan lainsäädännöstä ja käytännöistä riippuen.

Kansainvälinen tieto helposti saatavillasi

Helpoiten hyödynnät kansainvälistä tietoamme tulemalla sopimusasiakkaaksemme »

Tutustu lisää kaikkiin ulkomaan kumppaneihimme »
 

 

 

  • Kattavasti tietoa mahdollisuuksiesi kartoittamiseen ja päätöksenteon tueksi
  • Reaaliaikaiset yritysraportit yhtenäisessä ja helposti ymmärrettävässä muodossa
  • Automaattinen seurantapalvelu vapauttaa resursseja ja vähentää luottotappioita

Pyydä lisätietoa asiantuntijoiltamme