Ohjeet sertifikaatin käyttöönottoon


Ohjeet sertifikaatin käyttöönottoon

Tuotetoimitusviesti sisältää linkin, josta sertifikaattitiedostot saa ladattua ZIP-tiedostona. Suosittelemme tallentamaan ne yrityksen omiin tiedostoihin.

Tuotetoimitus sisältää useita eri versioita sertifikaattilogosta, jotta jokaiseen käyttötarpeeseen löytyy sopiva. Logot ovat ladattavissa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi tuotetoimitusviestin linkistä.

Vinkit sertifikaatin hyödyntämiseen yrityksen viestinnässä

Voit kertoa yrityksesi saamasta sertifikaatista monipuolisesti yrityksesi viestinnässä. Tässä vinkkejä siihen, miten hyödynnät
sertifikaatin tuomaa lisäarvoa yrityksesi nettisivuilla sekä sosiaalisessa mediassa.

Lisää sertifikaattilogo esimerkiksi:

- viestiesi allekirjoitukseen
- yrityksesi nettisivuille
- sosiaalisen median kanaviin
- tarjouksiin ja tarjouspyyntöihin
- lomakkeisiin
- käyntikortteihin

Sertifikaattilogon yhteyteen voit liittää tekstin kertomaan saamastanne tunnustuksesta.

"Suomen Vahvimmat -sertifikaatti on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Sertifikaatti on merkki siitä, että yrityksen toiminta on kestävällä pohjalla.”

Omassa sosiaalisen median kanavassa tehty postaus ansaitusta Suomen Vahvimmat -sertifikaatista on erittäin toimiva tapa nostaa yrityksen profiilia ja näkyvyyttä.

"Yrityksemme on juuri ansainnut Suomen Vahvimmat -sertifikaatin. Sertifikaatti on merkki siitä, että yrityksemme luo voimaa Suomen talouselämään nyt ja tulevaisuudessa. #SuomenVahvimmat"

"Voimme ylpeänä kertoa, että yrityksemme on yksi Suomen Vahvimmista! Saimme juuri Asiakastiedon myöntämän Suomen Vahvimmat -sertifikaatin, joka myönnetään vain parhaista parhaille. Se kertoo, että olemme luotettava kumppani ja yhteistyö kanssamme on kestävällä pohjalla. #SuomenVahvimmat"

 

Tilausehdot