Asiakastieto Media

#Asuntokauppapalvelu: Kiinteistönvälittäjä, sinä olet tähti!

Blogi10.10.2019

Suuret tunteet ovat asuntokaupassa aina läsnä. On elämys löytää se ensimmäinen omistusasunto tai kasvavan perheen pesäksi sopiva koti. Kiinteistönvälittäjä ymmärtää tapahtuman merkityksen ja tekee parhaansa auttaakseen kaikkia osapuolia onnistumaan kaupassa. Tarvitaan sujuvuutta. Tarvitaan tehokkuutta. Tarvitaan WOW-efektiä asiakaskokemukseen! Haastattelemamme kiinteistönvälittäjät ovat yhtä mieltä siitä, että asuntokauppa tulee vääjäämättä digitalisoitumaan.

Usein kyse on kauppojen ketjusta: ensiasunnon myyjä on seuraavassa vaiheessa kolmion ostaja, jonka kauppakumppani on vaihtamassa rintamamiestalonsa taas huolettomiin keskustaneliöihin. Kaikki he haluavat nopeita kauppoja, jotta päästään uuteen kotiin ja elämässä eteenpäin. Keskiössä on loppuasiakas, mutta välittäjälle ja pankillekin tehokkuus ja taloudellisuus ovat tärkeitä. Välittäjä pystyy räätälöimään asiakaskokemusta, kun kaupan näyttämöksi ei enää tarvita pankin kiireistä konttoria.

Asuntokaupan digitalisaatiosta hyötyvät ja sitä tavoittelevat kaikki. Tämän olemme jo todenneet Ruotsissa, jossa 90 prosenttia asuntokaupoista viedään läpi sähköisellä alustallamme Tamburilla. Myös Suomeen tätä on toivottu ja me myös toteutamme Asuntokauppapalvelun jo tänä vuonna, suomalaisiin tarpeisiin toimivaksi muokattuna, tottakai.

Heikki Ylipekkala
Director, Digital Processes

Liitteet

Yhteyshenkilöt

Väliaikaiskuva

Mediayhteydet

Lehdistökontakti

markkinointitiimi@asiakastieto.fi