Asiakastieto Media

Jeanette Jäger aloittaa tänään Enento Groupin toimitusjohtajana

Tiedote10.01.2022

Jeanette Jäger aloittaa tänään Enento Groupin toimitusjohtajana

Asiakastieto kuuluu pohjoismaiseen asiantuntijayritykseen Enento Groupiin, jonka toimitusjohtajana Jeanette Jäger aloittaa tänään: ”Olen erittäin sitoutunut jatkamaan suurta arvoa asiakkaille ja yhteiskunnalle tuottavien palveluiden kehittämistä ja kasvattamista. Tarjoamalla oikeaa ja tarpeellista tietoa esimerkiksi yritysten vastuullisuudesta nyt ja tulevaisuudessa haluamme tukea asiakkaitamme matkalla kohti entistä vastuullisempia liiketoimintaprosesseja.”

Enento Groupilla on yli 420 työntekijää Pohjoismaissa. Suomessa yhtiö toimii nimillä Asiakastieto ja Emaileri, Ruotsissa nimillä UC, Proff ja Allabolag sekä Norjassa ja Tanskassa nimellä Proff.

Vuonna 2021 Jeanette Jäger jätti tehtävänsä ruotsalaisessa maksupalveluyhtiössä Bankgirot’ssa, jossa hän oli työskennellyt toimitusjohtajana vuodesta 2017 lähtien. Hänellä on laaja kokemus pankki- ja rahoitusalalta sekä IT-sektorilta Pohjoismaissa. Ennen Bankgirot’ia hän on toiminut johtajatason tehtävissä Tiedossa ja TDC:ssä.

"Aloitan innolla työni Enento Groupin uutena toimitusjohtajana. Enentolla on hyvät mahdollisuudet jatkaa kasvua ja laajentumista Pohjoismaissa tulevina vuosina. Yhtiö keskittyy palvelukehityksessä lujittamaan ennestään vahvaa asemaansa luottotietoalalla, mutta myös luomaan uusia mahdollisuuksia hyödyntää yritystietoa. Haluamme tarjota oikeaa ja tarpeellista tietoa esimerkiksi yritysten vastuullisuudesta ja näin tukea asiakkaitamme matkalla kohti entistä vastuullisempia liiketoimintaprosesseja. Olen henkilökohtaisesti sitoutunut jatkamaan suurta arvoa sekä asiakkaille että yhteiskunnalle tuottavien palveluiden kehittämistä ja kasvattamista."

Jeanette Jägerin tausta ja kokemus sekä henkilökohtaiset ominaisuudet tukevat Enento Groupin tavoitetta luoda kasvua.

"Aiempi kokemukseni digitaalisesta liiketoiminnasta ja pohjoismaisista kehitysprojekteista tukee Enenton kehitystä. Uskon, että ihmiset – kaikki uudet kollegani – tekevät sen todellisen kehityksen. Enento Groupissa on paljon osaavia ihmisiä, joilla on pitkä kokemus toimialasta ja tästä yrityksestä. Minun tehtäväni on johtamalla mahdollistaa se, että he pystyvät viemään yhtiötä samaan suuntaan strategiamme ja kasvutavoitteidemme mukaisesti."

Enento Group on pohjoismainen asiantuntijayritys, joka on tuottanut tietoa yhteiskunnan käyttöön jo vuodesta 1905. Keräämme ja jalostamme tietoa käytettäväksi ihmisten, yritysten ja yhteiskunnan välisessä kanssakäymisessä. Digitaaliset palvelumme, tieto ja informaatio tukevat sekä yrityksiä että kuluttajia päivittäisessä digitaalisessa päätöksenteossa sekä rahoituksen, myynnin ja markkinoinnin prosesseissa. Enento Groupissa työskentelee 425 henkilöä Suomessa, Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa, ja yrityksen liikevaihto vuonna 2020 oli 151,3 miljoonaa euroa. Enento Group on listattu Nasdaq Helsinkiin kaupankäyntitunnuksella ENENTO.

Lisätietoa ja Jeanette Jägerin haastattelupyynnöt:
Mediavastaava Ville Kauppi, 010 270 7504, ville.kauppi@asiakastieto.fi

Liitteet

Yhteyshenkilöt

Väliaikaiskuva

Mediayhteydet

Lehdistökontakti

markkinointitiimi@asiakastieto.fi