Asiakastieto Media

Asiakastieto Group ostaa Intellia Oy:n ja vahvistaa kehitystyötä myynnin ja markkinoinnin palveluissa

Uutinen30.08.2016

Asiakastieto Group ostaa Intellia Oy:n ja vahvistaa kehitystyötä myynnin ja markkinoinnin palveluissa

ASIAKASTIETO GROUP OYJ, PÖRSSITIEDOTE 30.8.2016 KLO 10.00

Asiakastieto Group on sopinut ostavansa myynnin ja markkinoinnin palveluita tuottavan Intellia Oy:n koko osakekannan Ilves Solutions Oy:ltä ja yhtiön henkilöosakkailta. Sopimus allekirjoitettiin tänään 30.8.2016 ja kauppa astuu voimaan 1.10.2016. Kauppahintaa ei julkisteta.

Intellia Oy:n liikevaihto oli 2015 päättyneellä tilikaudella 2,2 milj. euroa. Asiakastieto Group Oyj:n asiakkuuden hallintapalveluiden tuotealueen liikevaihto vuonna 2015 oli 3,0 milj. euroa. Intellia tarjoaa myös kuluttajamarkkinointiin soveltuvia palveluita, joita Asiakastiedon palveluvalikoimaan ei ole aiemmin kuulunut.

Asiakastieto Group Oyj:n toimitusjohtaja Jukka Ruuska: "Kaupan jälkeen markkinoinnin ja myynnin palvelut muodostavat Asiakastieto Groupin liikevaihdosta runsaan kymmenyksen. Intellian ja sen henkilöstön osaaminen ja ymmärrys sekä ketterän yrittäjämäinen asenne auttavat meitä jatkossa rakentamaan pohjan entistä vahvemmalle myynnin ja markkinoinnin palvelukehitykselle."

"Intellia on onnistunut vajaan viiden vuoden aikana kasvattamaan hyvän markkinaosuuden olemassa olevia sekä potentiaalisia asiakkaita koskevan tiedon tuottajana ja myyjänä. Asiakastiedon kattavat tietokannat yhdistettynä meidän osaamiseemme antavat meille mahdollisuuden rakentaa tulevaisuudessa entistä parempia palvelukokonaisuuksia niin myynnin kuin markkinoinninkin tarpeisiin", toteaa johtaja Esa Kumpu Intellia Oy:stä.

Kaupan yhteydessä Esa Kumpu Intellia Oy:stä nimitetään Asiakkuuden hallinnan tuotealueesta vastaavaksi liiketoimintajohtajaksi ja Asiakastiedon johtoryhmän jäseneksi. Nimitys edellyttää kaupan toteuttamista.

Yhteyshenkilöt

Väliaikaiskuva

Emmi Paajanen

Lehdistökontakti

PR & Content Specialist

emmi.paajanen@asiakastieto.fi

+358451238804