Henkilöiden luottotiedot, luottoluokitukset ja väestötiedot

Henkilöluottotiedot kuvaavat kuluttajan maksukykyä tai -halua. Henkilöluottotietoina Suomessa rekisteröidään viranomaisilta tai suoraan luotonantajilta kerätyt maksuhäiriötiedot. Saat myös tiedon henkilön mahdollisesta edunvalvonnasta tai yritysyhteyksistä.

Lue lisää

Luottotiedot ja luottoluokitus

Tuntemalla asiakkaasi, osaat rakentaa erilaisille asiakkaille sopivat maksuehdot ja pystyt kasvattamaan liiketoimintaasi kannattavasti. Selvittämällä maksuhäiriöt ja muut luottotietomerkinnät, vähennät luottotappioiden riskiä merkittävästi.

Lue lisää

Valmiit luottopäätökset

Asiakasvirran kasvaessa on oleellista tehdä nopeita ja yhdenmukaisia päätöksiä. Valmiilla ratkaisulla saat helposti ja hetkessä tietää yrityksen tai henkilön maksukykyyn vaikuttavat tekijät sekä selkeän Kyllä-, Harkinta- tai Ei-luottosuosituksen perusteluineen.

Lue lisää

Tunne asiakkaasi taustat (PEP- ja pakotetiedot)

Asiakkaan tunteminen on oleellinen osa toimivaa luottopolitiikkaa. Useita eri toimialoja ja yrityksiä koskee ns. asiakkaan tuntemisvelvoite (Know Your Customer). Velvoite perustuu eri lakeihin ja alakohtaisiin sääntelyihin, joiden avulla pyritään estämään rahanpesua (Anti-Money Laundering) ja terrorismin rahoitusta. On hyvä huomioida, että velvoite koskee myös yrityksiä, jotka tekevät käteiskauppaa isommilla summilla. 

Lue lisää

PSD2

Pankkitoimintaan ja rahoitusmarkkinoille tuli muutoksia vuonna 2019, ja nyt tilitiedot voidaan avata asiakkaan suostumuksella kolmansien osapuolten tarkasteltavaksi. Mitä PSD2 maksupalveludirektiivistä on hyvä tietää?

Lue lisää

Kehitetään yhdessä yrityksesi liiketoimintaa

Kun myyt laskulla tai teet luotollisia sopimuksia, kannattaa aina selvittää toisen osapuolen taustatiedot huolellisesti. Jos yrityksen tiedoissa on esimerkiksi maksuhäiriöitä, sopimuksen tekemiseen tai laskulla myymiseen liittyy isoja riskejä. Nyt sinulla on mahdollisuus tutustua palveluihimme maksuttoman yritysraportin avulla.

Lue lisää

Palvelut kansainväliseen kauppaan

Kun haluat laajentaa toimintaasi, on erittäin tärkeää, että käytössäsi on myös ulkomaisten yritys- tai yksityisasiakkaiden luottotiedot. Meiltä saat kattavasti tietoa mahdollisuuksiesi kartoittamiseen ja päätöksenteon tueksi, kun suuntaat kansainväliseen kauppaan.

Lue lisää

Signature Check -palvelu

Signature Check -palvelu on kehitetty varmistamaan ja nopeuttamaan sopimuksen allekirjoitusprosessia. Palvelun avulla selvität oikeat osapuolet sopimuslomakkeeseen ja varmistat, tarvitaanko allekirjoittajia yksi vai useampia. Koko prosessi etenee tietoturvallisesti ja GDPR-tietosuoja-asetuksen vaatimukset huomioiden.

Lue lisää

Sopimusasiakkuus kannattaa

Sopimusasiakkaaksi

Turvaa liiketoimintasi sopimusasiakkaan palveluilla. Saat käyttöösi laajemman valikoiman ja yksittäisetkin palvelut kertaostoa edullisemmin. Tutustu »


Kuka asiakkaasi on?

Varmistu kuka henkilöasiakkaasi on ja paranna samalla asiakaskokemusta henkilöasiakkaan asiointiprosesseissa. Lue lisää »


Kysyttävää palveluistamme?

Täytä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.

Ota yhteyttä


Luottamukselliset sähköpostiviestit voitte lähettää Asiakastiedon suojatun yhteyden kautta.

Jos yrityksesi tiedot ovat muuttuneet katso ohjeet muutoksiin täältä.