Asukaskysely

Asukaskysely-palvelulla tarkistat nopeasti taloyhtiöiden ja asuntojen asukkaat. Palvelun käyttö edellyttää Asiakastiedon sopimusasiakkuutta sekä Väestörekisterikeskuksen Digi- ja väestötietoviraston lupaa, jonka Asiakastieto voi hakea puolestasi.


Luotettavaa tietoa isännöinti- ja kiinteistönhuoltotoiminnan tueksi

Asiakastiedon Asukaskysely-palvelun avulla Isännöinti- ja kiinteistönhuoltotoimialan yritykset ja vuokrataloyhtiöt voivat hakea asukkaiden reaaliaikaiset tiedot helposti ja luotettavasti hallinnoimistaan taloyhtiöistä. Asukaskyselyn voi tehdä joko yksittäisestä huoneistosta tai koko rakennuksesta. Asukkaiden nimi- ja syntymäaikatietojen lisäksi saat tiedot huoneistoon muuttopäivästä sekä vakituisista ja tilapäisistä asukkaista.

Asukastiedot perustuvat Digi- ja väestötietoviraston väestötietojärjestelmän tietoihin.

Palvelun käyttö edellyttää Asiakastiedon sopimusasiakkuutta sekä Väestörekisterikeskuksen Digi- ja väestötietoviraston lupaa, jonka Asiakastieto voi hakea puolestasi. Täytä lupahakemus »

  • Asukaskysely-palvelun avulla Isännöinti- ja kiinteistönhuoltotoimialan yritykset voivat hakea asukkaiden reaaliaikaiset tiedot helposti ja luotettavasti.
  • Asukastiedot perustuvat Digi- ja väestötietoviraston väestötietojärjestelmän tietoihin.

Pyydä lisätietoa asiantuntijoiltamme