Asiakastieto Media

Asiakastieto tukee MIELI Ry:n toimintaa yli 41 000 eurolla - Yhdessä kohti vahvempaa huomista

Tiedote26.02.2024

Asiakastieto tukee MIELI Ry:n toimintaa yli 41 000 eurolla - Yhdessä kohti vahvempaa huomista

Koska vahvinkin mieli voi joskus tarvita apua, päätti Suomen Asiakastieto Oy tukea mielenterveystyötä lahjoittamalla MIELI ry:n toimintaan 4 euroa jokaisesta vuoden 2023 aikana tehdystä Suomen Vahvimmat -sertifikaattitilauksesta. Mukaan kampanjaan kannustettiin myös Suomen Vahvimmat -yhteisön jäseniä ja tavoitteeksi asetettiin 40 000 euron kerääminen mielenterveystyön ja kriisiauttamisen tukemiseen.

Tavoite ylittyi ja Asiakastieto on nyt lahjoittanut yhteensä 41 252 euroa MIELI ry:n toiminnan mahdollistamiseen.

”Haluan kiittää kaikkia kampanjaan osallistuneita, sillä yhdessä tässä mennään kohti vahvempaa huomista. Yritysten vahvuus on yhdistelmä hyvää johtamista, huolellista taloudenpitoa ja hyvin hoidettuja asiakkuuksia eli se on aina monen onnistuneen osatekijän summa. Kokemukseni mukaan Suomen Vahvimmat yritykset haluavat tukea niitä, joilla ei mene yhtä hyvin, ja tämän kampanjan onnistuminen osoittaa sen”, kertoo Suomen Vahvimmat -sertifikaateista vastaava tuoteomistaja Jaakko Nors Asiakastiedosta.

Yhdessä kohti vahvempaa huomista -kampanja on päättynyt, mutta lahjoittaminen ns. Mielipottiin on edelleen mahdollista: TUTUSTU JA LAHJOITA

Tuelle on kolme tärkeää kohderyhmää

Asiakastiedolle erityisen tärkeitä mielenterveyden osa-alueita ja kohderyhmiä ovat lapset ja nuoret, yrittäjät sekä työyhteisöjen hyvinvointi. MIELI ry:llä on paljon osaamista, hyvät kanavat ja mietityt konseptit näihin kaikkiin ja siksi tiedämme, että tällä rahalla saadaan varmasti paljon hyvää aikaan.

”Asiakastiedon lahjoitus on tärkeä, konkreettinen tuki mielenterveyden vahvistamiseksi. Lahjoitus auttaa meitä jatkamaan mielen hyvinvoinnin laaja-alaista edistämistä niin työpaikoilla kuin lasten ja nuorten arjessa; kouluissa ja harrastuksissa. Näin merkittävällä summalla voimme lisätä työpanostamme ja kohdistaa tukea laajemmin myös yrittäjille”, viestintäjohtaja Liisa Partio MIELI ry:stä toteaa.

”Mielenterveyden haasteet ja vaikeissa tilanteissa olevien auttaminen ovat yhteinen asia. Haluan lämpimästi kiittää Suomen Asiakastietoa yhteisen vastuun kantamisesta ja tuesta MIELI ry:n työlle.”

Lisätietoa Yhdessä kohti vahvempaa huomista -kampanjasta: Asiakastieto.fi

Lisätietoa Suomen Vahvimmat -konseptista: Tuoteomistaja Jaakko Nors, puh. 050 388 9549, jaakko.nors@asiakastieto.fi

Liitteet

Yhteyshenkilöt

Väliaikaiskuva

Emmi Paajanen

Lehdistökontakti

PR & Content Specialist

emmi.paajanen@asiakastieto.fi

+358451238804