Kohderyhmäpalvelut

Kohdenna markkinointitoimenpiteesi tehokkaasti. Haluatko tunnistaa ja löytää juuri ne asiakkaat, jotka ovat liiketoimintasi kannalta tärkeitä? Haluatko selvittää minkälainen potentiaali yrityksesi tuotteilla ja palveluilla voisi olla? Onko oma asiakasrekisteri vanhentunut? Monipuoliset kohderyhmätyökalumme löytävät kannattavimmat sekä potentiaalisimmat kohderyhmät myynti- ja markkinointikampanjoille niin yrityspäättäjien kuin kuluttajien joukosta. Autamme sinua myös varmistamaan, että olemassa olevat asiakasrekisterinne ovat ajan tasalla.

Haluatko kuulla lisää? Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä

Asiakasrekisterin kuntotesti

Maksuton asiakasrekisterin kuntotesti paljastaa asiakkuudenhallinnan kehityskohteet. Yksi potentiaalisimmista yritysten liiketoimintamahdollisuuksista piilee CRM-järjestelmän jatkuvassa päivittämisessä ja sen datan laadun vaalimisessa. Asiakastieto tarjoaa yrityksellesi maksuttoman asiakasrekisterin kuntotestin, jonka perusteella pystyt arvioimaan datasi nykytilaa ja tekemään aikaisempaa tuloksekkaampaa myyntiä ja markkinointia.

Lue lisää

Ennakkomuuttotieto

Monet yritykset ovat autuaan tietämättömiä siitä, ketkä olemassa olevista asiakkaista ovat muuttamassa ja milloin. Sama pätee uusiin, potentiaalisiin asiakkaisiin. Asiakastiedon ennakkomuuttotiedon avulla yrityksesi on aina ajan tasalla asiakkaiden muuttoaikeista, jolloin vältät yllättävät asiakaspoistumat ja olet askeleen edellä kilpailijoitasi.

Lue lisää

Kuluttajakohderyhmät

Hyödynnä kuluttajamarkkinoinnissa Asiakastiedon analytiikkapalvelut, tarkat kohderyhmät ja kuluttajaosoiterekisterien päivityspalvelut. Kun yrityksesi tekee BtoC-kauppaa, autamme yritystäsi monipuolisesti asiakaspolun eri vaiheissa.

Lue lisää

Kuluttajaosoiterekisterien päivityspalvelut

Tiesitkö, että asiakasrekisterisi laadusta on syytä pitää erityisen hyvää huolta? Sen sisältämän datan käyttökelpoisuus ja oikeellisuus määrittelevät, kuinka hyvin yrityksesi menestyy myynnissä ja markkinoinnissa. Asiakastieto tarjoaa yrityksellesi palvelut kuluttajaosoiterekisterien ja kuluttajamyynnin puhelinnumeroiden päivitykseen sekä asiakastietokantasi rikastamiseen, jotta sinä voit pitää yrityksesi asiakasrekisterin tuottavana. Kaikki palvelumme noudattavat GDPR-asetusta.

Lue lisää

Kuluttajamyynnin puhelinnumeroiden päivityspalvelu

Keskimäärin 10% asiakastietokantojen puhelinnumeroista muuttuu yhden vuoden aikana, jolloin myynnin ja markkinoinnin toimenpiteiden teho laskee samassa suhteessa, mikäli tietoja ei päivitetä. Ratkaisu ongelmaan on kuitenkin helppo, sillä Asiakastiedon kuluttajamyynnin puhelinnumeroiden päivityspalvelu pitää yrityksesi CRM-tiedot aina ajan tasalla. Tarjoamme myös Robinson-palvelun poistot päivityksen yhteydessä.

Lue lisää

Tarkat kohderyhmät

Kuinka tavoittaa potentiaaliset asiakkaat? Tämä yksinkertainen kysymys aiheuttaa toistuvaa päänraapimista yritysten myynti- ja markkinointitiimeissä. Ja kun kysymykseen lisätään vaatimukset tarkkuudesta ja kustannustehokkuudesta, on syytä kääntyä Asiakastiedon puoleen. Me autamme yrityksesi myyntiä ja markkinointia tunnistamaan ja löytämään juuri ne asiakkaat, jotka ovat liiketoiminnallenne tärkeitä.

Lue lisää

Yritys- ja päättäjäkohderyhmät

Löydä tuotteistasi ja palveluistasi kiinnostuneita yrityksiä ja päättäjiä, ja kasvata myyntiäsi. Meiltä saat uudet kohderyhmät soittokampanjaan tai sähköpostimarkkinointiin sekä voit etsiä nykyisiä asiakkaitasi muistuttavia potentiaalisia yritysasiakkaita. Avullamme löydät myös esimerkiksi voimakkaassa kasvussa olevat yritykset.

Lue lisää

Sopimusasiakkuus kannattaa

Sopimusasiakkaaksi

Turvaa liiketoimintasi sopimusasiakkaan palveluilla. Saat käyttöösi laajemman valikoiman ja yksittäisetkin palvelut kertaostoa edullisemmin. Tutustu »


Kuka asiakkaasi on?

Varmistu kuka henkilöasiakkaasi on ja paranna samalla asiakaskokemusta henkilöasiakkaan asiointiprosesseissa. Lue lisää »


Kysyttävää palveluistamme?

Täytä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.

Ota yhteyttä


Luottamukselliset sähköpostiviestit voitte lähettää Asiakastiedon suojatun yhteyden kautta.

Jos yrityksesi tiedot ovat muuttuneet katso ohjeet muutoksiin täältä.