Säästä aikaa ja kasvata myyntiäsi

Anna tekoälyn etsiä sinulle seuraava liiketoimintamahdollisuus


Seuraava liiketoimintamahdollisuutesi on nyt vain yhden klikkauksen päässä. Älykäs uusien asiakkaiden etsintätyökalu Goava Discover kertoo, mihin yritykseen sinun kannattaa ottaa yhteyttä ja mitä yritykselle kannattaa kertoa. Goava Discover suosittelee sinulle yrityksiä, joista voisi tulla seuraavia asiakkaitasi, samalla tavalla kuin Netflix ja Spotify suosittelevat sinulle seuraavia elokuvia ja kappaleita.

Kaikki tämä tapahtuu tekoälyn ja koneoppimisen avulla, tavoitteena myyntisi kasvattaminen. Saat pääsyn yli 3,8 miljoonaan suomalaiseen, ruotsalaiseen, norjalaiseen ja tanskalaiseen yritykseen mikä mahdollistaa viisaamman ja tehokkaamman työskentelyn uusien asiakkaiden löytämiseksi.

Goava Discover etsii ja priorisoi potentiaalit puolestasi

Goava Discoverin avulla sinun ei enää tarvitse tuhlata aikaasi mielenkiintoisten yritysten etsimiseen, sillä se tapahtuu automaattisesti ja auttaa sinua myös priorisoinnissa.

Tutustu lisää ja katso usein kysytyt kysymykset » 

 • Tekoäly ja koneoppiminen analysoivat asiakkuudenhallintajärjestelmän käsittelyssä olevia kontaktejasi ja suosittelevat sinulle uusia, potentiaalisia asiakkaita.
 • Lähtökohtana palvelussa ovat ne yritykset, jotka olet aiemmin saanut asiakkaiksesi. Palvelu antaa sinulle ehdotuksia uusista, samankaltaisista asiakkaista.
 • Saat paremman osumatarkkuuden ja voit käyttää energiaasi niihin asiakkaisiin, joiden kanssa sinulla on parhaimmat liiketoimintamahdollisuudet.


Tarkkaile asiakkaissasi tapahtuvia muutoksia

Kaikkien yritysten tarkkailu on vaikeaa ja aikaavievää. Goava Discover hoitaa tarkkailu puolestasi ja ilmoittaa sinulle, kun jotain tärkeää tapahtuu.

Työkalu tarkkailee, mitä nykyisistä sekä potentiaalisista asiakkaistasi kirjoitetaan ja kertoo sinulle, kun jotakin tärkeää tapahtuu. Näin olet paremmin valmistautunut ja selvillä siitä, mitä asiakkaidesi keskuudessa tapahtuu. Uutisten jahtaamisen sijaan voit keskittyä työssäsi asiakassuhteenne syventämiseen.

Integroi Goava Discover CRM järjestelmäänne ja ota kaikki hyödyt irti

Integroimalla asiakkuudenhallintajärjestelmäsi markkinoiden johtavaan yritysdataan, saat kaiken avoimen ja julkisen datan tutkittavaksi yhteen ja samaan rajapintaan. Näin saat laadukkaampaa dataa, lisää tietoa asiakkaistasi, säästät aikaa työskentelemällä tehokkaammin ja olet paremmin valmistautunut keskustelemaan asiakkaidesi kanssa. 

Miksi Goava Discover kannattaa integroida:

 • Saat asiakkuudenhallintajärjestelmääsi helposti laadukasta dataa pohjoismaalaisista yrityksistä ja pystyt keskittymään myyntiisi.
 • Sinulla on paremmat mahdollisuudet onnistua myynnissäsi, kun olet valmistautunut hyvin ja sinulla on oikeaa tietoa asiakkaistasi.
 • Saat tukea kaupallisten tarpeidesi täyttämiseen ja pysyt ajan tasalla siitä, mitä nykyisten ja potentiaalisten asiakkaidesi keskuudessa tapahtuu. Tällä tavalla saat paremman ajoituksen ja tehokkaamman myyntiprosessin.


Luotettava data aina saatavilla ja päivitettynä

Integrointi asiakkuudenhallintajärjestelmään säästää aikaa, eikä sinun enää tarvitse käyttää aikaasi manuaalisiin päivityksiin.

 • Kun järjestelmässä on oikeat yritysnimet, organisaationumerot ja laadukasta dataa, vältät kaksoiskappaleet ja väärät tiedot, jotka voivat johtaa turhiin virheisiin ja aikaavievään virhelähteiden jahtaamiseen.
 • Asiakkuudenhallintajärjestelmän integrointi voi päivittää asiakaskortin heti, kun uusi data rekisteröidään, riippuen siitä, mitä asiakkuudenhallintajärjestelmän toimittajaa käytät. 


360 asteen näkymä asiakkaaseen

Oikealla tiedolla nykyisistä ja potentiaalisista asiakkaistasi voit tehdä parempia analyyseja, suunnitella viisaammin ja työskennellä tehokkaammin myyntisi parissa.

 • Mitä paremmin olet valmistautunut keskusteluihin asiakkaidesi kanssa, sitä paremmin pystyt keskittymään myyntiisi ja suhteiden rakentamiseen.
 • Saat kokonaiskuvan asiakkaastasi suoraan asiakkuudenhallintajärjestelmääsi ja voit esimerkiksi lukea yrityksen taloustietoja, osallistua uutisvirtaan, nähdä julkaisuja sosiaalisissa medioissa, seurata yrityksen työpaikkailmoituksia ja saada näkymiä yrityksen kotisivuilta.
 • Sen lisäksi näet ainutlaatuisen Goava Scoren, joka kertoo, miten hyvin jokainen yritys sopii yhteen asiakaskuntasi kanssa.


Mihin asiakkuudenhallintajärjestelmään voin integroitua?

Integroituminen on helppoa, jos sinulla on käytössäsi jokin tavallisimmista asiakkuudenhallintajärjestelmistä. Sen jälkeen järjestelmässäsi on aina ajantasaiset, uusimmat yritystiedot. 

Esimerkkejä alustoista: Microsoft Dynamics, SalesForce, Pipedrive, Upsales, Zapier, Lime CRM, Hubspot ja SuperOffice.


Usein kysytyt kysymykset

Minkä tyyppistä dataa Goava Discoverissa on?

Alusta koostuu yritystietokannasta sekä avoimesta ja julkisesta datasta, jota kerätään monista eri lähteistä. Dataa kerätään esimerkiksi eri yritysten kotisivuilta ja sosiaalisista medioista, yrityksiä koskevista uutisista sekä yritysten taloustiedoista. Dataa kerätään myös yritysdatan paikallisilta toimittajilta Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Miten Goava Discover eroaa asiakkuudenhallintajärjestelmästä?

Goava Discover on digitaalinen etsintätyökalu, joka vahvistaa ja täydentää asiakkuudenhallintajärjestelmää reaaliaikaisella datalla yrityksistä ja kertoo sinulle uusista liiketoimintamahdollisuuksista. Työkalu auttaa myös pitämään asiakkuudenhallintajärjestelmäsi ajan tasalla.

Voinko tarkkailla asiakkaitani niin, että saan ilmoituksen, jos jokin muuttuu?

Toki, Goava Discoverin avulla saat täyden kontrollin siitä, mitä nykyisten ja potentiaalisten asiakkaidesi keskuudessa tapahtuu sekä ilmoituksen, kun jotakin tapahtuu. Goava Ping -sovelluksessa saat push-ilmoituksen, kun jotakin tapahtuu.

Miten voin hankkia Goava Discoverin?

Me Asiakastiedolla olemme iloisia yhteistyöstämme Goavan kanssa ja siitä, että voimme tarjota heidän tuotteitaan ja palveluitaan asiakkaillemme. Kun haluat hankkia Goava Discoverin, täytä yhteystietosi kotisivuille, niin Goavan ammattitaitoinen myyjä ottaa sinuun pian yhteyttä ja käy läpi tarpeesi yhdessä sinun kanssasi. Goava hoitaa palvelusopimuksen ja kaikki käytännön yksityiskohdat.

 

 

 

 

 • Työkalu tarkkailee, mitä nykyisistä sekä potentiaalisista asiakkaistasi kirjoitetaan ja kertoo sinulle, kun jotakin tärkeää tapahtuu.
 • Integroimalla asiakkuudenhallintajärjestelmäsi markkinoiden johtavaan yritysdataan, saat kaiken avoimen ja julkisen datan tutkittavaksi yhteen ja samaan rajapintaan.
 • Voit käyttää energiaasi niihin asiakkaisiin, joiden kanssa sinulla on parhaimmat liiketoimintamahdollisuudet.

Jätä yhteystietosi, niin kumppanimme Ruotsista ovat yhteydessä.Lue lisää henkilötietojen käsittelystä Asiakastiedossa.