Palvelut kansainväliseen kauppaan

Palveluita mahdollisuuksien kartoittamiseen ja päätöksenteon tueksi yli kotimaan rajojen. Kun haluat laajentaa toimintaasi, on erittäin tärkeää, että käytössäsi on myös ulkomaisten yritys- tai yksityisasiakkaiden luottotiedot. Meiltä saat kattavasti tietoa mahdollisuuksiesi kartoittamiseen ja päätöksenteon tueksi, kun suuntaat kansainväliseen kauppaan.

Haluatko kuulla lisää? Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä

Globaalia riskin hallintaa ja tehokasta muutosten seurantaa

Palveluidemme avulla voit löytää uusia kansainvälisiä asiakkaita, tarkastella virallista ja luotettavaa rekisteritietoa ja seurata ulkomaisten asiakkaittesi tiedoissa tapahtuvia muutoksia.

Lue lisää

Ulkomaan valvonta

Palvelun avulla tehostat työprosesseja, vähennät manuaalista työtä ja vapautat aikaa liiketoimintasi kasvattamiseen. Automaattisten muutosilmoitusten avulla osaat toimia muuttuneessa tilanteessa ja teet parempia ratkaisuja.

Lue lisää

Tilaa ulkomaiset yritysraportit

Yritysraportin avulla voit kartoittaa luottotietoja haluamastasi ulkomaisesta yrityksestä mistä päin maailmaa tahansa. Tiedot tuotetaan yhteistyössä maailman johtavimpien luottotietoyritysten kanssa.

Lue lisää

Nordic credit Alliance

Pohjoismaiset yritykset tekevät paljon kauppaa ja yhteistyötä keskenään ja tarvitsevat varmistettua tietoa toisistaan. Yritysten ja kuluttaja-asiakkaiden tietojen tuottamiseen ja jakeluun pohjoismaisilla markkinoilla Suomen Asiakastieto Oy, UC ja Experian ovat perustaneet yhteistyöliittymä Nordic Credit Alliancen.

Lue lisää

Sopimusasiakkuus kannattaa

Sopimusasiakkaaksi

Turvaa liiketoimintasi sopimusasiakkaan palveluilla. Saat käyttöösi laajemman valikoiman ja yksittäisetkin palvelut kertaostoa edullisemmin. Tutustu »


Kuka asiakkaasi on?

Varmistu kuka henkilöasiakkaasi on ja paranna samalla asiakaskokemusta henkilöasiakkaan asiointiprosesseissa. Lue lisää »


Kysyttävää palveluistamme?

Täytä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.

Ota yhteyttä


Luottamukselliset sähköpostiviestit voitte lähettää Asiakastiedon suojatun yhteyden kautta.

Jos yrityksesi tiedot ovat muuttuneet katso ohjeet muutoksiin täältä.