Kiinteistö- ja huoneistotietopalvelut

Kaikki tarvitsemasi tiedot kiinteistöistä, huoneistoista ja niiden asukkaista. Asiakastiedon Kiinteistötietopalveluilla saat kaikki tarvitsemasi tiedot kiinteistöistä sekä niiden taustoista selkeässä ja helposti ymmärrettävässä muodossa. Kiinteistönvälittäjille olemme koonneet heidän tarpeisiinsa vastaavat palvelukokonaisuudet, joiden avulla sujuvoitat omaa työtäsi ja pystyt tarjoamaan eri osapuolille heidän tarvitsemansa tiedot luotettavasti. Saat meiltä myös arvokasta tietoa rakennuksista, rakennuksessa asuvista ihmisistä tai yrityksistä sekä asunto-osakeyhtiöistä.

Kiinteistötietopalvelut

Asiakastiedon Kiinteistötietopalveluiden kautta saat kaikki tarvittavat tiedot kiinteistöistä. Palvelusta saat Maanmittauslaitoksen viralliset kiinteistötietodokumentit, Asiakastiedon vastaavat omat raportit, laajat karttapalvelut sekä tiedot rakennuksista ja kiinteistökaupoista.

Lue lisää

Palvelut kiinteistönvälittäjille

Kiinteistönvälittäjän palveluista saat haettua erilaisia tietopaketteja, jotka sisältävät kerralla useamman dokumentin. Raporttipakettien käyttö on selkeästi edullisin ja helpoin tapa hankkia tarvittavat tiedot eri käyttötilanteissa. PEP-ja pakotelista sekä Tosiasiallinen edunsaaja -palveluiden avulla lain vaatimien tarkastusten tekeminen hoituu taustalla luotettavasti ja asiakasystävällisesti.

Lue lisää

Huoneistotietopalvelut

Asiakastiedon Huoneistotietopalvelusta saat haettua osakehuoneistorekisterissä olevat ajantasaiset tiedot ja tulosteet Maanmittauslaitoksen ylläpitämästä Huoneistotietojärjestelmästä.

Lue lisää

Kiinteistöasiakirjojen luonnostelupalvelu

Tarjoamme työkalut sähköisen kiinteistökaupan ja sähköisten asiakirjojen luonnosteluun.

Lue lisää

Asuntokauppapalvelu

Asuntokauppapalvelu yhdistää kaikki asuntokaupan osapuolet ja sujuvoittaa asuntokaupan prosessia. Asuntokauppapalvelu mahdollistaa uusia, erilaisia tapoja toteuttaa asuntokaupat asiakkaan tarpeiden mukaan.

Lue lisää

Hinta-arviopalvelut

Hinta-arviopalvelut ovat osana Kiinteistö- ja huoneistotietopalvelua. Palvelusta saat hinta-arvion asunnoista, metsistä ja pelloista. Asunnon hinta-arviopalvelu on tarkoitettu vain pankkien käyttöön.

Lue lisää

Asukaskysely

Asukaskysely-palvelulla tarkistat nopeasti taloyhtiöiden ja asuntojen asukkaat.

Lue lisää

Kysyttävää palveluistamme?

Täytä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.

Ota yhteyttä


Luottamukselliset sähköpostiviestit voitte lähettää Asiakastiedon suojatun yhteyden kautta.

Jos yrityksesi tiedot ovat muuttuneet katso ohjeet muutoksiin täältä.