Yhdessä kohti vahvempaa huomista

Jaksaminen ja hyvinvointi ei ole aina itsestään selvää ja joskus vahvinkin mieli voi tarvita tukea. Lasten ja nuorten tuen tarve on kasvanut erityisen suureksi koronapandemian aikana ja Venäjän hyökkäyssota Ukrainaan sekä inflaatio aiheuttavat yrittäjille valtavia vaikeuksia. Uupuminen näkyy arjessa ja apua tarvitaan enemmän kuin koskaan. Me haluamme auttaa, ja siksi olemme päättäneet lahjoittaa vuoden 2023 aikana tilatuista Suomen Vahvimmat -sertifikaateista Mielinauhan verran eli 4 € MIELI ry:lle mielenterveystyöhön ja kriisiauttamiseen.

Päätöksemme lahjoittaa nimenomaan Suomen Vahvimmat -sertifikaattitilauksista liittyy siihen, että jokainen meistä on tarvinnut joskus apua. Vaikka yritys on Suomen Vahvin nyt, ei niin ole välttämättä ollut aina. Hyvin usein yrittäjän arki on karua taistelua tulojen ja menojen tasapainottelussa, tarpeellisen työvoiman löytämisessä tai erilaisissa lainsäädännöllisissä haasteissa. Moni yrittäjä on aloittanut alusta varmasti useammin kuin kerran. Uskommekin, että tarinoita epäonnistumisesta, avun tarpeesta sekä sitkeän yrittämisen kautta tulleista onnistumisista on useita. Mikäli sinä haluat jakaa meille oman tarinasi, voit tehdä sen anonyymisti täällä. Jaamme tarinoita sosiaalisen median kanavissamme, sillä ne auttavat heitä kenellä on vaikeaa juuri nyt. Voit lukea lisää päätöksemme taustoista usein kysytyistä kysymyksistä.

Tavoitteemme on kerätä vuoden 2023 aikana vähintään 40 000 euroa MIELI ry:n toiminnalle. Myös sinä voit auttaa. Voit osallistua keräykseen joko ostamalla yrityksellesi Suomen Vahvimmat -sertifikaatin täältä, tekemällä suoran lahjoituksen Mielipotti-sivullamme tai vaikkapa perustamalla oman Mielipotti-keräyksen.

Mikä on Suomen Vahvimmat -sertifikaatti?

Jo yli 15 vuoden ajan Suomen Asiakastieto Oy on sertifoinut Suomen Vahvimpia yrityksiä, jotka toiminnallaan luovat voimaa Suomen talouselämään nyt ja tulevaisuudessa. Sertifikaatin saaneilla yrityksillä on aina joko hyvä tai erinomainen luottoluokitus ja niiden kanssa on turvallista tehdä yhteistyötä. Suomen Vahvimmat -sertifikaatti on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.

Onko yrityksesi yksi Suomen Vahvimmista? Voit tarkistaa sen täältä.

Mikä on MIELI ry?

MIELI ry:n perustehtävä on mielenterveyden edistäminen ja ongelmien ehkäisy. MIELI ry vahvistaa kaikkien Suomessa asuvien mielen hyvinvointia ja tukee haavoittuvassa elämäntilanteessa olevia. MIELI ry tarjoaa niin kriisiapua, tukea kuin koulutuksiakin ja on maailman vanhin mielenterveysalan kansalaisjärjestö. Voit lukea lisää MIELI ry:n toiminnasta täältä.

 

Liity mukaan tukijoukkoihin

 

 

Osallistu Mielipotti-keräykseen

 

Suomen Vahvimmat tukee MIELI ry:n tärkeää työtä

Lahjoitamme jokaisesta vuonna 2023 myydystä sertifikaatista mielinauhan verran MIELI ry:n työhön.

15 vuotta luomassa vahvempaa talouselämää

Suomen Vahvimmat täytti juuri 15 vuotta. Juhlan kunniaksi uudistimme sertifikaatin ulkoasua.

Osallistu lahjoittamalla mielipottiin

Voit liittyä tukijoukkoihin lahjoittamalla mielipottiin.

 

Usein kysytyt kysymykset

Lapsissa ja nuorissa on Suomen tulevaisuus.

Tekemällä ennaltaehkäisevää työtä, tarjoamalla lapsille ja nuorille kriisiapua sekä vahvistamalla mielenterveystaitoja voimme varmistaa, että lapsilla ja nuorilla on valoisa tulevaisuus ja meille kasvaa uusia yrittäjiä ja palkansaajia. MIELI ry tekee erittäin tärkeää työtä lasten ja nuorten hyvinvoinnin eteen tarjoamalla apua sekä kouluttamalla nuorten ja lasten parissa työskenteleviä aikuisia. Voit lukea MIELI ry:n lapsille ja nuorille suunnatusta toiminnasta lisää täältä.

Yrittäjät pitävät Suomen rattaat pyörimässä.

Yrittäjien hyvinvointi ja jaksaminen on puhututtanut paljon viime aikoina. Koronapandemia ajoi monet yrittäjät taloudelliseen ahdinkoon ja Venäjän hyökkäyssota Ukrainaan, sekä käsillä oleva inflaatio pahentavat tilannetta entisestään. Tarvitsemme hyvinvoivia yrittäjiä, jotta ihmisillä on töitä ja Suomen talous pysyy kunnossa. MIELI ry tarjoaa yrittäjille hyvinvointikoulutuksia ja -ryhmiä sekä keskustelutukea. Voit lukea MIELI ry:n yrittäjille suunnatusta toiminnasta lisää täältä.

Hyvinvoiva työyhteisö vahvistaa mielenterveyttä.

Työpäivän pituus on 1/3 osa päivän tunneista, eli vietämme työpaikalla suhteellisen paljon aikaa. Huonosti voivan työyhteisön taakka kantautuu helposti myös työntekijän kotiin ja sitä kautta kasautuu myös perheen kannettavaksi. Vastaavasti hyvinvoivan työyhteisön tuottavuus on korkeaa sillä ihmiset nauttivat työkavereista ja haluavat auttaa toisiaan onnistumaan. Onnellinen työntekijä hymyilee töistä tullessaan. MIELI ry tarjoaa työyhteisöille, niin esihenkilöille kuin työntekijöille koulutuksia, joilla työhyvinvointia parannetaan. Voit lukea MIELI ry:n työelämälle suunnatusta tuesta lisää täältä.

Lahjoitamme Mielinauhan verran (4 €) jokaisesta vuoden 2023 maksetusta Suomen Vahvimmat -sertifikaatin vuositilauksesta lyhentämättömänä MIELI ry:n toimintaan mielenterveystyön ja kriisiauttamisen parissa.

Haastamme mukaan kaikki Suomen yrittäjät ja Suomen Asiakastiedon yhteistyökumppanit sekä asiakkaat, sillä Yhdessä teemme paremman huomisen. Keräykseen voi osallistua täältä.

Keräyksen aika on 1.1.-31.12.2023.

Keräyksen tavoite on 40 000 €.

 

Voit osallistua ja auttaa monella eri tavalla:

  • tarkistamalla onko yrityksesi Suomen Vahvimmat -sertifikaatin ansainnut yritys ja tilaamalla sertifikaatin täältä
  • lahjoittamalla haluamasi summan Yhdessä kohti vahvempaa huomista -keräykseen täällä
  • käynnistämällä oman Mielipotti-keräyksesi täällä
  • tekemällä muun lahjoituksen MIELI ry:n eri lahjoitusmahdollisuuksien kautta. Lue lisää täältä.

Kampanjan kesto on 1.1.-31.12.2023, jonka aikana tehtyistä ja maksetuista Suomen Vahvimmat -sertifikaattitilauksista lahjoitamme 4 € mielenterveystyöhön ja kriisiauttamiseen.

MIELI ry voi käyttää potin sinne missä sille on eniten tarvetta. Näemme, että kaikki työ mitä MIELI ry tekee, on hyväksi yhteiskunnallemme niin nuorten, työikäisten kuin työelämän saralla. Kuten sloganimmekin sanoo: Yhdessä kohti vahvempaa huomista. Vain yhdessä tekemällä teemme huomisesta paremman.

Voit lukea lisää lahjoitusvarojen käytöstä täältä.

anchor

Haluatko kuulla lisää?

Täytä tietosi, niin asiantuntijamme ovat sinuun pian yhteydessä.

Täytä yhteystietosi

Asiakastieto tavoittelee 40 000 euron lahjoitusta MIELI ry:lle - Yhdessä kohti vahvempaa huomista

Uutinen 23.5.2023

Taloudellinen epävarmuus lisääntyy ja yrittäjienkin riskit kasvavat, ilmenee Asiakastiedon yrityksiä koskevista tilastoista.

Vain parhaat kuuluvat Suomen Vahvimpiin: Väritukulle tunnustus on merkki luotettavuudesta

Artikkeli 07.06.2023

Sisustuksen pintamateriaaleihin erikoistunut yritys kiinnitti Suomen Vahvimmat -sertifikaatin heti uuden liikkeensä paraatipaikalle eli asiakkaiden...

Parturi-kampaamo kuuluu Suomen Vahvimpiin: Tärkeä viesti kumppaneille ja henkilökunnalle

Asiakastarina 24.07.2023

Tuccabaja Companyn Juha Kasurinen seuraa yrityksensä talouslukuja lähes päivittäin. Suomen Vahvimmat -sertifikaattiin ovat oikeutettuja vain parhaat...