Landshypotek Bank

Landshypotek Bank

LANDSHYPOTEK BANK ON TOIMINUT rahoituksen ja pankkitoiminnan parissa jo 1800-luvulta lähtien omistajinaan noin 39 000 maanviljelijää ja metsänomistajaa. Se tarjoaa asiakkailleen asuntorahoitusta kaikkialla Ruotsissa. UC AB:n kehittämän automatisoidun asuntojen arvonmäärityspalvelun avulla pankki tarjoaa asiakkailleen nopean ja läpinäkyvän luottopäätösprosessin. Asiakas voi palvelun avulla nähdä heti lainansa korkotason ja siihen vaikuttavat seikat. Hänen ei tarvitse siirtää kaikkia pankkipalvelujaan tai edes neuvotella pankin kanssa saadakseen kilpailukykyiset lainaehdot.

”Lainan myöntämistä varten meidän täytyy varmistua siitä, että asunnon arvonmääritys on tehty luotettavalla tavalla. Asiakas lähettää kiinteistörekisteriotteen verkossa ja saa välittömästi tiedon asunnon arvosta. Olemme valinneet kumppaniksemme UC:n, sillä kyseessä on luotettavia ratkaisuja tarjoava tunnettu toimija”, kertoo Landshypotek Bankin tuotepäällikkö Ann Wilén.

UC:n asuntojen arvonmäärityspalvelu kerää hintatilastoja kaiken tyyppisistä kiinteistöistä Ruotsissa, maatiloista omakotitaloihin. Wilénin mukaan luotettava arvonmääritys yhdessä luoton määrää koskevien tietojen kanssa muodostaa olennaisen osan pankin lainatarjousta. Yhteistyö UC:n kanssa on mahdollistanut Landshypotek Bankille luottopäätösprosessin suoraviivaistamisen ja automatisoinnin.

”Olemme tavanneet säännöllisesti ja meillä on avoin vuoropuhelu. UC välittää selvästi hyvästä asiakassuhteesta, ja he ovat kiinnostuneita tarpeistamme ja suunnitelmistamme, jotta he voivat auttaa meitä parhaalla tavalla pitkällä aikavälillä”, Wilén sanoo.