Asiakastieto Media

Enento Groupin uusi toimitusjohtaja Jeanette Jäger aloittaa 1.1.2022

Tiedote15.07.2021

Enento Groupin uusi toimitusjohtaja Jeanette Jäger aloittaa 1.1.2022

Enento Group Oyj:n toimitusjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Jeanette Jäger. Hän aloittaa tehtävässään 1.1.2022.

Hänellä on vahva kokemus pohjoismaisesta pankki- ja rahoitusalasta johtotehtävissä, ICT:ssä, rahoituksessa sekä myynti- ja markkinointitehtävissä. Vuodesta 2016 lähtien hän on työskennellyt ruotsalaisessa Bankgirot-yhtiössä, ensin VP Digital Services -tehtävässä ja vuodesta 2017 lähtien Bankgirotin toimitusjohtajana. Aikaisemmin hän on toiminut eri johtajatason tehtävissä Tiedossa ja TDC Communicationissa.

Kuten kerroimme pörssitiedotteella 21.4.2021, Jukka Ruuska on ilmoittanut irtisanoutuvansa yhtiön palveluksesta. Jukka Ruuska jatkaa tehtävässään 31.10.2021 saakka. Tulemme tiedottamaan erikseen toimitusjohtajan tehtävien järjestelyistä 1.11. -31.12.2021 välisenä ajanjaksona.

”Toivotan Jeanetten tervetulleeksi yhtiöömme. Hän on digitaalisen pankki- ja finanssialan ammattilainen ja hänellä on kokemusta useista pohjoismaisista yrityksistä eri tehtävissä ja kehitysprojekteissa. Lisäksi Jeanette on johtanut samankaltaista IT-alustaprojektia kuin pohjoismainen palvelualustamme. Hänen laaja osaamisensa tukee merkittävällä tavalla työtämme Enenton kehitystyössä”, toteaa Patrick Lapveteläinen, Enento Groupin hallituksen puheenjohtaja.

"Enento Group on yksi Pohjoismaiden johtavista digitaalisen yritys- ja kuluttajatietopalveluiden tarjoajista, jonka viime vuosien kasvu ja kansainvälistyminen on ollut vakuuttavaa. Olen erittäin innostunut päästessäni mukaan yhtiöön tässä mielenkiintoisessa vaiheessa. Odotan, että pääsen koko organisaation kanssa rakentamaan yhteistä pohjoismaista tulevaisuutta ja kehittämään yritystä yhdessä liiketoiminnan ja asiakkaidemme kanssa. Enenton tehtävä on luottamuksen ylläpitäminen ja kestävän talouden edistäminen yhteiskunnassa. On hienoa olla mukana tarjoamassa asiakkaillemme palveluita, joiden avulla he voivat tehdä entistä vastuullisempia päätöksiä”, sanoo Jeanette Jäger.

Lisätietoja: Patrick Lapveteläinen, Enento Groupin hallituksen puheenjohtaja, puh. 010 516 0007.

 

Liitteet

Yhteyshenkilöt

Väliaikaiskuva

Emmi Paajanen

Lehdistökontakti

PR & Content Specialist

emmi.paajanen@asiakastieto.fi

+358451238804