Pohjoismainen kasvusertifikaatti

Onko yrityksesi kasvuyritys? Kerro se asiakkaille ja kollegoille Asiakastiedon Pohjoismaisella kasvusertifikaatilla.


Useimmat yritykset pyrkivät luomaan kasvua ja tuottavuutta, mutta kaikki eivät siihen yllä. Asiakastiedon kasvusertifikaatti on vahvistus siitä, että yrityksenne on tehnyt hyvää työtä. Sertifikaattia voi ylpeänä näyttää liikekumppaneille ja kilpailijoille, sillä se todistaa, että yrityksenne on merkittävä tekijä markkinoilla.

Kyseessä on uusi pohjoismainen tuote, jossa hyödynnetään yhteisiä kriteerejä Pohjoismaissa toimiville yrityksille ja mitataan yrityksen kannattavaa kasvua. Kasvusertifikaatti kertoo yrityksen kuuluvan harvalukuiseen kasvuyritysten joukkoon, sillä vain noin 10 % yrityksistä täyttää sertifikaatin myöntämisen kriteerit. Kriteerit on määritelty samoiksi kaikissa Pohjoismaissa. Kasvusertifikaattia myönnettäessä mitataan esimerkiksi seuraavia tietoja yrityksestä:

  • Yrityksen ikä
  • Riskiluokka
  • Omavaraisuusaste
  • Kannattavuus
  • Liikevaihdon määrä kahtena edellisenä tilikautena
  • Liikevaihdon kasvu


Kasvusertifikaatti kasvattaa luottamusta yritykseesi ja auttaa erottumaan vilkkaasti kilpailluilla markkinoilla. Sertifikaatin avulla voit vahvistaa yrityksesi brändiä ja osoittaa, että olet erinomainen liiketoimintakumppani.

Kasvusertifikaatilla osoitat yrityksesi onnistumisen

Kasvusertifikaatista on saatavilla erilaisia tuotepaketteja, riippuen siitä miten laajasti haluatte kertoa onnistumisestanne.

Tuotepakettien ominaisuuksia voit verrata oheisesta taulukosta. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan yrityksellesi parhaiten toimivan paketin.

Sertifikaattitilauksen voi tehdä toistaiseksi voimassa olevana tilauksena tai kertatilauksena. Toistaiseksi voimassa oleva tilaus on voimassa ilman uudistamista, kunnes se irtisanotaan. Tilaus edellyttää pohjoismaisten kasvukriteerien täyttymistä uuden tilausjakson alkaessa.

Ohjeita ja inspiraatiota sertifikaatin käyttöön

Voit kertoa sertifioinnista monin eri tavoin yrityksesi viestinnässä. Lue täältä ohjeet Kasvusertifikaatin käyttöönottoon ja vinkkejä sen käyttämiseen yritysviestinnässäsi.

Lue lisää »

 

  • Osoita liikekumppaneille ja kilpailijoille, että yrityksenne on merkittävä tekijä markkinoilla.
  • Vahvista yrityksesi brändiä ja osoita, että olet erinomainen liiketoimintakumppani.
  • Valitse yrityksellesi sopivin tuotepaketti-vaihtoehto tai pyydä asiantuntijoitamme auttamaan.
  • Hyödynnä sertifikaatin tuomaa arvoa monipuolisesti yrityksesi viestinnässä!

Pyydä lisätietoa asiantuntijoiltamme