Tule Sopimusasiakkaaksi

Sopimusasiakkaana voit käyttää yksittäisiä tietoja ja niistä jalostettuja palvelujamme käyttäjätunnuksilla verkossa tai yrityksesi tarpeiden mukaan automatisoituina rajapintaratkaisuina. Jätä yhteystietosi ja otamme sinuun yhteyttä.


Asiakastiedon Sopimusasiakkaana hallinnoit ja seuraat henkilöihin ja yrityksiin liittyviä riskejä sekä hankit uusia, kannattavia asiakkaita. Tulemalla Sopimusasiakkaaksi varmistat, että käytössäsi on tehokkaat ja helppokäyttöiset palvelut myynnin kasvattamiseen sekä riskienhallintaan.

Sopimusasiakkaana saat:

 • Asiakastiedon mobiilisovelluksen, joka helpottaa yritystietojen hakua tien päällä
 • Käyttöösi laajimman valikoiman Asiakastiedon raportteja ja asiantuntijapalveluja
 • Säästöä yksittäisten raporttien ja palveluiden hinnassa
 • Kuukausittain ilmestyvän uutiskirjeen, jonka avulla pysyt ajan tasalla luottoalan ajankohtaisista tapahtumista.

Minimoi riskit ja kohdista myyntisi

 • Selvitä yritysten maksuhäiriöt ja luottoluokitukset (esim. Riskimittari tai Rating Alfa), yrityksen vastuuhenkilöt, tilinpäätökset sekä yritys-kytkökset ja kuluttaja-asiakkaidesi luottotiedot.
 • Tavoita juuri oikeat henkilöt oikeaan aikaan, huomaa tärkeät myyntihetket ja muodosta tehokkaita sekä älykkäitä myynnin ja markkinoinnin kohderyhmiä.
 • Seuraa asiakkaidesi ja kumppaneidesi tietoja ja olet hereillä, kun niissä tapahtuu muutoksia. Näin ajoitat myynnin ja riskienhallinnan toimet mahdollisimman tehokkaasti.
 • Sopimusasiakkaana varmistat, että käytössäsi on tehokkaat ja helppokäyttöiset palvelut myynnin kasvattamiseen sekä riskienhallintaan
 • Käytössäsi on selkeät ja helposti tulkittavat raportit
 • Muodosta tehokkaita sekä älykkäitä myynnin ja markkinoinnin kohderyhmiä
 • Seuraa asiakkaidesi ja kumppaneidesi tietoja ja ole hereillä, kun niissä tapahtuu muutoksia

Haluatko kuulla lisää sopimusasiakkuudesta?

Täytä lomake ja olemme sinuun pian yhteydessä.

 

 

Käyttöoikeudet

Kaikilla käyttöoikeuden saaneilla henkilöllä on oikeus yritysten luottotietojen käyttöön. Yksityishenkilöiden luottotietojen käyttöön ovat oikeutettuja vain ne henkilöt, jotka työssään tarvitsevat henkilöluottotietoja lain määräysten mukaan luoton myöntämiseen, luotonvalvontaan tai muuhun vastaavaan käyttötarkoitukseen. Käyttäjät sitoutuvat noudattamaan henkilöluottotietojen käytöstä annettuja säädöksiä ja ohjeita. Pohjoismaisista henkilöluottotiedoista tehdystä kyselystä lähtee aina ilmoitus kysytylle henkilölle.

Yritysten vastuuhenkilön henkilötunnus luovutetaan kokonaisuudessaan vain asiakkaille, joilla on henkilötietolain mukainen peruste henkilötunnuksen käsittelyyn. Henkilötunnusta saa käsitellä luotonannossa tai saatavan perinnässä. Hakija ilmoittaa ja vakuuttaa, että sillä on henkilölain 13 §:ssä tarkoitettu oikeus henkilötunnuksen käsittelyyn. Suomen Asiakastieto Oy laskuttaa henkilötunnusten käyttöoikeuden ylläpidosta 15 €:n vuosittaisen ylläpitomaksun, ensimmäisen vuoden osalta ylläpitomaksua ei veloiteta.  

Yleiset sopimusehdot  »