Globaalia riskin hallintaa ja tehokasta muutosten seurantaa

Palveluita mahdollisuuksien kartoittamiseen ja päätöksenteon tueksi yli kotimaan rajojen!


Kauttamme saat tietoa kaikkialta maailmasta!

Kun haluat laajentaa toimintaasi, on erittäin tärkeää, että käytössäsi on myös ulkomaisten yritys- tai yksityisasiakkaiden luottotiedot. Meiltä saat kattavasti tietoa mahdollisuuksiesi kartoittamiseen ja päätöksenteon tueksi, kun suuntaat kansainväliseen kauppaan. Palveluidemme avulla voit löytää uusia kansainvälisiä asiakkaita, tarkastella virallista ja luotettavaa rekisteritietoa ja seurata ulkomaisten asiakkaittesi tiedoissa tapahtuvia muutoksia.

Kattavat yritystiedot helpottavat päätöksen tekoa

Yritysraportin avulla voit kartoittaa luottotietoja haluamastasi ulkomaisesta yrityksestä mistä päin maailmaa tahansa. Meiltä saat tietoosi yritystiedot, ulkomaiset luottoluokitukset ja yritysten maksuhäiriötiedot. Tiedot tuotetaan yhteistyössä maailman johtavimpien luottotietoyritysten kanssa. Luottotietoraportit ovat yhtenäisessä ja helposti ymmärrettävässä muodossa, ja niiden tiedot ovat reaaliaikaisia.

Seuraa myös ulkomaisissa asiakkaissasi ja kumppaneissasi tapahtuvia muutoksia

Seuraa tauotta asiakkaittesi taloudellisessa asemassa tapahtuvia muutoksia ja vastaanotat hälytykset automaattisesti. Automaattinen seurantapalvelu vapauttaa resursseja ja vähentää luottotappioita ja manuaalista työtä. Näin sinulle vapautuu lisää aikaa liiketoimintasi kasvattamiseen ja pystyt toimimaan tehokkaasti muuttuneessa tilanteessa. Lue Lisää  »

Tarvitsetko virallisia rekisteritietoja tai kaupparekisterin asiakirjoja?

Ulkomaanpalvelumme tarjoaa virallista ja luotettavaa rekisteritietoa suoraan kunkin maan kansallisesta kaupparekisteristä (esimerkiksi European Business Register EBR). Lue Lisää  »

Kansainvälinen tieto helposti saatavillasi

Helpoiten hyödynnät kansainvälistä tietoamme tulemalla sopimusasiakkaaksemme »

Nordic Credit Alliance kokoaa pohjoismaiset luottotiedot yrityksesi käyttöön. Lue lisää »

Enento Group kuuluu maailmanlaajuiseen BIGnet-allianssiin, jonka kautta yritystietoa saadaan kymmenistä eri maista, Yhdysvalloista Venäjälle. 

 

  • Kattavasti tietoa mahdollisuuksiesi kartoittamiseen ja päätöksenteon tueksi
  • Automaattinen seurantapalvelu vapauttaa resursseja ja vähentää luottotappioita
  • Automaattinen seurantapalvelu vapauttaa resursseja ja vähentää luottotappioita
  • Reaaliaikaiset ja helposti ymmärrettävät luottotietoraportit

Pyydä lisätietoa asiantuntijoiltamme