Asiakastieto Media

Asiakastieto Group ostaa yritystietopalvelu Proffin ja laajentaa toimintaansa Norjaan ja Tanskaan

Tiedote20.05.2019

Asiakastieto Group ostaa yritystietopalvelu Proffin ja laajentaa toimintaansa Norjaan ja Tanskaan

Asiakastieto Group ostaa yritystietopalvelu Proffin Norjan, Tanskan ja Ruotsin osakekannan Enirolta. Asiakastieto Groupilla on jo omistuksessaan Ruotsin johtava yritystietopalvelu Allabolag.se, ja yhdessä Proffin kanssa se vahvistaa markkina-asemaansa kaikissa Pohjoismaissa.

Suomalainen Asiakastieto Group, johon myös UC AB Ruotsin markkinoilla kuuluu, hankkii nyt omistukseensa Proffin. Yrityskaupan tarkoituksena on vahvistaa edelleen yrityksen asemaa markkinoiden johtavana yritystietopalvelujen tarjoajana sekä lujittaa Asiakastieto Groupin asemaa Pohjoismaissa. Asiakastieto Group on aiemmin tänä vuonna ostanut ruotsalaisen Solidinfo.SE:n.

”Olen erittäin iloinen ja ylpeä siitä, että jälleen uusi onnistunut yrityshankinta antaa meille mahdollisuuden kasvattaa edelleen digitaalista näkyvyyttämme pohjoismaisilla markkinoilla. Meillä on jo pitkä kokemus saman tyyppisistä palveluista, joita Ruotsin markkinoilla tarjoaa allabolag.se ja Suomessa asiakastieto.fi/yritykset. Proffin pohjoismainen kokemus mahdollistaa kaikkien yritystietopalvelusivustojemme edelleen kehittämisen, mikä yhdessä skaalautuvan liiketoimintamallimme kanssa tekee mahdolliseksi positiivisten synergioiden toteuttamisen”, kommentoi Siri Bengtsson, Asiakastieto Groupin pohjoismaisten SME and Consumers -liiketoiminta-alueen johtaja.

”Tämä on strateginen yrityshankinta, mikä merkitsee sitä, että asiakkaamme tavoittavat meidät online ja hyötyvät palveluistamme kaikkialla Pohjoismaissa”, Siri Bengtsson toteaa lopuksi.

Proffin Norjan, Ruotsin ja Tanskan yritystietopalveluiden hankinta aiemmalta omistajalta Enirolta merkitsee, että Asiakastieto Groupin henkilöstömäärä kasvaa noin 60 henkilöllä. Yrityskaupan odotetaan astuvan voimaan 1.7.2019.
Yrityshankintaan liittyvää taloudellista lisätietoa on saatavissa osoitteesta: https://investors.asiakastieto.fi/releases/


Lisätietoja:
Siri Bengtsson
Johtaja
SME and Consumers
+46 70 467 56 11

Anders Hugosson
Varatoimitusjohtaja
Asiakastieto Group
+46 73 914 84 99

Liitteet

Yhteyshenkilöt

Väliaikaiskuva

Mediayhteydet

Lehdistökontakti

markkinointitiimi@asiakastieto.fi