Sähköpostimarkkinointia Emailerilla

Emaileri-palvelu on luotettava kotimainen sähköisen markkinoinnin ja uutiskirjeviestinnän palvelu. Emailerin avulla tavoitat sekä kuluttaja- että yritysasiakkaasi vaivattomasti ja nopeasti. Emailerin tärkeimpiä ominaisuuksia ovat helppokäyttöisyys, laatu ja joustava asiakaspalvelu.


Kotimainen palvelu sähköpostimarkkinointiin

Emaileri on luotettava ja kotimainen uutiskirjepalvelu, jolla luot uutiskirjeesi ja sähköpostikampanjasi hetkessä. Käyttöönotto onnistuu muutamassa päivässä. Emailerin uutiskirjeet ovat mobiilioptimoituja ja asiakaspalvelua saa tehokkaasti suomeksi.

Palvelusta löytyy monipuolinen asiakashallinta, joka voidaan tarvittaessa liittää organisaatioiden omiin taustajärjestelmiin. Jokainen lähetetty viesti on yksilöllinen. Tämä mahdollistaa vastaanottajakohtaisten tilastojen syntymisen.

Lue lisää Emailerista »

Yksi palvelu, useita käyttökohteita

Emailerin ydin on helppokäyttöisyydessä. Viestien muokkaamiseen ja lähettämiseen ei vaadita mitään teknistä erityisosaamista. Joustava asiakashallinta ja kattavat lähetystilastot tekevät viestinnän kohdentamisesta ja kehittämisestä vaivatonta.

 • Sähköpostimarkkinointi:
  Sähköpostimarkkinointi on tehokas online-markkinointiratkaisu ja Emailerin avulla tavoitat sekä kuluttaja- että yritysasiakkaasi vaivattomasti ja nopeasti.
 • Uutiskirjeviestintä:
  Emailerilla tehdyt uutiskirjeet ovat edullinen ja tehokas tapa luoda ja ylläpitää asiakassuhteita sekä viestiä eri sidosryhmien kanssa. Tiedotteiden lähettäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! Uutiskirjeiden tuottaminen on helppoa Drag & Drop -ominaisuuden avulla.
 • Sisäinen viestintä:
  Emaileri-palvelu soveltuu hyvin myös yritysten sisäiseen viestintään. Yhdessä intranetin kanssa, palvelut muodostavat tehokkaan viestintäkokonaisuuden, jolla pidät työntekijäsi aina ajantasalla.
 • Tekstiviestimarkkinointi:
  Sähköpostien lisäksi Emailerilla on mahdollista luoda yksilöllisiä tekstiviestejä, joilla tavoitat kohderyhmäsi entistäkin nopeammin. Voit lähettää esimerkiksi muistutuksia tärkeistä tapahtumista, tarjouksia ja paljon muuta.

 

Turvallinen ja luotettava

Kaikki palvelimemme sijaitsevat Suomessa ja ovat tarkasti valvottuja. Lisäksi palvelua käytetään salatun HTTPS-yhteyden kautta, jonka ansiosta kaikki tiedot pysyvät turvassa.

Integraatiot

Emailerissa on useita valmiita integraatioita, joilla voit liittää uutiskirjetyökalun osaksi muuta viestintäänne. Avoimen rajapinnan avulla yhdistät Emailerin muihin järjestelmiinne.

 • Monipuoliset ominai­suudet uutiskirjeiden luomiseen kotimaisella palvelulla
 • Palvelun Drag & Drop -ominasuus tekee uutiskirjeiden tuottamisesta helppoa ja nopeaa
 • Kaikki kirjepohjat ovat responsiivisia, eli skaalautuvat tietokoneella, puhelimella ja tabletilla
 • Emailerin asiakashallintaan voit tallentaa kaikki perusasiakkuudenhallintaat tarvittavat tiedot
 • Palvelu tilastoi laajasti puolestasi ja saat mm. kampanjaraportit, kiinnostusraportit ja heatmap-tulokset käyttöösi
 • Valmiiden integraatioiden avulla liität muut palvelut Emaileriin

Pyydä lisätietoa asiantuntijoiltamme

Emaileri tarjoaa tehoa sähköposti­markkinointiin ja uutiskirje­viestintään

Emaileri-palvelu on luotettava kotimainen sähköisen markkinoinnin ja uutiskirjeviestinnän palvelu. Emailerin tärkeimpiä ominaisuuksia ovat helppokäyttöisyys, laatu ja joustava asiakaspalvelu.

Lue lisää Emailerista »