Asiakastieto Media

Asiakastieto huomioi talouspakotteet ja varmistaa asiakkailleen tarpeellisen tiedonsaannin

Tiedote04.03.2022

Asiakastieto huomioi talouspakotteet ja varmistaa asiakkailleen tarpeellisen tiedonsaannin

Monet meistä ovat huolissaan siitä, mitä tapahtuu niin lähellä meitä. Ajatuksemme ovat Ukrainan kansan tukena. 

Pohjoismainen Enento Group -konserni ja sen suomalainen tytäryhtiö Suomen Asiakastieto Oy noudattavat tarkasti kaikkia viranomaisen Venäjälle asettamia talouspakotteita. Varmistamme omaa KYC-palveluamme (Know Your Customer / Tunne asiakkaasi) käyttäen, että emme harjoita liiketoimintaa kansainvälisillä sanktiolistoilla olevien yritysten kanssa, emmekä käytä venäläisiä palveluntarjoajia tai tiedontoimittajia.

LUE LISÄÄ KYC-palvelusta

Liiketoimet pakotelistoilla olevien yritysten ja henkilöiden kanssa ovat kiellettyjä, mutta tarvetta venäläisiä ja ukrainalaisia yrityksiä koskevalle tiedolle on edelleen. Suomen Asiakastiedon rooli informaation tuottajana asiakkaan tuntemiseen liittyvissä asioissa on keskeinen ja välttämätön. Meiltä on saatavissa venäläisistä ja ukrainalaisista yrityksistä raportteja, joiden avulla yritykset pystyvät tunnistamaan esimerkiksi venäläisiin asiakkaisiinsa liittyvien riskien muutokset. Tiedonhankinnassa Asiakastieto käyttää saksalaista ja latvialaista yhteistyökumppania.

TUTUSTU Asiakastiedon ulkomaanpalveluihin 

Viattomien ukrainalaisten hätä on koskettanut meitä kaikkia, ja siksi Enento Group lahjoittaa 15 000 euroa kansainväliselle Punaiselle Ristille heidän avukseen. Lisäksi 450 enentolaista järjestävät keräyksen, jolla he haluavat osoittaa myötätuntonsa ja tukensa ukrainalaisille.

Liitteet

Yhteyshenkilöt

Väliaikaiskuva

Mediayhteydet

Lehdistökontakti

markkinointitiimi@asiakastieto.fi