Kuuluuko yrityksesi Suomen Vahvimpiin?

Suomen Vahvimmat yritykset ovat talouden tukipilareita, jotka vahvistavat ja vakauttavat talouselämäämme. Sertifikaatti on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Tutustu Suomen vahvimmat -tuotteisiin ja kerro niillä asiakkaillesi ja kumppaneillesi, että yhteistyö kanssasi on kestävällä pohjalla.


Voimaa ja vakautta Suomen talouselämään nyt ja tulevaisuudessa

Suomen Vahvimmat -sertifikaatti kertoo asiakkaille, yhteistyökumppaneille, luotottajille ja muille sidosryhmille, että yhteistyö yrityksen kanssa on kestävällä pohjalla. Sertifikaatin avulla yritys voi erottua kilpailijoista, kerätä positiivista huomiota ja vahvistaa brändimielikuvaansa. Suomen Vahvimmat on hyvän hallintotavan sertifikaatti. Vastuullisuus (ESG) ja sen raportointi on tullut pysyvä osaksi yritysten velvoitteita ja käytäntöjä. Asiakastiedon ESG-vastuullisuusraportilla on lueteltu yrityksen sertifikaatit erilaisista ulkoisista lähteistä. Maininta Suomen Vahvimmat -sertifikaatista näkyy automaattisesti hyvän hallintotavan sarakkeessa ja on merkki hyvin johdetusta yhtiöstä.

Tarkista kuuluuko yrityksesi Suomen Vahvimpien joukkoon ja osta heti

Suomen Vahvimmat -sertifikaatti myönnetään vain parhaista parhaille yrityksille, jotka ovat täyttäneet sertifikaattiin oikeuttavat tiukat ehdot ja korkean Rating Alfa -luottoluokituksen. Suomen Vahvimmat -sertifikaattia myönnettäessä tarkastellaan yrityksestä seuraavia tietoja:

 • Yrityksellä on henkilö- ja liikevaihtoluokkatieto
 • Yritys on aktiivinen
 • Yritys kuuluu Ennakkoperintärekisteriin
 • Yritys kuuluu johonkin ALV-rekisteriin
   

Kaikista suomalaisista yrityksistä 61,4 % täyttää nämä ehdot ja on oikeutettu joko Suomen Vahvimmat Platina-, Kulta- tai Hopea-sertifikaattitasoon.

 • Hopea-sertifikaattiin on oikeutettu 35,2, % yrityksistä
 • Kulta-sertifikaattiin on oikeutettu 21,2 % yrityksistä
 • Platina-sertifikaattiin on oikeutettu 3 % yrityksistä.
   

Tarkista ja siirry verkkokauppaan

Erilaisia Suomen Vahvimmat -tuotteita voi hyödyntää monipuolisesti yrityksen liiketoiminnassa. Suomen Vahvimmat -sertifikaatista on saatavilla erilaisia tuotepaketteja, riippuen siitä miten laajasti haluatte kertoa onnistumisestanne. Tuotepakettien ominaisuuksia voit verrata oheisesta taulukosta. Kuhunkin pakettiin kuuluu ne tuotteet, joihin on merkitty Suomen Vahvimmat -logo. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään valitsemaan yrityksellesi parhaiten toimivan paketin.

Suomen Vahvimmat 
Exclusive-paketti
Premium-paketti
Classic-paketti
Sertifikaatti-paketti
Luotettava kumppani
-paketti 
 
Kehystetty sertifikaatti
 
 
​​​
 
 
Yrityslogo
 
 
 
 
Asiakastiedon yrityshakunäkyvyys
 
 
PDF-sertifikaatti
 
 
 
 
 

Web-taustakuvat
 
   

Ikkunatarra
 
       
 
Näkyvyys Luotettava Kumppani -raportilla
 
 
 
 
 
 
Näkyvyys Zeckit-yrityshaussa
 
 
 
 
 

 

 • Kehystetty sertifikaatti personoidaan yrityksen nimellä sekä Y-tunnuksella ja toimitetaan valitulla kielellä. Kieleksi voit valita suomen, ruotsin tai englannin.
 • Personoitu yrityslogo on web-käyttöön tarkoitettu. Logo toimitetaan useissa eri tiedostomuodoissa.*
 • Yrityshaku toimii osoitteessa asiakastieto.fi/yritykset. Sivusto on yksi suosituimmista yrityshakupalveluista Suomessa. Suomen Vahvimmat -logo liitetään yrityksen tietoihin tilauksen voimassaolon ajaksi.
 • PDF-sertifikaatti vastaa ulkoasultaan kehystettyä sertifikaattia.*
 • Uutta! Web-taustakuvia voit hyödyntää esim. Teams-taustakuvina tai yrityksesi sosiaalisen median kanavissa. Katso esimerkkikuvat »
 • Uutta! Kaksipuolinen ikkunatarra on helppo ja tyylikäs tapa nostaa ansaitsemasi Suomen Vahvimmat -sertifikaatti näkyville esim. liiketilan ikkunassa. Katso esimerkkikuvat »
 • Luotettava Kumppani -raporttia käytetään, kun yritys haluaa varmistaa tilaajavastuulain velvoitteet. Suomen Vahvimmat -logo liitetään raportille yrityksesi tietoihin.
 • Suomen Vahvimmat -logo liitetään yrityksesi tietoihin Zeckit-yrityshaussa
   

*Digitaaliset sertifikaatit toimitetaan kolmella kielellä suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Katso esimerkkikuvat sertifikaatista »

Työelämä ja -tapaamiset ovat siirtyneet viime vuosina voimakkaasti verkkoon ja fyysiset toimipisteet sekä niissä vierailut ovat vähentyneet monilla toimialoilla. Lisäsimme tuotevalikoimaan web-taustakuvat, jotka mahdollistavat Suomen Vahvimmat -sertifikaatista kertomisen entistä tehokkaammin ja näkyvämmin myös verkkotapaamisissa. Web-taustakuvat ovat ainutlaatuinen lisäys jo aiemmin valikoimassa olleiden digitaalisten sertifikaattituotteiden joukkoon!

Sertifikaattitilauksen voi tehdä toistaiseksi voimassa olevana tilauksena tai kertatilauksena. Toistaiseksi voimassa oleva tilaus on voimassa ilman uudistamista, kunnes se irtisanotaan. Tilaus edellyttää Suomen Vahvimmat -sertifikaattiin vaadittavien kriteerien täyttymistä uuden tilausjakson alkaessa.

Ohjeita ja inspiraatiota Suomen Vahvimmat -sertifikaatin käytöön

Voit kertoa sertifioinnista monin eri tavoin yrityksesi viestinnässä. Lue täältä ohjeet Suomen Vahvimmat -sertifikaatin käyttöönottoon ja vinkkejä sen hyödyntämiseen yritysviestinnässäsi.

Lue lisää »
Läs på svenska »

 • Suomen Vahvimmat on hyvän hallintotavan sertifikaatti ja näkyvissä Asiakastiedon ESG-vastuullisuusraportilla
 • Sertifikaatti on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.
 • Sertifikaatti myönnetään ainoastaan parhaista parhaille.
 • Suomen Vahvimmat -sertifikaatista on saatavilla erilaisia tuotepaketteja.
 • Sertifikaattitilauksen voi tehdä toistaiseksi voimassa olevana tilauksena tai kertatilauksena.

Pyydä lisätietoa asiantuntijoiltamme