Kiinteistö- ja huoneistotiedot

Kaikki tarvitsemasi tieto kiinteistöistä, huoneistoista ja niiden asukkaista. Asiakastiedon Kiinteistötietopalveluilla saat kaikki tarvitsemasi tiedot kiinteistöistä sekä niiden taustoista selkeässä ja helposti ymmärrettävässä muodossa. Kiinteistönvälittäjille olemme koonneet heidän tarpeisiinsa vastaavat palvelukokonaisuudet, joiden avulla sujuvoitat omaa työtäsi ja pystyt tarjoamaan eri osapuolille heidän tarvitsemansa tiedot luotettavasti. Saat meiltä myös arvokasta tietoa rakennuksista, rakennuksessa asuvista ihmisistä tai yrityksistä sekä asunto-osakeyhtiöistä.

Asuntokauppapalvelu

Asuntokauppapalvelu yhdistää kaikki asuntokaupan osapuolet ja sujuvoittaa asuntokaupan prosessia. Asuntokauppapalvelu mahdollistaa uusia, erilaisia tapoja toteuttaa asuntokaupat asiakkaan tarpeiden mukaan.

Lue lisää

Kiinteistötietopalvelut

Kauttamme saat kaiken tarvitsemasi tiedot kiinteistöistä sekä niiden asukkaista. Palvelumme sisältää mm. virallisiet kiinteistötietodokumentit, helppokäyttöiset kiinteistötietoraportit sekä karttapalvelut.

Lue lisää

Palvelut kiinteistönvälittäjille

Olemme tehneet kiinteistönvälittäjille räätälöidyn palvelupaketin, josta saat yhdellä klikkauksella kaikki tarvitsemasi tiedot kiinteistöstä kaupanteon eri vaiheisiin. Käytössäsi on myös tiedot alueen lähipalveluista ja nopea mahdollisuus tarkistaa kaupan osapuolten edunvalvontatiedot.

Lue lisää

Tiedot rakennuksista, asukkaista ja asunto-osakeyhtiöistä

Meiltä saat liiketoimintasi tueksi arvokasta tietoa rakennuksista, niissä asuvista ihmisistä tai yrityksistä sekä asunto-osakeyhtiöistä.

Lue lisää

Tutustu Kiinteistö- ja huoneistotietopalveluumme

Digitaalinen huoneistotietopalvelu - moderni väylä taloyhtiön tietoon

Digitaalinen huoneistotietopalvelu on Suomen Asiakastiedon ja Talokeskuksen yhdessä kehittämä palvelu, jossa asunto-osakeyhtiöitä ja huoneistoja koskeva tieto on ensimmäistä kertaa saatavilla digitaalisessa muodossa. Lue lisää »
 


Sopimusasiakkaaksi

Turvaa liiketoimintasi sopimusasiakkaan palveluilla. Saat käyttöösi laajemman valikoiman ja yksittäisetkin palvelut kertaostoa edullisemmin. Tutustu »


Asiakkaiden taustojen tunteminen

Kiinteistötiedon lisäksi saat meiltä myös taustatiedot asiakkaistasi. Kun teet luotollisia sopimuksia, muista selvittää myös luottotiedot. Tutustu »

 


Kysyttävää palveluistamme?

Täytä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.

Ota yhteyttä


Luottamukselliset sähköpostiviestit voitte lähettää Asiakastiedon suojatun yhteyden kautta.

Jos yrityksesi tiedot ovat muuttuneet katso ohjeet muutoksiin täältä.