Asiakastieto Media

Asiakastiedon ja UC:n yrityskulttuurin kehitystyö johti Great Place to Work -sertifiointiin

Tiedote22.10.2020

Asiakastiedon ja UC:n yrityskulttuurin kehitystyö johti Great Place to Work -sertifiointiin

Suomen Asiakastieto Oy ja sen ruotsalainen sisaryhtiö UC Ab ovat saaneet Great Place to Work -sertifikaatin. Yhtiöt kuuluvat digitaalisia yritys- ja luottotietopalveluita tuottavaan Enento Groupiin, joka toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Asiakastieto ja UC yhdistyivät vuonna 2018, ja siitä lähtien Enento Groupissa on tehty määrätietoista työtä yhtenäisen yrityskulttuurin luomiseksi.

”Olemme halunneet rakentaa uutta pohjoismaista yrityskulttuuria, jossa näkyvät yhteiset vahvuutemme, mutta jolla ei ole vanhojen toimintatapojen painolastia. Tämä työ on totta kai vielä kesken, mutta Great Place to Work -sertifiointi on tärkeä virstanpylväs, joka kertoo osaltaan, että suuntamme on oikea”, kertoo Enento Groupin henkilöstöjohtaja Eleonor Öhlander.

Arvot ja strategia luotiin yhdessä

Erityisen ylpeä Eleonor Öhlander kertoo olevansa siitä, että jokainen enentolainen pääsi vaikuttamaan koko organisaation yhteisiin arvoihin ja uuteen strategiaan vuosille 2020 – 2023. Enento Groupin arvot korostavat luottamuksen rakentamista (We Build Trust), yhdessä kasvamista (We Grow Together) sekä välittämistä ja uskallusta (We Care and Dare).

”Nyt uusien arvojen mukaisesti on helppo elää, kun olemme kaikki saaneet niiden valintaan ja muotoiluun itse vaikuttaa”, Eleonor Öhlander iloitsee.

Korona-pandemia on muuttanut arkea Enento Groupissa, mutta organisaatio on sopeutunut siihen varsin hyvin. Pääosa konsernin 420 työntekijästä siirtyi etätöihin maaliskuun puolivälissä ja jatkaa edelleen työskentelyä kotona.

”Olemme pyrkineet vahvistamaan yhteisöllisyyttä ja huolehtimaan kollegojemme hyvinvoinnista. Upea esimerkki tästä oli, kun kaikki kokoonnuimme digitaalisesti eräänä iltapäivänä ja pelasimme digitaalista peliä, joka perustui uuteen ryhmästrategiaamme ja arvoihimme”, Eleonor Öhlander muistelee.

Great Place to Work -sertifiointi perustuu Trust Index© -tutkimukseen, joka mittaa organisaation lähtötilanteen ja auttaa tunnistamaan sen olemassa olevat vahvuudet ja kehityskohteet. Trust Indexin ollessa 70 % tai yli, organisaatio saa kansainvälisen tunnustuksen hyvän työpaikan rakentamisesta eli Great Place to Work® -sertifioinnin.

Lisätietoa (ruotsiksi / englanniksi): Henkilöstöjohtaja Eleonor Öhlander, +46 (0)86700008, eleonor.ohlander@enento.com

Liitteet

Yhteyshenkilöt

Väliaikaiskuva

Mediayhteydet

Lehdistökontakti

markkinointitiimi@asiakastieto.fi