Kuuluuko yrityksesi Suomen Vahvimpiin?

Suomen Vahvimmat -sertifikaatin ansainnut yritys luo voimaa Suomen talouselämään nyt ja tulevaisuudessa. Sertifikaatti on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Tutustu Suomen vahvimmat -tuotteisiin ja kerro niillä asiakkaillesi ja kumppaneillesi, että yhteistyö kanssasi on kestävällä pohjalla.


Voimaa Suomen talouselämään nyt ja tulevaisuudessa

Suomen Vahvimmat -sertifikaatti kertoo asiakkaille, yhteistyökumppaneille, luotottajille ja muille sidosryhmille, että yhteistyö yrityksen kanssa on kestävällä pohjalla. Sertifikaatin avulla yritys voi erottua kilpailijoista, kerätä positiivista huomiota ja vahvistaa brändimielikuvaansa. Suomen Vahvimmat -sertifikaatti myönnetään vain parhaista parhaille yrityksille, jotka ovat täyttäneet sertifikaattiin oikeuttavat tiukat ehdot ja korkean Rating Alfa -luottoluokituksen. Yritys voi olla oikeutettu Suomen Vahvimmat Platina-, Kulta- tai Hopea-sertifikaattitasoon.

Tarkista kuuluuko yrityksesi Suomen Vahvimpien joukkoon ja osta heti

Siirry verkkokauppaan

Erilaisia Suomen Vahvimmat -tuotteita voi hyödyntää monipuolisesti yrityksen liiketoiminnassa. Suomen Vahvimmat -sertifikaatista on saatavilla erilaisia tuotepaketteja, riippuen siitä miten laajasti haluatte kertoa onnistumisestanne. Tuotepakettien ominaisuuksia voit verrata oheisesta taulukosta. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan yrityksellesi parhaiten toimivan paketin.

*Digitaaliset sertifikaatit toimitetaan kolmella kielellä suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Sertifikaattitilauksen voi tehdä toistaiseksi voimassa olevana tilauksena tai kertatilauksena. Toistaiseksi voimassa oleva tilaus on voimassa ilman uudistamista, kunnes se irtisanotaan. Tilaus edellyttää Suomen Vahvimmat -sertifikaattiin vaadittavien kriteerien täyttymistä uuden tilausjakson alkaessa.

Ohjeita ja inspiraatiota Suomen Vahvimmat -sertifikaatin käytöön

Voit kertoa sertifioinnista monin eri tavoin yrityksesi viestinnässä. Lue täältä ohjeet Suomen Vahvimmat -sertifikaatin käyttöönottoon ja vinkkejä sen hyödyntämiseen yritysviestinnässäsi.

Lue lisää »

  • Sertifikaatti on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.
  • Sertifikaatti myönnetään ainoastaan parhaista parhaille.
  • Suomen Vahvimmat -sertifikaatista on saatavilla erilaisia tuotepaketteja.
  • Sertifikaattitilauksen voi tehdä toistaiseksi voimassa olevana tilauksena tai kertatilauksena.

Pyydä lisätietoa asiantuntijoiltamme