Yritys- ja päättäjäkohderyhmät


Löydä tuotteistasi ja palveluistasi kiinnostuneita yrityksiä ja päättäjiä ja kasvata myyntiäsi.


Uudet kohderyhmät soittokampanjaan tai sähköpostimarkkinointiin

Autamme rakentamaan myyntinne ja markkinointinne kannalta teille parhaat kohderyhmät kaikista Suomalaisista aktiivisista yrityksistä kymmenillä erilaisilla rajausmahdollisuuksilla mm. riskiluokitus, kasvuluokitus, tilinpäätöstiedot, toimiala, kokoluokka. Tuotamme valmiin kohderyhmän haluamallanne sisällöllä ja kontaktitiedoilla. Luonnollisesti voimme poimia nykyiset yritysasiakkaat omiksi kohderyhmikseen tai rajata nämä kampanjoista, jolloin et myöskään maksa poistetuista kontakteista. 

 • Kohderyhmien hinnat alkaen 0,20 €/kontakti (sis. postitustiedot) + poimintamaksu 200 €

Etsi nykyisiä asiakkaitasi muistuttavia potentiaalisia yritysasiakkaita

Ota kaikki hyöty irti omasta asiakaskannastasi ja anna meidän mallintaa sinulle parhaiden asiakkaidesi ominaisuuksia vastaavia uusia asiakkaita potentilaalipisteytysmallin avulla. Mallin tehokas koneoppiva algoritmi tuottaa muutamassa minuutissa yrityksen nykyisiä parhaita asiakkaita vastaavia yrityksiä, joille myynti ja markkinointitoimenpiteitä kannattaa kohdistaa. Monille asiakkaillemme potentiaalipistetysmalli on ollut erittäin tehokas sekä tulos että kustannus mielessä.

 • Kohderyhmien hinnat alkaen 0,20 €/kontakti (sis. postitustiedot) + poimintamaksu analytiikka 500 €

Löydä kasvavat yritykset

Teettekö lisämyynti- tai ristiinmyyntikampanjoita nykyisille asiakkaillenne? Autamme löytämään nykyisistä asiakkaistanne kannattavimmat ja kasvupotentiaalisimmat asiakkaat. Tilastolliset mallit huomioivat perinteisempien yritystietojen lisäksi myös internetistä kerättyä tietoa, kuten esimerkiksi tiedot yritysten rekrytointi-ilmoituksista. Yrityksen kasvaessa tehdään myös usein investointeja, joten se on hyvä hetki olla yhteydessä yritykseen. 

 • Kohderyhmien hinnat alkaen 0,20 €/kontakti (sis. postitustiedot) + poimintamaksu analytiikka 500 €

Tarvitsetko B2B-kohderyhmiä jatkuvasti? Ota käyttöön Yritysfiltteri-kohderyhmäpalvelu

Tutustu maksutta kohderyhmätyökaluumme ja tee kohderyhmiä itsenäisesti kaikilla edellä kuvatuilla tavoilla aina, kun tarve on ajankohtainen. Lue lisää ja tilaa testitunnukset »

Myynti- ja markkinointikampanjat taloyhtiöiden päättäjille. 

Kun haluat tavoittaa sinua kiinnostavien taloyhtiöiden päättäjät, autamme sinua onnistumaan. Olemme kehittäneet valtakunnallisen markkinointirekisterin, jonka avulla tehostat markkinointi- ja myyntikampanjoitasi. Rekisteri sisältää kattavasti tietoa taloyhtiöistä, taloyhtiöiden puheenjohtajista, hallituksen jäsenistä ja isännöitsijöistä.

Seuraavilla rajauskriteereillä saamme rakennettua sinulle kohderyhmän, jonka avulla tavoitat sinua kiinnostavat taloyhtiöpäättäjät:

 • Taloyhtiön sijainti 
 • Talotyyppi 
 • Huoneistot 
 • Rakennusvuosi 
 • Energialuokka 
 • Luottoluokitus & maksutapatieto
 • Isännöintiyritys ja milloin aloittanut 

Ota yhteyttä ja jätä yhteydenottopyyntö

Kaikessa toiminnassa hyödynnämme Suomen Asiakastiedon laadukasta yritys- ja päättäjätietokantaa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä myyntiimme p. 010 270 7200 tai jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella

 • Palvelun avulla löydät yrityksiä ja päättäjiä, jotka todennäköisemmin ovat kiinnostuneita juuri sinun tarjoamista tuotteista ja palveluista.
 • Hyödynnä Asiakastiedon Riskiluokitusta ja kontaktoi matalan riskin yrityksiä.
 • Etsi Kasvuluokituksella kasvussa olevat yritykset.
 • Hyödynnä palvelua päivittäisenä työkaluna yritys- ja puhelinnumerotietojen hakuun.

Haluan kuulla lisää.

Pyydä lisätietoa asiantuntijoiltamme