Ohjeet sertifikaatin käyttöönottoon


 

Onnittelut sertifikaatista! Näiden ohjeiden avulla otat ansaitsemasi sertifikaattilogon yrityksesi käyttöön

1. Saat sähköpostiisi tuotetoimitusviestin, joka sisältää sertifikaattituotteet ZIP-tiedostona. Suosittelemme, että lataat ja purat ZIP-kansion yrityksesi palvelimelle. Kun olet ladannut ZIP-tiedoston, pura paketti klikkaamalla kansiota hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla Pura kaikki -kohta. Valitse kansio, johon haluat sertifikaattilogot tallentaa. Kansion voi nimetä esimerkiksi Oman-yrityksen-nimi-sertifkaattilogot.

2. Tuotetoimitus sisältää useita eri versioita sertifikaattilogosta. Logot ovat ilman taustaväriä, joka mahdollistaa logon upottamisen yrityksesi värimaailmaan. Eri logoversioista on kieliversiot suomeksi (FI), ruotsiksi (SV) ja englanniksi (EN). Katso tästä eri kuvaversiot.

3. Logot ovat SVG-muodossa (Scaleble Vector Graphics), joka mahdollistaa logon koon muokkaamisen ilman että laatu kärsii. SVG-tiedoston liität esimerkiksi Microsoft Officen dokumentteihin klikkaamalla ylävalikosta kohtaa Lisää ja valitsemalla sitten Kuvat. Tämän jälkeen hae sopiva logo kansiosta, jossa sertifikaattilogosi ovat. Logot ovat laadultaan painokelpoisia.

4. Jos käytät logoa vaalealla pohjalla valitse logoversio, jossa tekstit ovat mustalla, ja valkoisella olevat tekstit, jos tausta on tumma. SVG-tiedostoa voi käsitellä esimerkiksi Adoben Photoshop-ohjelmalla. Klikkaa logoa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Avaa sovelluksessa, jonka jälkeen valitset kuvankäsittelyohjelman. Jos avaat SVG-tiedoston kansiosta, avautuu se oletusarvoisesti verkkoselaimeen. Huom! Jos verkkoselaimen tausta on valkoinen, eivät valkoiset tekstit näy selaimessa.

5. Voit tehdä helposti esimerkiksi omia personoituja taustakuvia liittämällä logon omaan taustakuvaasi. Jos käytössäsi on esim. PowerPoint -ohjelma, avaa kuva koko dian koossa ja tuo sertifikaattilogosi sen päälle. Kun dia on valmis, tallenna se nimellä, mutta valitse tiedostomuodoksi PowerPointin oletustallennusmuodon sijasta PNG- tai JPEG-kuvaformaatti. Sertifikaattilogon väriä tai kuvasuhdetta ei saa muokata, eikä logoa saa muotoilla uudelleen. Sertifikaattilogossa olevia tekstejä ei saa muuttaa, poistaa eikä lisätä mitään.

6. Sertifikaattilogot toimitetaan myös PNG-muodossa, jotka soveltuvat jaettavaksi sosiaalisen median kanavissa. Huomaathan, että PNG-muotoisten kuvien kokoa ei voi muuttaa yhtä paljon kuin SVG-kuvien.

7. Sertifikaattipakettiin kuuluu myös näkyvyys Asiakastiedon Yritykset-yrityshakupalvelussa. Voit linkittää sertifikaattilogon suoraan yrityksesi tietoihin, jonka avulla yrityksesi potentiaaliset asiakkaat voivat tutustua yrityksesi vahvoihin taustatietoihin helposti. Linkki yrityksesi tietoihin on tuotetoimitusviestin lopussa. Suomen Asiakastiedon tietoihin voit tutustua tästä linkistä tai klikkaamalla alla olevaa Suomen Asiakastieto Oy:n sertifikaattilogoa.

 

Tarvitsetko apua logojen käytössä?

Jos haluat apua logojen käytössä, olethan yhteydessä asiakaspalvelu@asiakastieto.fi

 

Vinkit sertifikaattituotteiden hyödyntämiseen yrityksesi viestinnässä

Kerro yrityksesi ansaitsemasta sertifikaatista monipuolisesti yrityksesi viestinnässä. Lisää sertifikaattilogo esimerkiksi:

- yrityksesi nettisivuille 
- sosiaalisen median kanaviin (LinkedIn, Facebook, Instagram)
- tarjouksiin ja tarjouspyyntöihin
- sähköpostiviestiesi allekirjoitukseen
- lomakkeisiin
- käyntikortteihin

Voit yhdistellä sertifikaattilogoa omiin kuviisi, jolloin teet persoonallisia kokonaisuuksia jotka vangitsevan huomion. Kannustamme tekemään omia kuvayhdistelmiä esimerkiksi:

- Teams tai muiden verkkotapaamistyökalujen taustakuviksi
- Tietokoneen ja muiden mobiililaitteiden lukitusnäytölle
- Tietokoneen ja muiden mobiililaitteiden taustakuvaksi

Voit kertoa sertifikaattilogon yhteydessä lisää ansaitusta palkinnosta esimerkiksi:

Suomen Vahvimmat -sertifikaatti
"Suomen Vahvimmat -sertifikaatti on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Sertifikaatti on merkki siitä, että yrityksen toiminta on kestävällä pohjalla.”

"Suomen Vahvimmat yritykset ovat talouden tukipilareita, jotka vahvistavat ja vakauttavat talouselämäämme."

"Suomen Vahvimpien yritysten voimalla ja vakaudella luodaan talouselämään vahvaa perustaa."

Pohjoismainen Kasvusertifikaatti
"Asiakastiedon Kasvusertifikaatin saanut yritys pystyy todistetusti kannattavaan kasvuun. Sertifikaatti on tunnustus siitä,
että yritys on vakavarainen ja merkittävä tekijä markkinoilla."

 

Vinkit sertifikaattituotteiden hyödyntämiseen sosiaalisen median kanavissa

Omassa sosiaalisen median kanavassa tehty postaus ansaitusta sertifikaatista on erittäin toimiva tapa nostaa yrityksen profiilia ja näkyvyyttä. Alla esimerkkilauseita, joita voit hyödyntää yrityksesi sosiaalisen median postauksissa:

Suomen Vahvimmat -sertifikaatti
"Yrityksemme on juuri ansainnut Suomen Vahvimmat -sertifikaatin. Sertifikaatti on merkki siitä, että yrityksemme luo voimaa Suomen talouselämään nyt ja tulevaisuudessa. #SuomenVahvimmat"

"Voimme ylpeänä kertoa, että yrityksemme on yksi Suomen Vahvimmista! Saimme juuri Asiakastiedon myöntämän Suomen Vahvimmat -sertifikaatin, joka myönnetään vain parhaista parhaille. Se kertoo, että olemme luotettava kumppani ja yhteistyö kanssamme on kestävällä pohjalla. #SuomenVahvimmat"

"On ilo ilmoittaa, että yrityksemme on ylpeästi yksi Suomen Vahvimmista. Olemme juuri saaneet #SuomenVahvimmat -sertifikaatin Asiakastiedolta, mikä myönnetään ainoastaan huippuyrityksille. Tämä tunnustus vahvistaa mainettamme luotettavana kumppanina ja osoittaa, että yhteistyömme on vakaalla perustalla."

Pohjoismainen Kasvusertifikaatti
"Yrityksemme on todistetusti vakavarainen ja merkittävä tekijä markkinoilla, sillä saimme juuri Asiakastiedon Kasvusertifikaatin. Sertifikaatti on todistus siitä, että olemme pystyneet kannattavaan kasvuun. #AsiakastiedonKasvusertifikaatti"

"Voimme ylpeänä sanoa, että olemme vakavarainen ja merkittävä tekijä markkinoilla, sillä saimme juuri Asiakastiedon Kasvusertifikaatin. #AsiakastiedonKasvusertifikaatti"

 

Liity Suomen Vahvimmat -LinkedIn ryhmään

Ryhmään ovat tervetulleita kaikki Suomen Vahvimmat -sertifioiduit yritykset. Ryhmän tarkoitus on jakaa kokemuksia ja antaa sekä saada vinkkejä muilta Suomen Vahvimmilta. Toivomme, että jaat kuvia ja esimerkkejä siitä, miten olette hyödyntäneet ja viestineet sertifikaatista.

Liity ryhmään täältä.

 

Tilausehdot

Tästä voit tutustua vielä sertifikaattien tilausehtoihin

 

Anvisningar för ibruktagande av certifikat

Läs anvisningarna på svenska här