Elo

Elo

KESKINÄINEN TYÖELÄKEVAKUUTUSYHTIÖ Elon tehtävänä on sijoittaa eläkevaroja tuottavasti ja turvaavasti. Elon yritysrahoitus tukee suomalaisten yritysten kansainvälistymistä ja kasvua sekä tavoittelee kestävää tuottoa. Asiakastiedon tarjoamat palvelut ovat tärkeä osa yritysrahoituksen luottoluokitusta ja päätöksentekoprosessia. Vastuullisuusraportti tarjoaa tietoa yritysten ympäristö- ja sosiaalisesta vastuusta, hallintotavasta ja taloudellisesta tilanteesta.

”Elo on vastuullisen sijoittamisen edelläkävijä, ja haluamme hyödyntää vastuullisuustyössämme parhaita työkaluja. Asiakastiedon Vastuullisuusraportti vastaa laajasti tarpeisiimme ja kokoaa yhteen tiedot, jotka olemme ennen joutuneet hakemaan monesta eri lähteestä. Se on ehdottomasti sujuvoittanut ja helpottanut toimintaamme”, kertoo Elon yritysrahoitusjohtaja Silja Bjondahl.

Tärkeä osa riskienhallintaa on yritysten luottokelpoisuuden arviointi ja maksukyvykkyyden seuranta. Elolle AsiaELO kastiedon valvontapalvelut tarjoavat olennaista ja ajantasaista seurantatietoa yrityksissä tapahtuvista muutoksista ja niiden taloudellisen tilanteen kehityksestä. 

”Näin pystymme reagoimaan ajoissa, olemaan yhteydessä ja toimimaan proaktiivisesti”, Bjondahl sanoo.

Hän uskoo, että hyvä raportointi ja läpinäkyvyys parantavat yritysten vastuullisuutta myös laajemmin koko yhteiskunnassa. 

”Kun vastuullisuusasiat pidetään esillä, yrityksissä herää tieto niiden vaikutuksista. Osaaminen kasvaa
ja hyvä lähtee kiertämään.”