Ulkomaan palveluiden kumppanit

Asiakastieto tarjoaa kattavasti myös ulkomaisten yritys- ja yksityisasiakkaiden luottotiedot. Palveluidemme avulla voit löytää uusia kansainvälisiä asiakkaita, tarkastella virallista ja luotettavaa rekisteritietoa ja seurata ulkomaisten asiakkaittesi tiedoissa tapahtuvia muutoksia. Ulkomaisten yritysten tietojen keräämisessä apunamme on globaalisti toimivat luotettavat kumppanit.

 

BIGnet - Business Information Group Network

BIGnet-verkostoon kuuluu kunkin maan johtava yritys- ja luottotietotoimija. Tarkoituksena on yhdessä tuottaa ja välittää standardimuotoisia yritysraportteja ja kansainvälisiä yritys- ja luottotietoja Yhdysvalloista Venäjälle. 

Vähimmäistiedot on määritelty yhdessä BIGnet-yhteisön kanssa. Luottoluokitukset on yhdenmukaistettu mahdollisimman pitkälle eri maiden välillä.

Asiakastiedon Viron yritysraportit tuotetaan yhteistyössä virolaisen Krediidiinfon kanssa. Krediidiinfo ylläpitää Viron luottotietorekisteriä, joka on perustettu vuonna 2001 virolaisten pankkien toimesta. Viron yritysraportit ovat mahdollisimman yhdenmukaisia Asiakastiedon Rating Alfa –raportin kanssa.

Raportit ovat saatavissa englanninkielisinä.

Nordic Credit Alliance kokoaa pohjoismaiset luottotiedot yrityksesi käyttöön


Pohjoismaiset yritykset tekevät paljon kauppaa ja yhteistyötä keskenään ja tarvitsevat varmistettua tietoa toisistaan. Yritysten ja kuluttaja-asiakkaiden tietojen tuottamiseen ja jakeluun pohjoismaisilla markkinoilla Suomen Asiakastieto Oy, UC ja Experian ovat perustaneet yhteistyöliittymä Nordic Credit Alliancen, joka on koko alueen kattava markkinoiden johtavien toimijoiden vahva verkosto. Jokaisen kumppaniyhtiön kautta yritykset saavat luottotietopalveluja Tanskasta, Suomesta, Norjasta ja Ruotsissa.

Asiakastiedolla, UC:lla ja Experianilla on kaikilla vahva johtava asema kotimarkkinoillaan otettaessa huomioon sekä yritys- että kuluttajatietokantojen syvyys ja kattavuus. Yhteenliittymä tekee Nordic Credit Alliancesta selkeästi luottotietoalan pohjoismaisen markkinajohtajan.

 

EBR (European Business Register)

EBR on eurooppalaisen maan kaupparekisterin yhteinen tietopalvelu, jota kautta Asiakastieto tarjoaa viralliset eurooppalaiset kaupparekisterin asiakirjat reaaliaikaisesti.

EBR- palvelu tarjoaa virallista ja luotettavaa rekisteritietoa suoraan kunkin maan kansallisesta kaupparekisteristä. Palvelusta voi hakea reaaliaikaisesti myös yritysten perustiedot, yritysten edustajat sekä vastuuhenkilöiden yritysyhteydet. Lisäksi voit tilata yritysten rekisteröinti ja tilinpäätöstietoja. Palvelun tietosisältö vaihtelee maittain.

 

CreditSafe

Ulkomaisten yritystietojen yhteistyökumppanina toimii globaali yritysraportteja tarjoava toimija CreditSafe. Tietosisältö vastaa mahdollisimman tarkasti kotimaisten yritysten tietoja.