Varmista sopimuksiin oikeat allekirjoittajat

Signature Check -palvelun avulla selvität oikeat osapuolet sopimuslomakkeeseen ja varmistat, tarvitseeko allekirjoittajia olla yksi vai useampia. Palvelu etsii oikeat allekirjoittajat, ohjaa allekirjoitusprosessia ja sujuvoittaa huomattavasti asiakaskokemusta.


Varmista sopimuksen osapuolet luotettavasti ja nopeuta sopimusten syntymistä

Yrityksen tarjoama asiakaskokemus on noussut yhä tärkeämmäksi kilpailutekijäksi, joka rakentuu monesta eri tekijästä. Sopimusten sujuva allekirjoittaminen on erittäin oleellinen osa asiakkuuden syntyä. Kun sopimuksia tehdään yritysten kanssa, tulee aina selvittää kuka tai ketkä yrityksen puolesta voivat sopimuksia tehdä. 

Yrityksen lailliset nimenkirjoittajat ovat määritetty yhtiöjärjestyksessä ja allekirjoittajia sopimukseen voidaan vaatia yksi tai useampia. Koska ihmiset työskentelevät nykyään usein eri paikoissa, kannattaa yrityksesi sopimuksenallekirjoitusprosessin toimivuus varmistaa hyvissä ajoin.

Asiakastiedon Signature Check -palvelu on kehitetty varmistamaan ja nopeuttamaan sopimuksen allekirjoitusprosessia. Palvelun avulla selvität oikeat osapuolet sopimuslomakkeeseen ja varmistat, tarvitaanko allekirjoittajia yksi vai useampia. Koko prosessi etenee tietoturvallisesti ja GDPR-tietosuoja-asetuksen vaatimukset huomioiden. 

Signature Check -palvelu nopeuttaa suurten asiakasvolyymien käsittelyä ja säästää resursseja manuaalitarkastuksesta. Lisäksi palvelu kertoo, jos esimerkiksi lakanneen yrityksen nimissä yritetään tehdä sopimuksia, ja siten estää mahdollisia väärinkäytöksiä, petosyrityksiä sekä luottotappioita.

Miten varmistat onnistuneen sopimuksen?

1. Selvitä yrityksen taustatiedot huolella ennen sopimuksen allekirjoittamista (taustatiedot, vastuuhenkilöt, luottotiedot).

2. Varmista, että sopimuksen allekirjoittajilla on nimenkirjoitusoikeus. Onko henkilöllä oikeus hyväksyä sopimuksia ja tarvitaanko nimenkirjoittajia useampia.

3. Hae tarvittavat tiedot sopimukseen automaattisesti, jolloin varmistat, että tiedot ovat oikeassa muodossa ja oikein.


Jätä yhteydenottopyyntö ja asiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä ja kertoo tarkemmin Signature Check -palvelusta.

  • Luotettava tapa varmistaa sopimuksen allekirjoittajat
  • Huomioi eri nimenkirjoitusvariaatiot (kuka voi allekirjoittaa ja kenen kanssa)
  • Liitetään yrityksen omaan sopimusprosessiin
  • Sujuva sopimusprosessi parantaa asiakaskokemusta

Pyydä lisätietoa asiantuntijoiltamme