ESG-raportti

Vastuullisuustiedot maineen ja taloudellisen riskin hallintaan. Vastuullisuus on yhä tärkeämpää yritystoiminnassa ja siihen liittyvät riskit vaikuttavat sekä maineeseen että liiketoimintaan.


ESG-raportin avulla selvität reaaliaikaisesti yrityksen taustat selvästi aiempaa laajemmin

Keräämme julkisista ja yksityisistä tietolähteistä tietokannan yritysten vastuullisuuteen ja vastuuttomuuteen liittyvistä tiedoista. Yhdistämällä tiedot yrityksiin ja heidän toimialaansa liittyviin tietoihin, tuotamme täysin automatisoidun ESG-raportin, jonka avulla tietojen muutoksia voidaan myös valvoa. ESG-raporttimme on saatavilla kaikista suomalaisista yrityksistä

Raportti sisältää tiedot mm. yritykselle langetetuista rikostuomioista, seuraamusmaksuista ja laiminlyöntimaksuista.

Osta ESG-raportti >

Tunnista maine- ja liiketoiminnalliset riskit

ESG-raportti mahdollistaa ei-taloudellisten riskien arvioimisen entistä laajemmin ja tunnistaa maine- ja liiketoiminnalliset riskit aiempaa paremmin. Rakenteellinen ESG-data mahdollistaa prosessien automaation, joten voit keskittää ihmistyön sinne, missä sitä tarvitaan. 

Tarkista, valvo ja ennakoi!

Tarkistamalla asiakkaiden ja kumppanien taustat vähennät liiketoimintasi riskiä ja luottotappioiden syntymistä. Samalla ymmärrät nykytilanteesi paremmin. Palvelun avulla voit myös seurata asiakkaidesi profiilien kehitystä. Saat ilmoitukset asiakaskannan tai kumppanien muutoksista reaaliajassa. Taloudelliset ja maineeseen kohdistuvat riskit on hyvä pystyä ennakoimaan ja muuttuneisiin tilanteisiin on tärkeää pystyä puuttua mahdollisimman nopeasti.

Raportoi yrityksesi vastuullisuudesta ESG-palvelussa >

  • Selvitä reaaliaikaisesti yrityksen taustat selvästi aiempaa laajemmin
  • ESG-raporttimme on saatavilla kaikista suomalaisista yrityksistä
  • Arvioi ei-taloudellisten riskien mahdollisuus entistä laajemmin
  • Tarkista, valvo ja ennakoi!

Haluan kuulla lisää palvelusta.

Pyydä lisätietoa asiantuntijoiltamme