Sertifikaattituotteiden tilausehdot


Suomen Asiakastieto Oy (jäljempänä Asiakastieto) myy ja markkinoi Pohjoismainen kasvusertifikaattituotteita. Sertifikaattituotteita ovat

 • Kasvusertifikaatti Exclusive paketti
 • Kasvusertifikaatti Premium paketti
 • Kasvusertifikaatti Classic paketti
 • Kehystetty kasvusertifikaatti


Näitä tilausehtoja sovelletaan kaikkiin Pohjoismainen kasvusertifikaattitilauksiin.

 

Tilausvahvistus

Asiakastieto lähettää tilaajalle sähköpostitse sertifikaattituotteiden tilausvahvistuksen, joka sisältää seuraavat tiedot:

 • Tilaajan tiedot
 • Tilausnumeron / tilausnumerot
 • Tilatut tuotteet
 • Tilauksen kokonaishinnan


Tilausvahvistus toimitetaan tilaajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Mikäli tilaajalla on tilausvahvistuksen suhteen huomautettavaa, tilaaja ottaa yhteyttä Asiakastiedon asiakaspalveluun. Tilausvahvistuksen huomautusaika on yksi (1) vuorokausi, joka lasketaan tilausvahvistuksen päivämäärästä.

 

Tuotetoimitus

Asiakastieto lähettää tilaajalle sähköpostitse sertifikaattituotteiden tuotetoimituksen, joka sisältää seuraavat tiedot:

 • Tilaajan tiedot
 • Tilausnumeron / tilausnumerot
 • Tilatut tuotteet
 • Ohjeet sähköisten sertifikaattituotteiden käyttöönottoon


Sertifikaattituotteet toimitetaan kolmen (3) päivän kuluessa tilausvahvistuksen päivämäärästä. Tuotetoimituksen linkkeinä toimitetut tuotteet suositellaan tallennettaviksi yrityksen omiin tiedostoihin viivytyksettä, koska tuotelinkitykset ovat voimassa kolme (3) kuukautta tuotetoimituksen päivämäärästä. Kehystetty sertifikaatti toimitetaan postitse 1 - 2 viikon kuluessa.

Tuotetoimitusviesti toimitetaan tilaajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Mikäli tuotetoimituksessa on huomautettavaa, tilaaja ottaa yhteyttä Asiakastiedon asiakaspalveluun. Tuotetoimituksen huomautusaika on yksi (1) vuorokausi, joka lasketaan tuotetoimituksen päivämäärästä.

 

Tilausmuodot

Sertifikaattitilauksen voi tehdä toistaiseksi voimassa olevana tilauksena tai kertatilauksena.

1. Kertatilaus
Kertatilaus on kertaluontoinen ja laskutetaan kuukauden kuluessa tilauksen alkamisesta voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

2. Toistaiseksi voimassa oleva tilaus
Toistaiseksi voimassa oleva tilaus on voimassa ilman uudistamista, kunnes se irtisanotaan. Toistaiseksi voimassa oleva tilaus edellyttää Kasvusertifikaatin kriteerien täyttymistä uuden tilausjakson alkaessa. Tilausjakso uudistetaan automaattisesti, kun yritykseltä on kirjautunut Asiakastiedolle uusi tilinpäätös ja Kasvusertifikaatin myöntämisen kriteerit edelleen täyttyvät. Uuden tilausjakson alkaessa toimitamme viimeisimpien tilinpäätösten mukaiset sertifikaattituotteet. Tilauksen tilausmaksu laskutetaan uuden kahdentoista (12) kuukauden tilausjakson alkaessa kulloinkin voimassa olevaan tilaushintaan. Toistaiseksi voimassa olevan tilauksen irtisanomisesta on ilmoitettava kirjallisesti Asiakastiedon asiakaspalveluun viimeistään yksi (1) viikko ennen tilausjakson päättymistä.
 

Käyttörajoitukset

Pohjoismaiset kasvusertifikaattituotteet ovat tarkoitettu vain tilaajan käyttöön. Tilaajalla ei ole oikeutta luovuttaa tuotteita eteenpäin.

 

Yhteystiedot
Tiedustelut ja lisätiedot sertifikaattituotteisiin ja -tilauksiin liittyen:

Suomen Asiakastieto Oy
Asiakaspalvelu
Puh. 010 270 7200 (arkisin 9.00-16.00)
asiakaspalvelu@asiakastieto.fi
www.asiakastieto.fi