Alexandria Yritysrahoitus

Alexandria Yritysrahoitus

ALEXANDRIA YRITYSRAHOITUS OY myöntää Rahamylly -palvelun kautta rahoitusta yritysasiakkaille ja tarjoaa sijoitusasiakkaille mahdollisuuden sijoittaa suomalaisiin pk-yrityksiin. Yhteistyö Asiakastiedon kanssa alkoi, kun yritys etsi kumppania helpottamaan luottoprosessiin liittyvää tiedonsaantia.

”Asiakastiedosta saimme erittäin hyvän yhteyshenkilön, jonka kanssa meillä syntyi nopeasti luottamus”, kertoo Alexandria Yritysrahoituksen toimitusjohtaja Markus Neimo. Luottopäätösten tekemistä ja potentiaalisten asiakkaiden tavoittamista tukevat nyt Asiakastiedon Optimi-luottopäätöspalvelu sekä Yritysfiltteri Pro.

Yritysfiltteri Pro analysoi yrityksen nykyistä asiakaskuntaa ja auttaa kohdentamaan markkinointia potentiaalisimmille uusille asiakkaille.

”Se on osoittautunut todella hyväksi työkaluksi markkinoinnin kohdistamisessa ja myynnissä. Vaikutukset näkyvät suoraan bisneksessä”, Neimo kertoo.

Yritysfiltteri Pron avulla Alexandria Yritysrahoitus voi myös analysoida lainakantaa ja seurata luottoa saaneiden yritysten kehitystä. Työkalu auttaa kehittämään omaa luottoprosessia ja kohdistamaan rahoitusta entistä paremmin. Palvelupakettia onkin hiottu jatkuvasti eteenpäin yhdessä Asiakastiedon kanssa.

”Meille tärkeintä on luottamus siihen, että Asiakastiedon päässä on henkilö, joka tuntee meidät ja on kiinnostunut siitä, miten palveluita voidaan kehittää juuri meille sopiviksi. Yhteistyössä on ollut yhdessä tekemisen ja välittämisen tuntu, ja olemme saaneet juuri sitä tukea ja sparrausapua, jota olemme tarvinneet”, Neimo sanoo.